160 στειρώσεις αδέσποτων στην Τρίπολη - Το «ευχαριστώ» του Φιλοζωικού

160 στειρώσεις αδέσποτων στην Τρίπολη - Το «ευχαριστώ» του Φιλοζωικού

Νοέμβριος 25, 2019 - 10:35
5 σχόλια

Ευχαριστούμε μέσα απ την καρδιά μας την εθελοντική μη κερδοσκοπική οργάνωση Save a Greek Stray για τις περισσότερες από 160 στειρώσεις που πραγματοποίησε το διήμερο 23 και 24 Νοέμβριου 2019 στην πόλη μας.

Ευχαριστούμε για την τεράστια προσφορά σας και κυρίως για την υπομονή και την αστείρευτη αγάπη που δείξατε για τα αδεσποτάκια.

Είσαστε όλοι υπέροχοι άνθρωποι, πολλά συγχαρητήρια!

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

OK, αυτό ήταν δωρεάν και μπράβο σε όσους το πρόσφεραν και βοήθησαν. Τι χρειάζεται για να υπάρχει σε τακτική βάση πρόγραμμα στειρώσεων στον Δήμο; Αν γίνονται τακτικά στειρώσεις σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχουν αδέσποτα στις πόλεις μας.

Παύλο, έχεις απόλυτο δίκιο. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος. Όχι απευθείας αναθέσεις για τις στειρώσεις αλλά μειοδοτικοί διαγωνισμοί όπως γίνεται παντού. Όχι υπέρογκα ποσά σε περισυλλογές (2.000 ευρώ το μήνα) αλλά πληρωμή με το κάθε ζώο που περισσυλέγεται και πολλά άλλα. Το αποτέλεσμα θα είναι εξοικονόμηση χρημάτων και καλύτερο αποτέλεσμα.

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΆΝΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΕΙ ΤΗΝ SGS ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΆΣΧΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ.

ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΚΑΘΕ ΣΤΕΙΡΩΣΗ; ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΊΣΕΙ ΟΛΑ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ,Ο ΛΑΓΟΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΝΑΓΑΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟ. ΞΕΧΑΣΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.(ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΟΥ.......) ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΗΤΕ. ΤΖΙΟΥΜΗ,ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΛΑΓΕ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ,ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΤΕ.

Από πότε ένα ευχαριστώ αποτελεί άσκηση πολιτικής? Άσκηση πολιτισμού ίσως....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.