1000+1 λόγοι για να κάνετε τα μπανάκια σας στο Άστρος!! (photos & video)

1000+1 λόγοι για να κάνετε τα μπανάκια σας στο Άστρος!! (photos & video)

Ιούνιος 24, 2012 - 20:05
51 σχόλια

Από νωρίς το πρωί έπιασαν σήμερα οι λουόμενοι τις ξαπλώστρες τους, για να εξασφαλίσουν ότι θα πέσουν στο δροσερό νερό του Παράλιου Άστρους, χωρίς περισπασμούς και περιττές ενέργειες, αφού η θερμοκρασία χτύπησε τους 37 βαθμούς.

Εκτός, όμως, από το γεγονός ότι το Άστρος Κυνουρίας βρίσκεται σχετικά κοντά στην Τρίπολη, σήμερα αντιληφθήκαμε ότι έχει γίνει και φθηνό, καθώς οι καφέδες κοστίζουν το ανώτερο 3 ευρώ (με σερβρισμένο παγωτάκι), ενώ τα μεγάλα μπουκάλια μπύρας τα απολαμβάνεις με ακριβώς το ίδιο ποσό, μετά της ανάλογης ποικιλίας (βλέπε φωτό). Δε θα σας πούμε, ωστόσο, πού, πώς και τι... Αυτό θα πρέπει να το ψάξετε μόνοι σας.

Στα πλαίσια αυτά, οικονομική είναι και η διαδρομή προς το Άστρος (1,5 λιτρα/ 100 χλμ., αν οδηγείτε σωστά και ήρεμα -5 λίτρα το ανώτερο στην επιστροφή, λόγω ανηφορικού δρόμου). Γι' αυτό, φορέστε τα σανδάλια ή τις σαγιονάρες σας και... με ορμή στις παραλίες!

Επειδή λοιπόν θέλουμε και εμείς να διαφημίσουμε έναν τόπο που ούτως ή άλλως περνάμε και τα περισσότερα καλοκαίρια μας, δείτε σε λίγο, στο βίντεο που ακολουθεί ένα τμήμα της χαρακτηριστικής ομορφιάς της Βόρειας Κυνουρίας, μετά μοντέρνας μουσικής.

(Επιμέλεια Ερασιτεχνικού Βίντεο: Βασίλης Θεοδωρίδης)

 

Υ.Γ.: Αφιερωμένο στους συνεργάτες και τα αδερφάκια του Arcadia Portal και, φυσικά, σε όλους τους αναγνώστες μας!!

Video: 

youtube://v/qQI1EHRTRHY


51 Σχόλια

Λόγος ένας και μοναδικός, αν κουβαλάς ξαπλώστρα, ομπρέλα, ψυγειάκι και ταυτόχρονα είσαι ανθεκτικός σε θερμογρασίες όπως της Τρίπολης, δεδομένου ότι είναι απ'τα λίγα παραθαλάσσια μέρη με ρεκόρ καύσωνα, συν την επιβάρυνση της υγρασίας.

Την πεντακαθαρη θαλασσα που την βαζεις? Καθρεφτης ειναι... ουτε λυμματα ουτε τιποτα! και απο ποιοτητα-ποσοτητα φαγητου αριστη! κ βεβαια το υφος μου ειναι ειρωνικο... Δεν εισαστε θερετρο! Μη κοιτατε να βγαλετε απο τη μυγα ξιγκι!

Όλο χολή βγάζουμε για το Παράλιο Άστρος. Έχει βελτιωθεί σε πολλά. Στις καντίνες οι ξαπλώστρες είναι τσάμπα και πληρώνεις μόνο τον καφέ, ο οποίος είναι ποιοτικά καλός και σε τιμή πεζοδρόμου Δεληγιάννη. Φτάνει πια. Λέμε δεν μας αρέσει, αλλά γουστάρουμε να κάνουμε μπάνιο με όλη την Τρίπολη δίπλα μας.

3 ευρώ για το Άστρος θεωρείται τον καφέ φθηνό για να καταλάβω και εγώ ;

Ε όχι και 1,5 λίτρο στο πήγαινε και 5 λίτρα στο έλα. Με παπάκι πήγατε; Εγώ πήγα το Σάββατο και οδηγούσα εντελώς οικονομικά, στο πήγαινε χωρίς γκάζι στις κατηφόρες και πολύ χαμηλές στροφές γενικά και στο έλα πάλι όσο πιο οικονομικά μπορούσα. 4,5l/100km στο πήγαινε και 6l/100km στο έλα. Και έχω από τα πιο οικονομικά αυτοκίνητα σε κατανάλωση. Όσο οικονομικά και αν είναι όταν δοθεί ο δρόμος για την Καλαμάτα ολοκληρωμένος (τέλη Αυγούστου) θα πέσει κατακόρυφα η κίνηση. ΝΑΙ θα είναι 8 ευρώ πήγαινε-έλα τα διόδια για Καλαμάτα/Κυπαρισσία και ναι θα καις και 10 ευρώ παραπάνω για βενζίνη. Δεν συγκρίνονται όμως οι παραλίες στην Μεσσηνία με αυτές του Άστρους. Ούτε οι επιλογές για φαγητό ή για καταλύματα. Άσε που το έχουμε μπουχτίσει το Άστρος δεκαετίες τώρα. Σε 40 λεπτά θα είμαστε στην Καλαμάτα και σε 45 στο Καλό Νερό στην Κυπαρισσία. Άστρος θα πάω 2-3 φορές και Μεσσηνία όλες τις υπόλοιπες. Αυτό θα κάνουν και πολλοί άλλοι.

