«Παράσταση νίκης» του Τατούλη στην απολογιστική εκδήλωση στην Τρίπολη (photos&video)

«Παράσταση νίκης» του Τατούλη στην απολογιστική εκδήλωση στην Τρίπολη (photos&video)

Απρίλιος 07, 2014 - 22:57
29 σχόλια

Το έργο μας εγγύηση για το μέλλον

Την περίοδο της κρίσης εμείς κάναμε ανάπτυξη

Σε μία μεγαλειώδη εκδήλωση, όπου σύμφωνα με τους παρευρισκομένους βρέθηκαν πάνω από 3000 άτομα, πραγματοποιήθηκε ο απολογισμός  της περιφέρειας Πελοποννήσου τη Δευτέρα 7 Απριλίου  στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.  Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης όταν έφτασε στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου καταχειροκροτήθηκε, αγκάλιασε και χαιρέτησε όλον τον κόσμο που ήταν εκεί από νωρίς.

Ο κ. Τατούλης μίλησε για τα 3,5 χρόνια των μεγάλων έργων της περιφέρειας αλλά και για το μέλλον της επόμενης πενταετίας. «Δεν πιστέψαμε ούτε μια στιγμή στις λογιστικές αλχημείες που έφερε το παρελθόν, ούτε έργα για τα έργα, ούτε έργα για την απορρόφηση. Οι υποδομές της Πελοποννήσου υπηρετούν το στρατηγικό σχεδιασμό προκειμένου να φέρουν πραγματική ανάπτυξη».

Ο κ. Τατούλης τόνισε ότι «οι αρχές της περιφέρειας Πελοποννήσου είναι η εξωστρέφεια, η αποτελεσματικότητα, η διαφάνεια, η ανεξαρτησία και η ηγεσία καθώς στη φουρτούνα το καράβι χρειάζεται καπετάνιο και ο τόπος κυβερνήτη».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην επιτυχία της περιφέρειας Πελοποννήσου όσον αφορά το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ΕΣΠΑ, όπου πέτυχε τη μεγαλύτερη χρηματοδότηση μελετών ανάμεσα σε όλες τις περιφέρειες της χώρας εξασφαλίζοντας 24.000.000 ευρώ για να γίνουν οι απαραίτητες και αναγκαίες μελέτες υποδομών.

Γυρίζοντας πίσω στο 2010, ανέφερε, ότι τότε δεσμεύτηκε ενώπιoν όλων ότι θα δώσει λύση σε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της περιφέρειας Πελοποννήσου , αυτό των στερεών αποβλήτων.« Είναι ντροπή, συνεχίζει, και δεν μας αφήνει να τρέξουμε στο μέλλον. Υποσχεθήκαμε  ότι η περιφέρεια θα γίνει μια πρότυπη Ευρωπαϊκή περιφέρεια στα ζητήματα της διαχείρισης των αστικών αποβλήτων».

«Οι εγκαταστάσεις διαχείρισης των στερεών αποβλήτων θα είναι έτοιμες στα τέλη του 2015, διεκδικώντας έτσι ένα Ευρωπαϊκό βραβείο αφού μέσα σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα 1,5 χρόνου, η Περιφέρεια  θα δημιουργήσει και θα κατασκευάσει όλες αυτές τις υποδομές.»
Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πολιτική ρευστότητα της χώρας η οποία δεν αφήνει περιθώρια να παρθούν ανέμελες αποφάσεις για τον τόπο.

«Σήμερα αποφασίζουμε για το δικό μας μέλλον, το μέλλον της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του τόπου και των ανθρώπων του.»
Με τις εκλογές του Μαΐου να πλησιάζουν στην απολογιστική του ομιλία μίλησε και για τους "αλεξιπτωτιστές" όπως ανέφερε που άλλα λένε και άλλα εννοούν. Ακόμα αναφέρθηκε σε όλα αυτά που πρέπει να γίνουν χωρίς φωνές και ανοίκειες συμπεριφορές, που υιοθετούν όσοι δεν μπορούν με κανέναν τρόπο να κρύψουν την ηθική τους γύμνια και την προσωπική τους ιδιοτέλεια.  «Χωρίς κομματικά δεκανίκια, που χρησιμοποιούν ορισμένοι για να επιβιώσουν πολιτικά, όταν όλο το σύστημα που υπηρέτησαν τυφλά για χρόνια, τους γύρισε την πλάτη.

