10ο Πανελλήνιο Θρησκευτικό Φεστιβάλ Τρίπολης (pics,vid)

10ο Πανελλήνιο Θρησκευτικό Φεστιβάλ Τρίπολης (pics,vid)

Απρίλιος 13, 2019 - 22:00
2 σχόλια

Ξεκίνησε το Σάββατο 13  Απριλίου 2019  στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως το «10ο Χορωδιακό Θρησκευτικό Φεστιβάλ Τριπόλεως»

Το 10ο Χορωδιακό Θρησκευτικό Φεστιβάλ Τριπόλεως διοργανώνετε και φέτος υπό την Αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας και της Χορωδίας Τριπόλεως με την τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τρίπολης.

Σημειώνετε, ότι, το Θρησκευτικό Φεστιβάλ, είναι ένας θεσμός, που διεξάγεται από την Χορωδία Τρίπολης για 10η  συνεχόμενη φορά και φέτος είναι αφιερωμένο στον, πρόσφατα χαμένο, Αντώνη Κοντογεωργίου, τον κορυφαίο Έλληνα Χορωδιακό Μαέστρο.

Πλήθος Τριπολιτών συμμετείχε  στο ως άνω Θρησκευτικό φεστιβάλ  ενώ οι ψαλμοί και οι ύμνοι που ακούστηκαν εισήγαγαν πάντες στην σταυροαναστάσιμη πορεία του Κυρίου Ημών Ιησού   Χριστού.  

Την έναρξη του φεστιβάλ έκανε ο Βυζαντινός Χορός της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας "ΑΓΙΟΣ ΝΕΟΙΕΡΟΜΑΡΤΥΣ ΛΑΖΑΡΟΣ Ο ΤΡΙΠΟΛΙΤΗΣ"

Το 3ήμερο φεστιβάλ θα συνεχιστεί την Κυριακή 14 και την Δευτέρα 15 Απριλίου.  

Video: 

ΑrcadiaPortal.gr 10ο Πανελλήνιο Θρησκευτικό Φεστιβάλ Τρίπολης


2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.