χε,χε, η καταναλωση ειναι όντως για γέλια!!! με 1000CC πετρελαιο μπορει και να τις χτυπησεις.αν ρίξεις και καμια προσπεραση στην ανηφόρα γεια σας!!! Από την άλλη η τιμές είναι λογικές και αναμενόμενες και όχι σουπερ προσφορα...Στη καλάμάτα για παραδειγμα μπροστά στη παραλία δεν πληρώνεις ξαπλώστρες παρά μόνο ότι πάρεις και οι τιμές είναι ίδιες .....αλλά εκτός αυτού, εκεινη η λασπούρα που σηκώνεται μεσα στη θάλασσα (και όχι μόνο) απο τις 1 το μεσημέρι που πιάνει το κύμα δεν παλευεται και αυτο είναι ένα απο τα βασικά μειονεκτήματα....στο κατω κατω αν καποιος δεν τη παλευει οικονομικα δεν παιρνει καφε....αν η θαλασσα όμως ειναι έτσι φρίκη τι κάνεις?το άστρος απέχει απο τη τριπολη ίδια αποσταση με τους μυλους...ε λοιπον, όπως δεν πάω μύλους για μπανιο (θαλασσα άθλια) έτσι δεν πάω και άστρος και ας ειναι η πιο κοντινη λύση....προτιμώ να κατέβω κρυονέρι(αν και εκει έχει πετρες) παρα να παω άστρος....

φίλε μου διαφωνώ για τις καλές τιμές στο άστρος πριν λίγο καιρό ήπια espresso freddo στο κατ*** με 4,30€ και στις άθλιες καντίνες τον είχαν 3€. Δεν γίνεται ο γρηγόρης να τον έχει τον καφέ 1,30€ και να είναι και κλάσεις ανώτερος και στην καντίνα που έχει καφέ με σκόνη να τον έχει 3!!! Για τον ίδιο λόγω τα βάζω και με τα νησιά που περιμενουν μέσα σε 1 μήνα να βγάλουν τα λεφτά για ένα χρόνο. Έτσι και στο άστρος περιμένουν 6-7 ΣΚ να την βγάλουν και το χειμώνα. Όσο και να ψάχνω πάντως τιμές καλές που λες δεν βρίσκω

Αν νομίζετε ότι το Άστρος είναι φθηνό γιατί έχει τιμές Τρίπολης ή μας δουλεύεται ή δεν ξέρετε τι σας γίνεται. Το Άστρος θα έπρεπε να είχε πολύ φθηνότερες τιμές από την Τρίπολη, η οποία παραδόξος είναι η ακριβότερη επαρχιακή πόλη στην Ελλάδα. Όποιος έχει ταξιδέψει στην Ελλάδα και ειδικά στην Βόρεια θα καταλάβει τι εννοώ. Δεν μπορεί η Καλαμάτα να είναι πολύ φθηνότερη απο την Τρίπολη και ειδικά από το Άστρος. Όσο για το φαγητό, οι καφέδες και τα ποτά του Άστρους, άστα καλύτερα, οΠαπαρέλας έχει κάλυτερο φαγητό και δε σε κοιτάει με μισό μάτι που θέλει να τα αρπάξει. Αλλάξτε συμπεριφορά Αστρίτες γιατί τα ψέματα τελείωσαν. Ο Δρόμος για Καλαμάτα τελιώνει, οπότε θα πάψετε να ζείτε παρασιτικά από τους Τριπολιτσιώτες. Όσο για τις παραλίες καλύτερα μη το σχολιάσω, καλύτερα να κολυμπήσω στο λιμάνι του Ναυπλίου!!!!

ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ ΕΚ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ ΟΡΜΩΜΕΝΟΙ, ΚΥΡΙΕ...ANONYMOUS ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ...ASTERARA, EINAI ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ, ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΥΡΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ Η ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟΣ, ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΤΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΦΡΟΥΣ ΑΠ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΠ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΟΚ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝ, ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΧΕΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ... ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΜΑΝΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟΣ... ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΙΕΙ ESPRESSO FREDDO ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΛΗΡΟΝΩΝΤΑΣ 4,30 euro ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ Π Α Ρ Α Κ Α Λ Ω ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΙ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΕΛΙΤΣΕΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΛΑΘΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ... ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ Η ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ. ΕΝΗΜΕΡΩΝΩΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ...ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ 'ΚΑΚΟΥΣ' ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΝΕΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ANONYMOUS KAI ASTERARA ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΤΕ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟΣ ΑΚΟΜΗ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΡΟΒΟΛΙΣΕΤΕ ΚΑΤΑ ΚΑ Η ΑΛΛΙΩΣ ΚΙΣΣΣΣΣΣΣΣΑ ΚΑ ΤΗ ΓΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΜΠΕΙΡΑ ΚΑΙ 'ΚΑΛΑ' ΧΕΡΙΑ... ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ!!! ME EKTIMISH PROS TO site Nikos Diamandopoylos katafygio coffee & alcohol ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ, Ο ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ (ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΑΣ ΤΙ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΕΞΩ...)

δεν νομιζω ότι υπάρχει καμία μανία με το άστρος και μαλλον κυριε διαμαντοπουλε βλέπετε φαντάσματα με την τριπολη μου φαίνεται. τωρα το αν εχετε εσεις τιμές κολωνακίου αυτο ειναι στην επιλογή του κόσμου για το αν θα΄προτιμήσει το μαγαζί σας. ελευθερη αγορα εχουμε οτι θελει κανει ο κοσμος αλλα μην πατε την συζήτηση σε επίπεδα ανουσιας κοντρας τυπου αθηνας-θεσσαλονικης.