Χωρίς κομματικά οδοφράγματα στημένα ανάμεσά μας. Αυτά εμείς τα διαλύσαμε για πάντα, όταν πριν από τρία χρόνια, συνεννοηθήκαμε όλοι μαζί, αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι, σε ένα πρωτόγνωρο για τη χώρα μας πείραμα, το ενωτικό κάλεσμα της Νέας Πελοποννήσου, που έγινε αμέσως μετά μοντέλο διακυβέρνησης της χώρας.»
Τελειώνοντας αναφέρθηκε και στην επόμενη πενταετία που είναι πολύ κρίσιμη, "γιατί σ’ αυτήν θα θερίσουμε ό, τι σπείραμε", είπε κλείνοντας.

Η αντιπεριφερειάρχης Κωνσταντίνα Νικολάκου μετά το τέλος της ομιλίας του περιφερειάρχη τόνισε ότι το σύστημα Τατούλη θα είναι εκείνο που θα ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά την Πελοπόννησο.

Κάπου εδώ χρειάζεται να αναφέρουμε και την πρωτοβουλία του κ. Τατούλη να έχει δίπλα του διερμηνεία στην νοηματική γλώσσα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος, ο Βουλευτής Αρκαδίας  ΠΑΣΟΚ κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, o βουλευτής Κορινθίας ΝΔ κ. Κώστας Κόλλιας, η πρώην Βουλευτής ΠΑΣΟΚ κα Κατερίνα Φαρμάκη, η υποψήφια Ευρωβουλευτής ΝΔ κα Νατάσα Ράγιου,ο δήμαρχός Τρίπολης κ.Γιάννης Σμυρνιώτης, ο δήμαρχος Β.Κυνουρίας Μανώλης Σκαντζός, ο δήμαρχος Ν.Κυνουρίας Γιάννης Μαρνέρης, ο δήμαρχος Μεγαλόπολης Παναγιώτης Μπούρας και  ο δήμαρχος Γορτυνίας Γιάννης Γιαννόπουλος

Ακόμα ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Βλάσης ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Μπουντρούκας, ο Περιφερειακός διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Μισθός, ο Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου κ. Χρόνης.

Αρκετοί ήταν και οι αντιδήμαρχοι του δήμου Τρίπολης όπως ο κ. Κοσκινάς ο κ.Σαββάκης ο εντεταλμένος κ. Κουκάκης και άλλοι πολλοί. Από την Β. Κυνουρία το παρών έδωσε και ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Μαντάς, για το δήμο Τρίπολης οι υποψήφιοι δήμαρχοι κ. Τσιαμούλος, κ. Τζιούμης,κ. Παυλής. Φυσικά παρόντες ήταν όλοι οι αντιπεριφερειάρχες της παράταξης του Τατούλη.

Video: 

