12η Γιορτή υποδοχής του Χειμώνα στην Αλωνίσταινα (pics,vid)

12η Γιορτή υποδοχής του Χειμώνα στην Αλωνίσταινα (pics,vid)

Δεκέμβριος 02, 2018 - 11:47
0 σχόλια

Για 12η χρονιά πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο1 Δεκεμβρίου , στην Αλωνίσταινα της Δημοτικής Ενότητας Φαλάνθου, Δήμου Τρίπολης, η γιορτή του Χειμώνα.​

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν παραδοσιακές χειμωνιάτικες γεύσεις, χόρεψαν και τραγούδησαν γύρω από τη μεγάλη φωτιά που υπήρχε στην κεντρική πλατεία του χωριού. 

 

Η εκδήλωση στοχεύει στην ανάδειξη όψεων του τοπικού πολιτισμού, στη συσπείρωση της τοπικής κοινωνίας και τη διεύρυνση του επικοινωνιακού χαρακτήρα της εκδήλωσης, που θα συμβάλλει στην μύηση των νεότερων γενεών στις εορταστικές πρακτικές και στις αξίες της παραδοσιακής κοινωνίας.

Δείτε τις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του χωριού, καθώς και του βουλευτή κ. Κωνσταντινόπουλου, του βουλευτή κ. Βλάση του κ. Βασιλόπουλου του δημοτικού συμβούλου Ν. Τσιαμούλου. Να αναφέρουμε ότι τα βίντεο είναι από τον κ. Παναγιώτη Βασιλόπουλο.

 

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.