αν έχετε δικιο κ διαμαντοπουλε το χανετε με κυτα που γραφετε Αυτες οι υποτιμητικες κραυγες δεν χρειαζονται το 2012 τουλαχιστο το 90 τα εκατο των τριπολιτων εχει κανει διακοπες εκτος πελοποννησου Μπορει να κρινει ο καθενας τις τιμες τις δικες αλλα και του αστρους και να κανει κουβεντα εδω μεσα. Εσεις ποσο εχετε το fredo που τα εχετε παρει τοσο πολυ

ροκόμπαρο με 4.30ευρω το freddo? έχουτε πάει ρε καπου εκτος άστρους κισσσσσσαααα απααανου (για να μιλάμε την ιδια γλώσσα) να δεις τι τιμές έχουν τα ροκομπαρα;

Προς Νίκο Διαμαντόπουλο Φαφλατά Αν νομίζεις ότι με αυτά που γράφεις θα έρθει κόσμος στο μαγαζί σου είσαι πολύ γελασμένος. Με τον τρόπο που απευθύνεσαι στους υποψήφιους πελάτες σου δείχνει πόσο κάφροι και κολημένοι είστε οι Αστρίτες. Τώρα αν νομίζεις ότι το Άστρος είναι τουριστικό μέρος και μπορείς να το συγκρίνεις με τη Μύκονο!!! τι να πώ!! Δηλαδή τι έχει το Άστρος. Την πεντακάθαρη θάλασσα, τα μαγευτικά αξιοθέατα, τους φιλικούς ανθρώπους, τα γραφικά σοκάκια ... δε νομίζω. Το σίγουρο είναι ότι αν έρθουμε στο Άστρος το μόνο που "ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΦΡΟΥΣ ΑΠ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΠ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΟΚ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ" χειρότερο μέρος δεν υπάρχει. Όσο αν ξέρω τι χρώμα έχει θάλασσα μάλλον εσείς δεν ξέρεται γιατί η δικιά σας είναι ..μαυρη!!! Άμα θέλετε να δείτε τι χρώμα έχει η θάλασσα απλός πηγένεται νοτιότερα, που έχει και καθαρές παραλίες και καλύτερες τιμές!!!! Τώρα αν έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα δε χρειαζεται να σε πείσω, απλά πρέπει να σου θυμίσω ότι Ελλάδα δεν είναι μόνο η Μύκονος (που είμαι σίγουρος ότι έχεις πάει)!!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Π Α Μ Φ Θ Η Ν Ο ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ... ΔΕΝ ΤΗΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ - ΠΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ - ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΧΕΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ... ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ε Π Ω Ν Υ Μ Α ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΦΕΡΕΙ Ο Λ Ο Γ Ρ Α Φ Ω Σ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΑΔΙΚΕΙ Α Π Λ Α ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΛΑΘΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ... ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ... ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ Η Λ Ι Θ Ι Ο ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ (ΓΙΑΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΑΩ ΕΓΩ ΤΟΝ FREDDO), ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ, ΣΤΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ (ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ) ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ Ο ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΥΡΙΕ...ΤΣΣΣΣΣΕΚ ΜΑΣΙΝ... ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ, ΤΟ ΑΣΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΟ, ΦΩΤΕΙΝΟ, ΚΑΘΑΡΟ, ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΠΛΕ ΣΗΜΑΙΑ (ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ), ΕΧΕΙ Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Α ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ KAI ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Χ Ω Ρ Ι Σ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ!!!... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΝΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ coffee & alcohol

Διαμαντόπουλε μην το παίζεις πρωτευουσιάνος ρεεεεεεεεεεεεεεε

Είτε ακριβό είτε φτηνό το Άστρος, το γεγονός είναι ότι με την παράδοση του δρόμου για την Μεσσηνία θα πάει πολύς κόσμος προς τα κάτω. Μια ζωή στο Άστρος πάμε όλοι οι Τριπολιτσιώτες καιρός για κάτι καινούριο. Επίσης ειρωνικά σχόλια για το χρώμα της θάλασσας είναι εντελώς άκυρα. Να σέβεστε τους πελάτες σας ακόμα και όταν δεν σας αρέσει η κριτική τους.

απο το ιντερνετ ειναι δυσκολο να καταλαβεις το υφος που μιλαει καποιος ελπίζω να μην βγαζει ειρωνεια ο διαμαντόπουλος με αυτά που λεει τώρα για τα υπόλοιπα ειναια πλό το πραγμα αν δεν σας αρεσουν οι τιμες δεν πατε το σιγουρο ειναι οτι τυρος και πλακα στο λεωνιδιο ειναι πιο φθηνα αλλα υπαρχει μεγαλύτερο κοστος στην μετακινηση και περισσότερος χρόνος οδήγησης

Ρε σι Νικο, τι τα θες? Καλοι και κακοι υπαρχουν παντου! Υπαρχουν πολλοι Τριπολιτσιωτες που ερχονται στο Άστρος και πραγματικα το χαιρονται, αλλα υπαρχουν και αυτοι που κριτικαρουν τα παντα. Αυτο κάνουν και στην Τριπολη...τους φταίνε όλα τα μαγαζιά.Κύριοι "κριτικοι" αυτό είναι το Άστρος...υπάρχει και η Καλαμάτα και τόσα άλλα μέρη. Δική σας η επιλογή.Εμείς πάντα θα περιμένουμε τους καλούς φίλους απ την Τρίπολη όχι για να τα κονομίσουμε-πιστέψτε με κανείς δεν έγινε πλούσιος απ αυτές τισ δουλειές- αλλα για να περάσουμε ωραία το καλοκαίρι! Καλό καλοκαίρι σ' όλους!

μ αρεσει η "ποικιλία" στην εικόνα!!!....μαλλον για σαλατα τη λες.....αλλα αλήθεια, φεύγουμε απο τη τριπολη που δοξα τω θεο έχει και 2-3 μαγαζια της προκοπης κανουμε 40+40=80 χλμ για να παμε να στρωθουμε για καφε η μπύρα ή οτιδηποτε άλλο???ΟΧΙ βεβαια....κατεβαινουμε για να δροσιστούμε στη θαλασσα, να ρίξουμε κανενα κολύμπι, να κατσουμε στον ήλιο, να παιξουμε καμια ρακετα...τώρα αν τύχει και έχει και καφε καλο ή μπυρες καλοδεχουμενα αλλα δεν είναι προτεραιότητα (υπάρχει και το νερο, παγωμένο απο τη καταψυξη σε ισοθερμικη τσαντα των 2 ευρώ κρατάει μεχρι το βραδυ παγοκολώνα-παιρνεις και καρπουζακι παγωμενο απο το ψυγειο σου και είσαι κυριλε)....προτεραιότητα είναι η θαλασσα η οποία είναι βουρκος δυστυχως μακαρι να ήταν πιο καθαρη , να μπορούσαμε να κολυμπησουμε εκει και όχι να ξενιτευόμαστε πιο μακρυα για να απολαυσουμε μια καθαρη θαλασσα....αλλα τη να κανουμε..δεν είναι όλοι οι τόποι προικισμένοι!!!

