1η & 3η θέση για τον Ζωγραφάκη της ΑΕΚ Τρίπολης Τένις στην Χαλκίδα

1η & 3η θέση για τον Ζωγραφάκη της ΑΕΚ Τρίπολης Τένις στην Χαλκίδα

Ιούλιος 04, 2018 - 14:20
0 σχόλια

Νέες επιτυχίες για τον αθλητή του ομίλου μας Ζωγραφάκη Δαβίδ στο τουρνουά ΣΒΑΕ της Χαλκίδας. Την 3η θέση στα μονά και την 1η στα διπλά κατέκτησε ο αθλητής του ομίλου μας , σε ένα τουρνουά που πλέον έχει γίνει θεσμός στα τενιστικά δρώμενα.

Στο ταμπλό των μονών, στην κατηγορία 35+, ο Ζωγραφάκης πέρασε τον πρώτο γύρο bye  και στον δεύτερο γύρο επικράτησε του Καραρίζου με 2-0 σετ. Στον ημιτελικό γύρο στο match tie brake  ο Δαβίδ ηττήθηκε από τον Τριμίντζιο με 2-1 σετ κατακτώντας την 3η θέση.

Στα διπλά ο Δαβίδ με συμπαίχτη τον Ραφτόπουλο επικράτησαν των Κακκατσιό – Παπαοικονόμου στο 2ο γύρο (1ος γύρος bye) με 2-0 σετ και στα ημιτελικά των Γωγό – Κακαρίζου με το ίδιο σκορ. Στον τελικό το ζευγάρι των Ζωγραφάκη – Ραφτόπουλο κέρδισαν με 2-1 σετ την ομάδα των Παππή και Δάσκο κατακτώντας την 1η θέση. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε όλα τα αποτελέσματα.

Πολλά συγχαρητήρια για τις διακρίσεις του Δαβίδ τόσο από την διοίκηση, όσο και από την προπονητική ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης.

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.