«Θα είμαι υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας και στις επόμενες εκλογές» ξεκαθάρισε ο Ανδρέας Λυκουρέντζος

«Θα είμαι υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας και στις επόμενες εκλογές» ξεκαθάρισε ο Ανδρέας Λυκουρέντζος

Ιούλιος 06, 2010 - 22:29
3 σχόλια

Τα γραφεία της ΝΟΔΕ Αρκαδίας επισκέφθηκε ο Ανδρέας Λυκουρέντζος, το πρωί του Σαββάτου, μία ημέρα μετά την εκλογή στη θέση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.
Σε δηλώσεις που έκανε στα τοπικά ΜΜΕ τόνισε: «Θεώρησα υποχρέωση μου να επισκεφθώ πρώτα τα γραφεία της ΝΟΔΕ Αρκαδίας, το χώρο από τον οποίο ξεκίνησα, χώρος οργανωτικός, πολιτικός, αλλά και πολύ σημαντικός ως χώρος της Αρκαδίας και των υπέροχων συμπατριωτών μας.

Κάναμε μία συζήτηση με τα στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής και αυτή η μακρόχρονη συνεργασία μας θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες και τα επόμενα χρόνια, προς όφελος της πατρίδας μας πρώτα απ’ όλα γιατί τα κόμματα εδραζόμαστε για το καλό του τόπου, αλλά και για την παράταξη μας, για μια μεγάλη, δημοκρατική, φιλελεύθερη παράταξη, την παράταξη του κοινωνικού φιλελευθερισμού, την παράταξη των μεγάλων εθνικών επιλογών, της προσφοράς στην Πατρίδα, με ευθύνη , με όραμα, με αξιοπιστία. Ο πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς μου έκανε τη μεγάλη τιμή να με προτείνει ως νέο γραμματέα της νέας Πολιτικής Επιτροπής, θεώρησα ότι πρέπει να ανταποκριθώ θετικά στην πρόσκληση του και πρόταση του, ως εκπλήρωση χρέους και ευθύνης, απέναντι στην παράταξη την οποία ανήκω, αλλά ταυτοχρόνως να ανταποκριθώ σε μία σημαντική πρόκληση – σταθμό στην πολιτική μου διαδρομή. Ελπίζω με τη συμπαράσταση όλων των στελεχών της ΝΔ, υπό την άξια καθοδήγηση του Πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά, να επιτύχουμε τους στόχους τους οποίους θέσαμε με το 8ο Συνέδριο του κόμματος, τη στρατηγική της ελπίδας, η οποία θα εμπνεύσει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, θα κάνει τις συμπατριώτισσες και τους συμπατριώτες μας να πιστέψουν πάλι στην πρόταση, την προγραμματική και την πολιτική της ΝΔ, να ανακτήσουμε εκ νέου την εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού και να οικοδομήσουμε μία απαισιόδοξη προοπτική για την Ελλάδα μας.

Σχετικά την πρόταση της ΝΔ για την έξοδο της χώρας από την κρίση και το μνημόνιο, ο νέος γραμματέας της ΝΔ είπε: «Ήδη η ΝΔ από την αρχή της αντιμετώπισης της κρίσης του χρέους, έχει καταθέσει 24 σημεία παρέμβασης στην οικονομική πολιτική, έτσι ώστε αν υπάρξει πέρα από τη διαδικασία της περιστολής των δαπανώ που ακολουθεί η Κυβέρνηση με βάση το μνημόνιο το οποίο υπέγραψε, και η αναπτυξιακή πολιτική η οποία θα δώσει τη δυνατότητα επενδύσεων και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Η πρόταση την οποία θα καταθέσει ο πρόεδρος την προσεχή Τετάρτη, είναι μία πρόταση μετά από συνεχή και προσεκτική εργασία, είναι μία πρόταση η οποία δίνει μία αισιόδοξη προοπτική και είναι πολύ σημαντικό για ένα κόμμα το οποίο επτά μήνες μετά την εκλογική του ήττα, έχει ήδη επεξεργαστεί μία τέτοια σημαντική πρόταση. Το πως θα πειστούν οι Ελληνίδες και Οι Έλληνες, μένει να αποδειχτεί από την αποδοχή της πρότασης στην οποία εμείς έχουμε εμπιστοσύνη, στηρίζουμε τις ελπίδες μας ότι θα γίνει αποδεκτή, χάριν των σημαντικών μέτρων που προβλέπει»

Τέλος, για το πολιτικό μέλλον , ξεκαθάρισε: «Ξεκίνησα από την Αρκαδία, θα μείνω στην Αρκαδία, θα αγωνίζομαι για την Αρκαδία και τα χρόνια στα οποία θα ασκώ του γενικού γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ. Είναι αυτονόητο ότι θα είμαι στο συνδυασμό του κόμματος της ΝΔ στις προσεχείς εκλογές».

Πηγή:Αρκαδικές Ειδήσεις


3 Σχόλια

Ευχαριστούμε Ανδρέα!!Μας κάνεις και νοιώθουμε ασφάλεια γνωρίζοντας ότι θα είσαι υποψήφιος βουλευτής και στις επόμενες εκλογές!! Σε ευχαριστούμε!!!!Σε ευχαριστούμε!!!!Σε ευχαριστούμε!!!!Σε ευχαριστούμε!!!!Σε ευχαριστούμε!!!!Σε ευχαριστούμε!!!!Σε ευχαριστούμε!!!!Σε ευχαριστούμε!!!!Σε ευχαριστούμε!!!!

για ποια ασφάλεια μιλάς? εδώ χθες ο λυκουρέντζος στο mega δεν μπρουσε να μιλήσει! η εφημεριδα VETO στο blog της λεει: <b>Μεγάλη απογοήτευση ήταν ο νέος γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Λυκουρέντζος</b>. Λόγος κομματικός, επιχειρηματολογία περασμένης 20ετίας, καμιά νέα ιδέα. Τον ρώταγε η Τρέμη για το σκάνδαλο των παράνομων διορισμών στην ΑΓΡΟΓΗ, τον ρώταγε ο Πρετεντέρης, τίποτα εκείνος... Για τις προσλήψεις επί ΠΑΣΟΚ απαντούσε! "Οι 35 χιλιάδες που είχε προσλάβει... το ΠΑΣΟΚ και νομιμοποιήσαμε εμείς" -έλεγε- "να επανελεγχθούν από το ΑΣΕΠ". Καλά όλοι αυτοί, αλλά με τους 269 που προσέλαβε πέρυσι παραμονές εκλογών ο Χατζηγάκης τι θα γίνει; Τίποτα ο Λυκουρέντζος. Να γίνει συμψηφισμός. Τα δικά τους και τα δικά μας παιδιά. Ετσι περιμένει η ΝΔ να επανακτήσει τη χαμένη αξιοπιστία της;