εμπρος για επανασταση, ζήτω ο τσε γκε βαρα, με 4,30 το φρεντο, βαρα τουριστα βαρα

ο κ. Διαμαντόπουλος έχει δίκιο. Στο άστρος και την ευρύτερη περιοχή δεν ζουμε και τρώμε από τους τριπόλιτσιώτες!!!.. Ξεκολλήστε επιτέλους...!! η κάθε πολη έχει τα καλά της και τα κακά της... Από ένα όμορφο θέμα για την διαδρομή προς το άστρος εσείς το καταντήσατε ένα κατινίστικο και ανώριμο σύνολο ερωταπαντήσεων ειρωνικών και μη... όποιος δεν θέλει να έρθει ας μην έρθει... Αλλά σας παρακαλώ.. Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία Γ.ΣΚ

ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ, ΤΟ ΤΟΛΟ, ΤΗΝ Ν. ΕΠΙΔΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ... ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΥΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ... ΙΣΩΣ ΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΜΠΕΤΖΙΝΑ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ, ΑΡΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ, ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ Κ.Α.

Dear Nikos ακυρώνω πάραυτα τις κρατήσεις μου σε Αμοργό και Αστυπάλαια και έρχομαι Αστρος. Αν δε βρω δωμάτιο της αρεσκείας μου, ελπίζω να μου επιτρέπεις να πλαγιάζω δίπλα απ΄το "katafygio". Επειδή όμως από κόφι, πίνω γλυκύ βραστό, και από αλκοόλ μόνο Stoli σου βάζω δύσκολα ή με καλύπτεις; Aπάντησέ μου τέλος και αν έχεις σχέση με τα εσώρουχα ΝΙΚΟS για να μη φέρω παρέα.

δεν σας αρεσει το αστρος , για αυτο ολη ητριπολη εχει εξοχικο εκει

Ηρεμηστε λιγο ρε παιδια!! Παντου υπαρχουν ακριβα κ φτηνα μερη!! ακριβα κ φτηνα μαγαζια!! πηγαινετε οπου σας φωτισει ο Θεος !! Μην κανετε πολεμο!! Υπαρχει ταβερνα στο παραλιο αστρος ποθ σας κοστιζει 12-14 ευρω το ατομο με καλο κ ποιοτικο φαγητο που δεν το βρισκεις ευκολα!! Ψαχτειτε λιγακι Υπαρχουν δωματια ενοικιαζομενα απο 25 ευρω την βραδια!! Καντε μια ερευνα!! Αξιζει ναρθετε ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ

Διαβάζοντας κανείς τα σχόλια νομίζει οτι το Άστρος είναι τόπος τιμωρίας. Ένας τόπος γίνεται καλύτερος όταν ο κόσμος τον αντιμετωπίζει με αγάπη. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει αξιόλογες προσπάθειες αναβάθμισης του Άστρους, με νέα καταστήματα, ανακαινίσεις παλαιοτέρων κ.α. Με λίγες εξαιρέσεις ο επαγγελματισμός των επιχειρηματιών έχει ανέβει πολύ και το επίπεδο των υπηρεσιών.

Πολύ καλό το άρθρο αν και λίγο ουτοπικό αναφορικά με την κατανάλωση καυσίμου. Τέλος πάντων, διαβάζοντας τα σχόλια βλέπω ότι έχει χαθεί το νόημα που προσπαθεί να δώσει ο αρθρογράφος. Δεν ωφελεί σε τίποτα να βγαίνουμε και να καταδικάζουμε το σύνολο των επιχειρηματιών της περιοχής. Άλλωστε, μη γελιόμαστε, το άρθρο διαβάζεται από Αρκάδες, ως επί το πλείστον, που όλοι λίγο-πολύ έχουμε γνώμη και γνώση επί του θέματος. Όπως πάντα η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Σίγουρα υπάρχουν επιχειρηματίες στην περιοχή που αποβλέπουν σε υπερβολικά κέρδη με τις τιμές που υιοθετούν, υπάρχουν όμως κι άλλοι οι οποίοι έχουν ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές, και πρέπει να τους στηρίξουμε. Βέβαια ο κόσμος δεν είναι κουτός και ξέρει που να απευθυνθεί κάτι που φαίνεται εύκολα από το γεγονός ότι ορισμένα μαγαζιά είναι μονίμως άδεια, ενώ κάποια άλλα γεμάτα και οι πελάτες κάνουν βόλτες στην παραλία μέχρι να αδειάσει τραπέζι για να κάτσουν...

Επιδή λέγονται ανακρίβιες για τις παραλίες Ατσίγγανος = Ρηχός Βούρκος Πόρτες = Τρομερή πεντακάθαρη παραλία

σιγουρα το άστρος εχει αναβαθμιστει και προσπαθει.....ειναι γραφικό για φωτογραφηση και βόλτα...δηλαδη ειναι ομορφο όλο το χρόνο και το καλοκαιρι τις δροσερες νυχτες...αλλα αν θες θαλασσα καθαρη να κανεις το μπανακι σου και να δροσιστεις την εβαψες αυτος είναι και ο λόγος που επισκέπτομαι το άστρος ανοιξη ή φθινόπωρο και ποτε καλοκαίρι πρωι....απο εκει και περα γουστα ειναι αυτα και ο καθενας επιλεγει όπου θελει να κανει μπανιο

