1η η Λαμπροπούλου της ΑΕΚ Τρίπολης στο Atlantis

1η η Λαμπροπούλου της ΑΕΚ Τρίπολης στο Atlantis

Δεκέμβριος 27, 2016 - 16:00
0 σχόλια

Συνεχίζονται τα επιτυχημένα θετικά αποτελέσματα για την αθλήτρια μας Λαμπροπούλου Σήλια. Στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά που διοργάνωσε το Atlantis η αθλήτρια του ομίλου μας κατέλαβε την 1η θέση μέσα από αγώνες round robin, στην τελευταία της χρονιά ως αθλήτρια κάτω των 12 ετών.

Η Σήλια στην φάση των ομίλων επικράτησε και των τριών αντιπάλων της με 2-0 σετ σε όλα τα παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα το σκορ με αντίπαλο την Βισβίκυ Γκάμπυ τελείωσε με 2-0 σετ υπέρ της Σήλιας (62, 64). Το δεύτερο παιχνίδι με την Δημητρέλου Μικρή τελείωσε με 60, 60 και το τρίτο με αντίπαλο την Ηλιάδη Δέσποινα έκλεισε με 61, 60. Στα χιαστή παιχνίδια η αθλήτρια της ΑΕΚ κέρδισε στον τελικό την Ρωσίδα Deych Nicol με 2-0 set (63, 62) κατακτώντας την 1η θέση του τουρνουά. Για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης (Παπαδόπουλος – Χατζηγιάννη) συγχαίρουν την Σήλια Λαμπροπούλου και της εύχονται να έχει πάντα υγεία και επιτυχίες.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.