Το «Ζαππειο ΙΙ» γέμισε την αίθουσα του Επιμελητηρίου (video)

Το «Ζαππειο ΙΙ» γέμισε την αίθουσα του Επιμελητηρίου (video)

Ιούνιος 09, 2011 - 02:40
3 σχόλια

-Η πρόταση της Ν.Δ για την οικονομία κ η παραδοχή Λυκουρέντζου για την Ν.Δ

Της Χριστίνας Τσιορωτά

  Χρειάστηκε να καθυστερήσει μονάχα 40 λεπτά η προγραμματισμένη για τις 190 εκδήλωση της ΝΔ στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, για να αρχίσει να έρχεται … κόσμος! Και λέγοντας κόσμος εννοούνται οι παραγωγικές τάξεις  της Αρκαδίας στις οποίες και ο Γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Λυκουρέντζος θα παρουσίαζε συνεπικουρούμενος από τον Πρόεδρο της ΕΣΕΕ Βασίλη Κροκίδη το επονομαζόμενο «Ζάππειο ΙΙ».

Η αίθουσα , όλως περιέργως σταδιακά γέμισε, ειδικά από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η ημερίδα που πραγματοποιείτο στο Αποστολοπούλειο κέντρο από το Δήμο της Τρίπολης και είχε ως αντικείμενο την ανακύκλωση. Ο Δήμαρχος , οι αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι έσπευσαν στην εκδήλωση της Ν.Δ και κάπως έτσι καμία καρέκλα δεν έμεινε αδειανή. Στις πρώτες θέσεις ο πρόεδρος των εμπόρων Τρίπολη, ο πρώην πρόεδρος των εμπόρων Τρίπολης , ο πρόεδρος των Επαγγελματιών Βιοτεχνών, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, οι αντιδήμαρχοι Καρλής και Μπισιούλης… 
Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος στην εισήγησή του αναφέρθηκε στις προτάσεις της ΝΔ , προτάσεις οι οποίες συνηγορούν στην επίτευξη ενός και μόνο στόχου. Στην επανεκκίνηση της οικονομίας. Παράλληλα και μιλώντας εκτός κειμένου (πράγμα το οποίο τόνισε 3 τουλάχιστον φορές) παραδέχτηκε την η αποτυχία της διακυβέρνησης  της ΝΔ στον τομέα της επανίδρυσης του Κράτους σημείωσε ωστόσο  τηνς ημερινή προσπάθεια το κόμμα  να συμβάλει στην ανάκαμψη της χώρας και να μην εγκλωβιστεί στα στενά πλαίσια της στείρας αντιπολίτευσης και της καταστροφολογίας.
Από την πλευρά του ο Βασίλης Κροκίδης χαρακτήρισε το σχέδιο της ΝΔ βγαλμένο από τα σπλάχνα της αγοράς και  σημείωσε την αναγκαιότητα το φορολογικό σύστημα να έχει μια γραμμή η οποία δεν θ αλλάζει κάθε φορά που αλλάζει η κυβέρνηση ή ένας υπουργός. Θέλοντας δε να περιγράψει τα απαρχαιωμένα συστήματα της χώρας είπε: «Φτιάξαμε μια γέφυρα με τα χέρια μας για να περάσουμε απέναντι επειδή ήταν ανάγκη, τα καταφέραμε να περάσουμε απέναντι αλλά εκ τότε έχουμε πάρει στην πλάτη τη γέφυρα και την κουβαλάμε έως το 2011 , δεν γίνεται έτσι!» Στις δηλώσεις του πριν την έναρξη της εκδήλωσης  σημείωσε πως στόχος είναι η έξοδος από την ύφεση και την κρίση. 

Video: 

youtube://v/w6w-hoCAP40


3 Σχόλια

Συγχαρητήρια στους παραγωγικούς φορείς για την συμμετοχή τους αλλά και στον Ανδρέα Λυκουρέντζο για την εκδήλωση αυτή! Τέτοιες γόνιμες συζητήσεις χρειάζεται η αγορά και όχι κοματικές φιέστες με φανατικούς κλακαδόρους! Άχετα με το αν συμφωνούμε πολιτικα ο Λυκουρέντζος αποδεικνύεται υψηλών προδιαγραφών σύγχρονος πολιτικός και πρωτοβουλίες τέτοιες τις έχουμε ανάγκη. Ανάγκη επίσης έχουμε να εισακουστούν και οι δικές μας εισηγήσεις.

ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ? ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΝΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΒΛΕΠΩ............ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟ ΠΜΕΥΜΑΤΙΚΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΨΑΡΙΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΤΕ?

Ευτυχώς που ένα κόμα δείχνει ότι υπάρχει και άλλος δρόμος! Μακάρι να τα πραγματοποιήσετε ως κυβέρνηση αν και έχετε ευθύνη που δεν τα κάνατε νωρίτερα! Δεν είναι λύση το ξεπούλημα που δρομολογεί η σημερινή κυβέρνηση! Ούτε η εξαθλίωση των ασθενέστερων είναι λογική.!