1η και 2η θέση για Κοράκη και Χριστοδουλοπούλου της ΑΕΚ Τρίπολης Τένις

1η και 2η θέση για Κοράκη και Χριστοδουλοπούλου της ΑΕΚ Τρίπολης Τένις

Μάιος 22, 2019 - 18:48
0 σχόλια

Μια πρώτη και μια δεύτερη θέση στο consolation draw κατέκτησαν οι μικρές αθλήτριες του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο ενωσιακό τουρνουά για κορίτσια κάτω των 10 ετών που έγινε στην Τρίπολη και πιο συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.

Αγωνιστικά οι αθλήτριες της ΑΕΚ, οι οποίες αν και μικρές στην κατηγορία, μπήκαν από νωρίς στα αγωνιστικά «βάσανα» και δείχνουν ότι βρίσκουν πατήματα, φιλοδοξούν να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια στα Αρκαδικά τενιστικά δρώμενα. Μετά από μια μέτρια παρουσία στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά αγωνίστηκαν στο consolation draw του ενωσιακού και έφτασαν μέσα από 8άρι ταμπλό να αγωνίζονται στον τελικό. Στον τελικό νικήτρια αναδείχτηκε η Κοράκη νικώντας την Χριστοδουλοπούλου με 2-1 σετ.

Πολλά συγχαρητήρια στις δύο νέες αθλήτριες της ΑΕΚ Τρίπολης και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν τον επιτυχημένο κύκλο των προσπαθειών τους που την φετινή χρονιά ήδη ξεκίνησε αρκετά δυνατά.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.