1. Αυτός που έχει εξοχικό στο Άστρος θα έρθει εκεί έτσι και αλλιώς. Περαστικά του. Ευτυχώς δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία γιατί δεν γουστάρω να είμαι καταδικασμένος κάθε χρόνο να κάνω διακοπές στο ίδιο μέρος. Πέρα από αυτό το Άστρος έχει μέτρια θάλασσα στην καλύτερη και όπως είπε και κάποιος άλλος, η ΘΑΛΑΣΣΑ είναι αυτό που μετράει. 2. Όποιος νομίζει ότι η ιστορία με τον καινούριο δρόμο είναι σαν το Λουτράκι απλά θα πικραθεί πολύ στην πορεία. Με τον καινούριο δρόμο δεν έρχεται πιο κοντά ΜΟΝΟ η Καλαμάτα αλλά και οι ατελείωτες παραλίες από την μεριά της Κυπαρισσίας. Ζαχαρώ, Καλό νερό, μαραθόπολη, βοιδοκοιλιά κτλ. Δεν υπάρχει σύγκριση. ΚΑΜΙΑ... 3. Όλες οι δουλειές γίνονται με σκοπό το κέρδος και όχι για ψυχικό. 4. Είναι λίγο άστοχο να ειρωνεύεσαι πιθανούς πελάτες σου. 5. Το Τολό και η Ν. Επίδαυρος είναι μακριά. Δεν είναι 35'-40' λεπτά από την Τρίπολη με ασφάλεια και άνεση κλειστού αυτοκινητόδρομου. Άστοχος ο παραλληλισμός. 6. Τα κεφαλαία στο διαδίκτυο σημαίνει ότι φωνάζεις. Πέρα από αυτό είναι κουραστικά.

το άστρος είναι πάντα μια κοντινή λύση για να χαλαρώσεις λίγο και να δεις θάλασσα. δεν ειναι και κάτι σπουδαίο μιας και οι πολυκατοικίες μπροστά στην θάλασσα χαλάνε όλη την εικόνα. υπάρχουν και μερικά γραφικά σημεία

Πάλι η ίδια κουβέντα για τις τιμές του Αστρους και πάλι πολλοί μπαινουν σε σκέψεις για τα κίνητρα αυτών που γράφουν τέτοια σχόλια. Για να μην τα πολυλέμε τα πράγματα είναι απλά. Το Αστρος είναι το πιο τουριστικό μέρος της Αρκαδίας και το πιο φθηνό σε σχέση με τα άλλα τουριστικά. Παραδείγματα δεν χρειάζεται να πούμε. Αν θέλει κάποιος να κακολογήσει θα βρει πολλά παραδείγματα, και όποιος θέλει να πει καλά λόγια εξίσου. Ατέλειες και προβλήματα υπάρχουν όπως σε πολλά μέρη και σε τέτοια περίοδο οικονομικής κρίσης. Οσο για τα περί Καλαμάτας καλό είναι που φτιάχνεται ο δρόμος, αλλά με τίποτα σε 35' λεπτά σε καλή παραλία και πιο φθηνά από το Αστρος, εκτός αν κάθε φορά που κατεβαίνεις κινδυνεύει η ζωή σου και σου στοιχίζει η κατανάλωση ο κούκος αηδόνι.

<p> Επειδή και γράφετε όλο *** και είστε και ανορθόγραφοι, ανονυμους μακάρι να μην ερχόταν κανένας τριπολιτσιώτης στο Π. Άστρος. Θα είχαμε και καθαρές παραλίες, γιατί κυρίως εσείς εκτός από ** είστε και ***! πετάτε τις βρωμιές σας όλες στις παραλίες και περιμένετε το κοπέλι να τις μαζέψει. Επίσης αν είναι πιο κοντά στην τρομερή και με πολλές ομορφιές πόλη σας μπορείτε να κάτσετε και εκεί. δεν θα λείψετε σε κανέναν. πραγματικά. τόσα χρόνια έχουμε κουραστεί να βλέπουμε τις φάτσες σας! να πάτε κι αλλού να καταστρέψετε τις παραλίες.. Για τις τιμές ναι είναι λίγο ακριβές σε σχέση με άλλα παρόμοια μέρη, αλλά δεν κάνει πουθενά 4.30€ ο φρέντο. Τώρα αν θέλετε να γράφετε ανακρίβειες και ψέμματα πρόβλημά σας. Επίσης εσύ ανώνυμε γιατί πολύ μας τα ζάλισες να κάτσεις εκεί στην τρύπα σου την επόμενη φορά που ζεσταθείς και θες να πας για μπάνιο. Αν θες πήγαινε στον ατσίγγανο. εκεί είναι για σας. Η παραλία με τη γαλάζια σημαία είναι αρκετά χιλιόμετρα οπότε όλο και κάπου θα βρούμε μέρος χωρίς ΛΙ και ΝΙ... άιντε πήγαινε τώρα στο λαγούμι σου και βγες αύριο να πεις τις @@ σου... που γίνατε και Πόλη τρομάρα σας... αχαχαχαχα... απλά γελάω με τα σχόλια σας... ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ. ΑΜΗΝ!</p>

"Kapoios" ο δρόμος για Καλαμάτα 35-40 λεπτά θα είναι χαλαρά. Δεν το λέω εγώ αλλά η προκήρυξη του έργου. Η ταχύτητα που βάζουν για να υπολογίσουν αυτό τον χρόνο είναι 130 χλμ/ώρα. Στο κομμάτι που έχει παραδοθεί οι χρόνοι επιβεβαιώνονται. Επειδή έγραψες για επικινδυνότητα δρόμου να σου θυμίσω τα ατυχήματα που έχουν γίνει στον ΑΘΛΙΟ δρόμο Τρίπολης-Άστρους; Προσωπικά έχει τύχει να προσπαθώ να απεγκλωβίσω ένα παππού μετά από πλαγιομετωπική που είχε με κάποιον που έπεσε πάνω του. Τουλάχιστον στην Μεσσηνία θα πηγαίνεις με άνεση και ασφάλεια. Δεν έγραψα ότι δεν θα ξαναπατήσει κανείς στο Άστρος. Με τον καινούριο δρόμο όμως πρώτη επιλογή θα γίνει η Μεσσηνία. Πλάκα έχουν αυτά με το ΛΙ και ΝΙ. Ειδικά όταν τα διαβάζεις από παραθαλάσσιους Αρκάδες. Έχεις δίκιο, στο Άστρος αντί για ΛΙ λένε ΛΛΙ και αντί για ΝΙ, ΝΝΙ... Επιμένετε όμως αντί να ακούτε την κριτική να το πηγαίνετε στην κόντρα. Μιλάτε για ομορφιά πόλης λες και είσαστε από το Saint Tropez. Ρε τι άλλο θα ακούσουμε. Στην τελική στην Κυνουρία υπάρχουν πολύ καλύτερες παραλίες από αυτές του Άστρους σε 10-15 λεπτά απόσταση.

