«Πόλεμος» για τα γραφεία!

«Πόλεμος» για τα γραφεία!

Ιανουάριος 21, 2011 - 19:18

Που θα κάτσω εγώ και που εσύ, γιατί να κάτσεις εσύ και όχι εγώ! Ο πόλεμος της καρέκλας και του γραφείου γίνεται εδώ και μέρες στους νέους δήμους αλλά και την Περιφέρεια. Όταν ήρθε η είδηση από την Κορινθία που έλεγε πως Παπαφωτίου και Δέδες (Θεματικός ο ένας , σκέτο αντιπεριφερειάρχης ο άλλος) μάλωσαν για ατ γραφεία και τις καρέκλες , κάποιοι είπαν πως ήταν υπερβολές.

Κι αν αυτή η περίπτωση ήταν , υπερβολή δεν είναι η σύγχυση που υπάρχει στα διοικητήρια , αφού έχουμε άλλες υπηρεσίες, άλλους τίτλους και φυσικά μια πρεμούρα για το ποίος θα πάρει τη θέση ποιού!
Πάρα ταύτα τα ταμπελάκια ήταν έτοιμα από την αρχή! Ο Καλλικράτης φρόντισε να τυπώσει σε χαρτί αλλά και σε σκληρό υλικό τα ονόματα των νέων. Το θέμα είναι… που να τα τοποθετήσει! Στις πόρτες στα διοικητήρια υπάρχουν τα παλιά για αντινομάρχες κτλ ενώ ο κόσμος ανοίγει πόρτες και απλά ρωτάει προκειμένου να βρει εκείνο που θέλει!
Στα συμβούλια; Ένας άλλος πόλεμος αφού ο αριθμός αυξήθηκε και οι αίθουσες δεν χωράνε. «ας στριμωχθούμε εδώ προς το παρόν ώσπου να αλλάξουμε χώρο» είπε στην πανηγυρική 1η συνεδρίαση ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου! Όχι ο ένας πάνω στον άλλον δεν κάθονται όμως σαφέστατα απουσιάζουν θέσεις για τους πολίτες ε και μια μικρή μέριμνα για τους δημοσιογράφους οι οποίοι… κάπου πρέπει ν ακουμπάνε για να γράφουν και όχι ο ένας στην πλάτη του άλλου!

Η απουσία χώρων αλλά και οι επιθυμίες του καθενός για το που θα καθίσουν είναι δεδομένα, εκείνο που δεν ήταν δεδομένο αλλά έγινε είναι η… έξωση η οποία επιχειρείται στην παράταξη Πετράκου από το διοικητήριο της Μεσσηνίας. Ο περιφερειάρχης στερεί το γραφείο στην παράταξη προκαλώντας την οργή αλλά και την επανάσταση του επικεφαλής της ο οποίος σημειώνει: «Το «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» του κ. Τατούλη να εκδώσει απαγορευτική απόφαση να μην έχουν γραφεία οι παρατάξεις στις περιφερειακές ενότητες που έχουν εκπροσώπηση επιβεβαιώνει την αντιδημοκρατική του νοοτροπία αλλά έρχεται και σε .αντίθεση με το πνεύμα του «Καλλικράτη» ο οποίος αναφέρει σαφώς ότι στις μειοψηφίες πρέπει να δοθούν όλες οι δυνατότητες ώστε να μπορούν να ασκούν το ρόλο τους.
Δεν πρόκειται λοιπόν να ...«συμμορφωθούμε» στις απαγορευτικές αποφάσεις.

Η παράταξή μας θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί το γραφείο 623 στον έκτο όροφο του Διοικητηρίου της Καλαμάτας για να μπορεί να ασκεί το ρόλο και τις ευθύνες που της ανέθεσε με την ψήφο του ο λαός. Ας έρθει ο ίδιος ο κ. Τατούλης να μας κάνει έξωση» καταλήγει ο κ. Πετράκος .
Και ακόμα να φανταστείτε είμαστε στην αρχή! Εδώ δεν μπορούνε να βρουν τρόποι να καθίσουν, θα εκλέξουν συμπαραστάτη και θα μας μετατρέψουν σε.. πρότυπη περιφέρεια;;;;
 

Ειδήσεις: