«Στο Δήμο πάμε για να προσφέρουμε, όχι για να πλουτίσουμε» λέει ο Κ. Γεωργακόπουλος

«Στο Δήμο πάμε για να προσφέρουμε, όχι για να πλουτίσουμε» λέει ο Κ. Γεωργακόπουλος

Ιούλιος 18, 2010 - 23:20

Την κάθοδο του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές της Τρίπολης ανακοίνωσε επισήμως ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη – Νέα εποχή» και εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Γεωργακόπουλος.
Για το σκοπό αυτό, μάλιστα, παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ, χθες το μεσημέρι ,στα γραφεία της παράταξης, στην Τρίπολη.

Μεταξύ άλλων, ξεκαθάρισε ότι δεν ζητά «χρίσμα» από κανένα κόμμα, γιατί δεν πιστεύει σε αυτή τη διαδικασία και υπογράμμισε ότι η παράταξη του είναι έτοιμη να καταθέσει πλήρες ψηφοδέλτιο ακόμα και αύριο το πρωί, αν και δεν θέλησε να δώσει στη δημοσιότητα κάποια από τα ονόματα τα οποία θα βρίσκονται στη λίστα του συνδυασμού. Δεσμεύτηκε όμως ότι θα το κάνει πολύ σύντομα.
Επανέλαβε το σύνθημα ότι «στο Δήμο πάμε για να προσφέρουμε, όχι για να πλουτίσουμε», επισημαίνοντας ότι τις τελευταίες 4ετίες παρουσιάστηκαν φαινόμενα πλουτισμού στο Δήμο της Τρίπολης, τα οποία –όπως είπε- γνωρίζει η πόλη, αν και ο ίδιος δεν θέλησε να επεκταθεί περαιτέρω σε αυτό το θέμα.
Για τις παλιές κοινότητες, είπε ότι θα έχουν ουσιαστικές αρμοδιότητες και δικό τους προϋπολογισμό. Για τα σημερινά προβλήματα της πόλης, στάθηκε στην έλλειψη γενικού πολεοδομικού σχεδίου, στο πρόβλημα της έλλειψης χώρων στάθμευσης, στο συγκοινωνιακό πρόβλημα, στην έλλειψη κοινόχρηστων χώρων και στην πλατεία Άρεως.
Υποσχέθηκε δε ότι στο Καλλικρατικό Δήμο Τρίπολης, θα δημιουργήσει ειδικό γραφείο για τους νέους αγρότες και τα αγροτικά προϊόντα της περιοχής της Μαντινείας, προκειμένου να αναδεχθούν στις ντόπιες και ξένες αγορές.
Τέλος, εξέφρασε την ελπίδα ότι η παράταξη του θα είναι στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών και ότι σχετικά εύκολα θα είναι αυτή που τελικά θα επικρατήσει. Δήλωσε ανοιχτός σε συνεργασίες με παρατάξεις, ομάδες, απλούς δημότες στη βάση της προγραμματικής σύγκλισης και όχι στη βάση της κατανομής αξιωμάτων.
Να σημειωθεί ότι παρόντες στη συνέντευξη τύπου ήταν τόσο ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος της παράταξης Παναγιώτης Παρασκευόπουλος, όσο και ο κ. Ραδαίος ο οποίος ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Νέα Εποχή» και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

Πηγή:Αρκαδικές Ειδήσεις