youtube://v/KltYy9ptYeU


29 Σχόλια

Και τώρα μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι αν η επόμενη τετραετία είναι ίδια με τη πρώτη σωθήκαμε! Που είναι αυτό το έργο ρε Πετράν και δεν το βλέπουμε που πήγε το 1 δις! Τα έργα των δήμων μήπως είναι δικά σου έργα! Τα έργα των υπουργείων είναι και αυτά δικά σου έργα! 360 εκατομύρια από το ΕΣΠΑ είχες από το 2007, διαχειρίστηκες τα 250 τα άλλα λεφτά που τα κονόμησες ; μηπως από το ειδικό αναπτυξιακο των 120 εκατομυρίων ( το είδε κανεις αυτό;;;;) μηπως το ΕΤΕΑΝ το ειδε κανείς , μηπως το αεροδρομιο Τρίπολης, τον ανατολικο αξονα ( εκτος και θεωρεις το Λεωνιδιο- Κυπαρισι ανατολικο αξονα να εξηγιόμαστε ) τα αποχετευτικα των δημων είναι του υπουργείου δικα σου είναι και αυτά! Το δημοπρατήριο αγροτικων προιοντων που κόλησε ρε φίλε;;; Ξεχασες τη διαστημικη πυλη της καλαματας και το συνεδριο της αρπαχτης στο κοστα ναβαρινο! Ειπες για 24 εκατομυρια για μελετες που εκτελούνται ( μηπως μπορεις να μας πεις μερικες από αυτές ;;; Και τι διαολο 1 δις λες ότι διαχειρίστηκες μονον 24 εκατομ. για μελετες και προετοιμασια για το επομενο ΕΣΠΑ;;; Ο απολογισμος σου κυριε τατούλη είναι διατρητος μονον για χαζούς αλλά στη Πελοκπόννησο δεν υπάρχουν χαζοί πλέον ξυπνησε ο κόσμος Πετράν!!!!

ΚΥΡΙΕ ΤΑΤΟΥΛΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΎΘΗΣΑ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΧΕΤΕ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΘΑ. ΛΥΠΑΜΑΙ!

Η παρουσία του κ. Οδυσσεα Κωσταντινόπουλου τι σηματοδοτεί; μέχρι προχθές ηταν πολεμιος του Τατούλη τώρα τα βρήκανε ; τι άλλαξε Οδυσσέα; Η Κίρκη σε σαγήνεψε και μπήκες στο μαντρί και εσύ ; Αχ Οδυσσέα την Ιθάκη δεν θα τη δούμε ποτέ, γιατί ποντάρεις σε "κουτσό" άλογο φίλε! Ο λαός έχει διαμορφώσει άποψη δεν ξεγελιέται πλέον από τους πολιτικούς γυρολόγους κάθε μορφής ότι και να του τάζουνε!

ΠΡΟΧΩΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ 2020

ΜΠΡΑΒΟ ΠΕΤΡΟ.μαζεψες ολους του συστηματος που οδηγησαν την χωρα στον πατο και την χρεοκοπια.αντι να ζητησετε συγνωμη και να πατε να κρυφτειτε κανετε φιεστες και συνευρισκεστε ολοι μαζι κωνσταντινοπουλος,σμυρνιωτης,τσαμουλος,τζιουμης,γιαννακουρας,βλασης...... ΛΑΕ καμαρωσετους και χειροκροτησε.εισαι αξιος τς μοιρας σου.

Φουλ νεολαία...

αγαπάμε Πέτρο.....γιατί ήταν,είναι και θα είναι ο υδράργυρος της πολιτικής σκηνής!! όλοι οι άλλοι είναι δεύτεροι μπροστά του! ερ: πως και δεν πήγε να κάτσει πάνω στα πόδια του Περιφερειάρχη ο "μικρός"?

Πέτρο προχώρα μπροστά, θα τα καταφέρεις έχοντας άξιους συνεργάτες δίπλα σου. Στείλε σπίτι τα βαρίδια και τους δημοσιοσχετίστες και ο Πελοποννησιακός λαός θα σε εκτιμήσει για τις σωστές επιλογές σου ακόμα περισσότερο. Μην ξεχνάς από που ξεκίνησες.

΄"υδράργυρε" Ο υδράργυρος είναι πολύ τοξικός,κι αν διαχυθεί στο περιβάλλον ,ρυπαίνει επικίνδυνα ότι έρχεται σε επαφή μαζί του.Κινδυνεύετε από την τοξικότητα του "υδράργυρου".Προσέξτε μόνο να μην το αντιληφθείτε όταν θα είναι πολύ αργά και για εσάς.

Το τέλος μιας κακοφορμισμένης πληγής! Πέφτει η αυλαία ενός συστήματος που παραπαίει! στο καλό και να μας γράφετε!

Μαζεύτηκαν όλοι οι 60+ να μάθουν από τον ειδικό Πέτρο πως να φτιάξουν τα εγγόνια τους!

