Το 1,74 άγγιξε η βενζίνη στην Τρίπολη

Το 1,74 άγγιξε η βενζίνη στην Τρίπολη

Μάρτιος 10, 2011 - 16:00
1 σχόλια

-Διαφορές που αγγίζουν ακόμα και τα 6 λεπτά από πρατήριο σε πρατήριο

Της Χριστίνας Τσιορωτά

  Δεν έχει όριο η κούρσα ταχύτητας των υγρών καυσίμων. Ώρα με την ώρα καταγράφονται και νέες αυξήσει οδηγώντας σε απόγνωση οδηγούς αλλά και πρατηριούχους. Είναι γεγονός πως η κατανάλωση έχει μειωθεί αισθητά, οι μετακινήσεις έχουν περιοριστεί στις απαραίτητες και ο κίνδυνος των λουκέτων στα πρατήρια είναι ορατός αφού ουσιαστικά το κέρδος από την κάθε αύξηση δεν πηγαίνει στους πρατηριούχους αλλά στο κράτος και στις εταιρίες. Και δεν είναι μόνο η κίνηση που έχει μειωθεί στα πρατήρια, είναι και τα ποσά αφού πλέον υπάρχουν και οδηγοί που θα βάλουν 10 ακόμα και 5 ευρώ.

Τα 5 ευρώ σήμερα είναι 2,5 λίτρα περίπου, καταδεικνύοντας την δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι πολίτες σε συνδυασμό πάντα με την αναγκαιότητα της κίνησής τους.
Στην Τρίπολη η τιμή της αμόλυβδης άγγιξε χθες ακόμα και το 1,74! Οι τιμές διαφέρουν από πρατήριο σε πρατήριο και από εταιρία σε εταιρία, διαφορές που αγγίζουν ακόμα και τα 6 λεπτά. Είναι χαρακτηριστικό πως συναντά κανείς βενζίνη με 1,67 στην Ναυπλίου και βενζίνη με 1,74 στον Περιφερειακό. Οι οδηγοί αναζητούν το πρατήριο με τη φθηνότερη τιμή το οποίο και κατ επέκταση επιλέγουν. Το να γλιτώνουν ακόμα και αυτά τα 6 λεπτά του ευρώ, στη σημερινή δύσκολη εποχή, αποτελεί , ως αποδεικνύεται, ανακούφιση!


Υπάρχει 1 Σχόλιο

1,765 σε πρατήριο εντός Τρίπολης.Ανεξέλεγκτοι οι βενζινοπώλες και ασύδοτοι.Κερδοσκοπία στο έπακρον!!Πετρέλαιο θέρμανσης 0,96.