Με το που αρχισε να φτιάχνεται ο δρόμος για Καλαμάτα δημοπρατήθηκε η συνέχεια του κομματιού με τις γέφυρες απο τον κυνούριο κ.Τατούλη.Τυχαίο?Δε νομίζω.Τόσα χρόνια ο δρόμος παρέμενε σε άθλια κατάσταση μήπως και αναγκαστούν κάποιοι και μείνουν παρά να προτιμήσουν τα πήγαινε έλα.Οσο για τις τιμές με 2.5 ευρώ την πίτα και 1.5 το σουβλάκι σου κάνουν δώρο και το χρυσό κλειδί της πόλης.

Αστρίτες όσο και να γκαρίζετε (ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ), το Άστρος έζησε τόσα χρόνια τουριστικά επειδή ήταν κοντά στην Τρίπολη και πολύ νεόπλουτοι και μη Τριπολιτσιώτες αγόρασαν σπίτι εκεί (καλά να πάθουν). Για τιμές δεν ξέρω ακριβώς ποιες είναι φέτος αλλά σίγουρα είναι ακριβότερες από την υπόλοιπη Κυνουρία, τη Μεσσηνία και τη Λακωνία (όπως ήταν όλα τα προηγούμενα χρόνια, εκτός και αν τις ρίξατε!!!, πράγμα που αμφιβάλω), που έχουν πεντακάθαρες θάλασσες και όχι βούρκους (Ατσίγγανος). Όσο για την μπλε σημαία που λέτε δεν ξέρετε τι σημαίνει. Η μπλε σημαία δίνεται σε "καθαρές" παραλίες (που περνούν ενα συγκεκριμένο όριο) αλλά θα πρέπει να έχουν και άλλες υπηρεσίες όπως ναυαγοσώστη, φύλαξη γενικά, τουαλέτες κλπ.). Για να ξέρετε πάνω από το 98% των παραλιών της Ελλάδας πληρή τα όρια για να είναι "καθαρή"!!! Οπότε δεν έχει νόημα η μπλέ σημαία στην Ελλάδα γιατί δεν πρόκειται ποτέ να κολυμπήσεις π.χ. στην Ελευσίνα ή στον Πειραιά!!! Γι' αυτό κόφτε το παραμύθι με τη μπλέ σημαία. Ο Σίμος στην Ελαφόνησο, το Ναυάγιο στη Ζακυνθο, το Πόρτο Κατσίκι στη Λευκάδα κλπ δεν έχουν μπλε σημαία!!!! Εσύ προτίμησε την μπλε σημαία του Άστρους με την ανεκτή θάλασσα και όχι τις προαναφερόμενες και όχι μόνο (ευτυχώς έχουμε πολλές) πεντακάθαρες παραλίες της Ελλάδας.!!!!

Φίλοι μου προς τι όλα αυτά? Τα πραγματα είναι απλά. Υπαρχει το Αστρος όπου σε μισή ωρίτσα είσαι στη θάλασσα και -προσεχώς- η Καλαμάτα που είναι όπως λέτε φθηνά. Εδώ να είμαστε σε ένα χρόνο και να δω τα σχόλια για τα διοδιά και τις τιμές. Πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι είναι το πιο φθηνό παραθαλασσιο μέρος σε αγορά κατοικίας, γι αυτό το προτιμούν πολλοί Τριπολιτσιώτες αλλα και Αθηναίοι. Να πάτε και Ελαφόνησο και Στούπα ...πόσες φορες όμως? Βενζίνη, διόδια, χρόνος είναι τα μειονεκτήματα μιας καθημερινής απόδρασης. Οι τιμές είναι σχετικά καλές. Εγώ έφαγα την τελευταία εβδομάδα σε διάφορα καταστήματα και πλήρωσα από 7-13€ ανα ατομο. Σταματήστε πια αυτον τον αρνητισμο σε όλα και σ όσους δεν αρέσει απλά να μην ξανάρθουν κι όχι να έρχονται και να γκρινιάζουν μετά! Το ξαναλέω...κανείς εδώ δεν πλούτισε απ' αυτές τισ δουλείες! Ευχαριστώ για την φιλοξενία ...καλό καλοκαίρι

Άλλο Ελαφόνησος που είναι στην άκρη του κόσμου, άλλο Στούπα. Τα διόδια για Καλαμάτα θα είναι 8 ευρώ σύνολο να πας και να γυρίσεις. Η βενζίνη άντε να είναι 10 ευρώ ακόμα. Στα 4 ΣΚ το μήνα που θα πάω για μπάνιο τα τρία θα είναι Μεσσηνία και το ένα Άστρος ή 2 και 2. Οπότε η επιβάρυνση θα είναι 60 ή 40 ευρώ τον μήνα. Δεν είναι απαγορευτικό. Αντίθετα κερδίζεις καλύτερες θάλασσες, φαγητό, διαμονή κτλ. Το Λουτράκι με τον καινούριο δρόμο τράβηξε κόσμο. Η Μεσσηνία θα τραβήξει πολύ περισσότερο γιατί δεν είναι ΜΙΑ παραλία αλλά ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ. Ας είναι, δεν έχει νόημα να το συνεχίζουμε άλλο. Αυτοί που έχουν σπίτι θα συνεχίσουν να έρχονται. Οι υπόλοιποι θα αραιώσουν. Κοιτάξτε να δείτε τι μπορείτε να κάνετε για τον δρόμο και την ποιότητα της θάλασσας μπας και σωθεί η κατάσταση.