Ήρθε η ανάπτυξη..

ο μηχανικος εκ ρουμανιας τι κανει ακριβως απο πισω; κραταει το πεπλο της νυφης;

Τα τιμημένα γηρατειά!!!

ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΑΝΕΒΗΚΕ

Την παράσταση νικης που την είδατε. Το πνευματικό γέμισε με το ζόρι αφού κινητοποιήθηκε όλη η Πελοπόννησος.

Μπράβο σας υποστηρικτές του ΕΤ για να φτιάχνει και τα δισέγγονα του και Εσείς άνεργοι να χειροκροτειτε

ΦΟΒΕΡΌ ΕΝ ΕΤΗ 2014 ΝΑ ΤΑΖΕΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΎΣ ΚΑΙ ΛΥΠΗΡΌ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΎΟΥΝ

Τι έκανε ακριβώς το βιοαέριο που ψήφισε;;; η τα ματ που έφερε λες και ήταν η Τρίπολη γήπεδο από τον φόβο του. Για την κοινωνία τι έκανε ακριβώς. Για την ανεργία;;;

Τον κατάλαβαν όλοι. Εδω κουμπάροι του τον άφησαν

Του φύγαν όλοι με ποιον θα κάνει παράσταση νίκης με τον Νικολά;;;

το έργο σας κανένα κρεβάτι σε κανένα νοσοκομείο τίποτα παραπάνω

ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΤΙ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΚΑΒΕΙ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΕΚΕΙ

χειβιδοπουλος,ντινα,μπουλουκος,σταματακοςκαι αλλες δυο σειρες εμμισθων αξιοματουχων...τωρινων....μελλοντικων,και υποψηφιων εμμισθων.ολοκληρες στρατιες δηλαδη.αναμεσα τους και καποια αλλα (διακρίτα στελεχη του πρωην πασοκ..που πηγαν στην ελια)μισθος,φαρμακη,προεδροι,διοικητες,κλπ απλοι πολιτες πλην υπαλληλων της περιφερειας ηταν; καποιος που να ειχε διαβιωση την διαθεσιμοτητα-κινιτικοτητα-απολυση ηταν; καποιοι που να θιγονται απο τα εργοστασια αποβλητων; κυριοι δεν εχετε καταλαβει τι σας επιφυλασει ο λαος της ελλαδας.και της πελοποννησου φυσικα.

Ατομα που Καταπατουν τους Νόμους για να Υποβαθμισουν τον τόπο τους, την Γενέτειρα τους, στην απλή γλώσσα του λαού λέγονται ΕΓΚΗΜΑΤΙΕΣ !!! Ο κάθε ΑΡΚΑΣ ας αναλογισθει.... και ας Αποφασίσει τι θα ψηφίσει ...

<p style="margin: 15px 0px; padding: 0px; color: rgb(51, 51, 51); font-family: 'Segoe UI', arial, sans-serif; font-size: 13px;"><a href="http://www.kalamatajournal.gr/perifereianews/peloponnisos/item/5004-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%AF%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-262-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B7%CF%82-%CE%B7-%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%80%CF%8C%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%BF%CF%82" style="margin: 0px; padding: 0px; color: rgb(0, 0, 0); text-decoration: none;" title="http://www.kalamatajournal.gr/perifereianews/peloponnisos/item/5004-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%AF%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-262-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B7%CF%82-%CE%B7-%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%80%CF%8C%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%BF%CF%82">http://www. kalamataournal.gr /perifereianews/ peloponnisos/item/5004-%CF%...</a></p> <p style="margin: 15px 0px; padding: 0px; color: rgb(51, 51, 51); font-family: 'Segoe UI', arial, sans-serif; font-size: 13px;">Τι να σχολιάσω, τον Τατούλη;<br style="margin: 0px; padding: 0px;" /> Σχολιάζει το άρθρο μόνο του."Στην τελευταία δεκάδα των 262 Περιφερειών της Ευρώπης η Πελοπόννησος"<br style="margin: 0px; padding: 0px;" /> Καλό Πάσχα</p>