Τι λες ρε μεγάλε το Άστρος είναι το πιο φθηνό παραθαλάσσιο μέρος σε αγορά κατοικίας; πας καλά; ξέρεις ποσο πάει το τετραγωνικό για ένα "ψευτικο" σπιτι με ελάχιστο πάχος μόνωσης, που βράζεις το καλοκαίρι, χωρίς θέρμανση κλπ;;;; Ούτε ηλιακό δεν έχουν και χρησιμοποιούν θερμοσίφωνο; Αλλά αν νομίζετε ότι επειδή η Τρίπολη είναι κόντα και κοστίζει το ταξίδι για Άστρος σχετικά φθηνά (αν και πολύ κουραστικό ειδικά τα ΣΚ), εσείς πρέπει να έχετε ακριβότερες τιμές είστε πολύ γελασμένοι. Προτιμώ να πάω Νοτιότερα στην Κυνουρία και να μου στοιχίσει φθηνότερα, με καλύτερες θάλασσες και ας φάω κανά μισάωρο παραπάνω. Άμα θέλω ακόμα καλύτερες παραλίες θα πάω Μεσσηνία για ΣΚ και ας πληρώσω παραπάνω. Θα πάω λιγότερες φορές για μπάνιο. Γιατί σημασία δεν έχει η ποσότητα αλλά η ποιότητα. Εσείς μετρήστε πόσα μπάνια κάνατε το καλοκαίρι σαν τα μικρά παιδιά!!! Υ.Γ. Πόσα μπάνια έχετε κάνει μέχρι σήμερα στο βούρκο σας;;;;

εσείς παιδιά από Τριπολη... που δεν έχει μπάλες στο παντελόνι του να μας γράψει ο καθένας ποιος είναι... και το παίζουν ανώνυμοι..... τι έχει η Τρίπολη να προσφέρει στο κόσμο?.... άφθονα κινέζικα προϊόντα από τα τόσα κινέζικα καταστήματα...... αθλία νοσοκομειακή περίθαλψη από το χασάπικο που ονομάζετε γενικό νοσοκομείο τριπολης εγώ είμαι μόνιμος κάτοικος στη Κυνουρία... και δεν έχω βρει ακόμα τη καφετερία με το εσπρέσο με τα 4,30 θα ήθελα να μου πείτε ποιο είναι να ξέρω και εγώ ο ντόπιος .... και πείτε μου πόσο έχει και ο καφές στο πεζόδρομο της τριπολης να γνωρίζω και εγώ.... και όταν κατεβαίνετε άστρος με τα οχήματα σας.. οι συνοδηγοί ας βάζουν τα πόδια τους μέσα δεν αρμόζει για σοβαρούς ανθρώπους σαν εσάς.. αν είναι ακριβή η διαμονή στο άστρος.. πείτε μου πόσο έχει η διαμονή την ημέρα σε ξενοδοχείο της τριπολης.. και τι μπορεί να προσφέρει στον πελάτη του.. ευχαριστώ

γιατι βγαζετε τοσο χολη για το Αστρος...οπιος φελη παη και οπιος δεν θελει στο καβουκι του

γιαυτο δεν θα παει ποτε μπροστα η αρκαδια. τρωγεστε συνεχειασ, αντι να ειστε μονιασμενοι. ντροπη σας και αισχος. κοιταει να βγαλει ο ενας το ματι του αλλου. μην δειτε κανενα και παει μπροστα. εκμεταλλευση μεγαλη ειστε

Πρώτη φορά βλέπω κάποιον να κράζει τον εαυτό του από άγνοια... Λέει ότι δεν έχει "μπάλες" όποιος γράφει ανώνυμα και υπογράφει "mitsos"...Μπράβο ρε μήτσο είσαι και ο πρώτος. Μου αρέσει που λες ότι στην Τρίπολη έχουμε άθλια περίθαλψη γιατί μας καλύπτει το Παναρκαδικό. Μετά δηλώνεις κάτοικος Κυνουρίας που την καλύπτει το ...Παναρκαδίκο!!!! Προς ενημέρωσή σου να σε πληροφορήσω ότι το Παναρκαδικό σαν ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ νοσοκομείο καλύπτει τα σοβαρά περιστατικά από ΑΡΓΟΛΙΔΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΛΑΚΩΝΙΑ.Της Κορίνθου πιθανότητα πηγαίνουν ΑΘΗΝΑ λόγω αποστάσης. Δεν είναι Πανεπιστημιακό αλλά είναι κλάσης ανώτερο από τα αντίστοιχα του Άργους, της Καλαμάτας και της Σπάρτης. Τα ξενοδοχεία της Τρίπολης είναι λίγα και έχουν ακριβές τιμές λόγω της μικρής προσφοράς δωματίων. Πέρα από αυτό προσφέρουν πρόσβαση σε ορεινό τουρισμό. Τα άσχημα της Τρίπολης, είναι αρκετά, τα κράζουμε δεν λέμε ότι είμαστε Παρίσι. Σε αντίθεση με εσάς που γράφετε εδώ που νομίζετε ότι είσαστε κάτι μεταξύ Saint Tropez και Ibiza. Χαλαρώστεεεε...

άντε πάλι με τον εσπρεσσο στα 4.30!!!κολησαμε εκει......μα και 1.5 να είχε θα κατεβαινες για καφε και όχι για μπανιο!!! και το άθρο αναφερει "1000_1 λόγους για να κάνεις τα μπανακια σου στο άστρος".....Κανονικά έπρεπε να λεει 1000_1 ενα λόγους να πας για καφε ή να φας στο άστρος γιατι η θεματολογία εξαντλείται στην παροχή υπηρεσιών και όχι φυσικά στο θεμα μπανιου λόγω της απαραδεκτης θαλασσας!!!...Σε πολλά παραθαλάσσια μέρη και ειδικά σε νησιά παρατηρείται αυτο το φαινόμενο να καυχιομαστε υπερβολικά για τον τόπο μας χωρίς πραγματικά να το αξίζει....επειδή αυτά τα μέρη έχουν θάλασσα κοντά κανενας δεν αναζητεί άλλες επιλογές σε άλλα μέρη και έτσι δεν έχει εικόνα πως έιναι τα πράγματα αλλού ειδικά στο θέμα της θάλασσας....κοινώς τόσα ξερουμε τόσα λέμε....το άστρος προσπαθει να επιβιώσει σε μια σεζόν που διαρκει 1 μηνα το χρόνο....και μάλιστα με ντόπιο τουρισμό ....αν πραγματικά ήταν τόσο καλό θα είχε και τουρίστες και όλη τη καλοκαιρινη δεν νομίζετε?τώρα ο αλλος λεει οτι επειδη αυτο τον 1 μηνα που μαζευεται κόσμος του βρωμίζουν τη θαλασσα τι να πω....του ευχομαι να μην πατάει κανεις ολο το χρόνο να πλατσουρίζει μόνος του στον (ούτως ή αλλιώς ) βόθρο......

mitso εσυ ο "επώνυμος" με τις μεγάλες μπάλες να προσέχεις στην παραλία μη τις δουν οι πολλές τουρίστριες που έχετε και σου την πέσουν!!!! Εμείς εδώ έχουμε ένα ρητό: "όποιος λέει ότι έχει μεγάλες μπάλες έχει μικρό "μπαστούνι"!!!!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ!!!!

Δέστε λίγο τις φωτογραφίες του άρθρου, αν μοιάζει η θάλασσα αυτή με βούρκο τότε όντως έχετε πρόβλημα και όχι οφθαλμολογικό, εκτός από τις παραλίες που βρίσκονται βόρεια από το νησί, ατσίγκανος κ.τ.λ. όπου όντως το ξέρουμε όλοι και το λέμε σε όλους ότι είναι χάλια, γιατί είναι ρηχά και το χειμώνα την γεμίζει λάσπη και σκουπίδια το ποτάμι. Τώρα γιατί πάει όλη η Τρίπολη εκεί δεν μπορώ να καταλάβω, είναι η συνήθεια είναι τα συμφέροντα είναι το ότι είναι ρηχά δεν ξέρω. Αν και τόσα χρόνια θα έπρεπε να το ξέρετε, η καλύτερη παραλία είναι η νότια, τεράστια και καθαρή, και όποιος θέλει να νοιώθει και ασφάλεια μπορεί να πηγαίνει στο τμήμα μπροστά από την πόλη όπου είναι και η μπλε σημαία, τις ώρες που προβλέπετε να υπάρχει ναυαγοσώστης. Αυτά και με κουράσατε τώρα, πάω να κάνω μια βουτιά στις "πόρτες" τώρα που είμαστε λίγοι....

<p> για το νοσοκομείο σας.. θα πω ένα όνομα αρχικά που είναι σε όλους γνωστό... ***** και αν υπάρχει πρόβλημα που το ανέφερα μπορώ να φέρω ένα σωρό κόσμο που σακάτεψε αυτό το πράμα που θεωρητε ****.. πρώτα φανερωθείτε εσείς.. και γράφω το πραγματικό μου όνομα μετά με όλες τις συνέπειες... για την ποιότητα της θάλασσας μπορούν να μας πουν αυτοί που κάθε χρόνο βραβεύουν τη περιοχή με τη γαλάζια σημαία.. και να μας πείτε σε εμάς τους κατοίκους του άστρους.. που ήταν βρώμικη η θάλασσα... και τι είχε? μήπως θεωρείτε βρωμιά τα φύκια και τις μέδουσες?.. ΣΥΓΝΩΜΗ αν παραφέρθηκα με τις "μπάλες" αλλά δε μου αρέσει να σαμποτάρουν τη περιοχή μη ανώνυμα και να μη λένε που βρήκαν κάτι άσχημο να το ξέρουμε και εμείς και να δράσουμε ανάλογα.. εγώ έδωσα ένα παράδειγμα που μπορεί να μην έχει καμία σχέση με το θέμα .. αλλά αρκετοί είχαν κάποιο πρόβλημα με το πρόσωπο αυτό που ανέφερα.. αλλά σαν αρκαδες κ εσείς.. θα μπορούσατε να βοηθεισετε το τοπο που σιγουρα κανατε μπανιο τη παιδικη σας ηλικια.. Δ.Α.</p>

ουτε το ονομα ουτε την ειδικοτιτα του αφησατε.. ενας χειρουργος ορθοπεδικος υπαρχει?.... μπορειτε να ονομασετε τα καταστηματα που σας πηραν ακριβα στο παραλιο αστρος?

Ψωνάρα Μήτσο ...όμορφε χαχα και εσύ ανώνυμος είσαι!!! Όσο για τη μπλε σημαία δε ξέρεις τι σημαίνει (βλέπε Τρί, 26 Ιουν 2012 - 12:17). Το Παν-αρκαδικό νοσοκομείο είναι και δικό σας (εκτός και εαν έχετε άλλο δικό σας και δεν το ξέρουμε ή δεν είστε αρκάδες). Εμείς στην Τρίπολη δεν έχουμε μια ψοροθάλασσα και να βάζουμε στα ισόγεια μερικά τραπέζια και καρέκλες και να το πέζουμε καταστηματάρχες δουλεύοντας 2 μήνες το χρόνο!!! και να προσπαθούμε κλεβοντας να βγάζουμε όλη τη χρονιά από τους υπόλοιπους Αρκάδες!!! Όσο για τα παιδικά μου χρόνια ευτυχώς ελάχιστα μπάνια έκανα στο Άστρος, ήξερα καλύτερες παραλίες και φθηνότερες περιοχές στη Μεσσηνία!!! Υ.Γ. Για σκεφτείτε λιγάκι γιατί όλοι τα έχουν βάλει με το Άστρος και όχι με την υπόλοιπη Κυνουρία;;;;;

Σελίδες