«Μοίρασε» κλήσεις το πρωί της Παρασκευής η Τροχαία Τρίπολης

«Μοίρασε» κλήσεις το πρωί της Παρασκευής η Τροχαία Τρίπολης

Αύγουστος 01, 2014 - 12:46
6 σχόλια

Εντατικούς ελέγχους διενεργεί το τελευταίο διάστημα η Τροχαία στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Τρίπολης. Στα πλαίσια των ελέγχων την Παρασκευή το πρωί 1 Αυγούστου όχημα της Τροχαίας Τρίπολης βρέθηκε στην οδό Κύπρου στο πεζόδρομο της Ερμού και μοίρασε κλήσεις στα οχήματα που είχαν σταθμεύσει παράνομα.

Τα οχήματα που σταθμεύουν εκεί εμποδίζουν την άρτια κυκλοφορία των οχημάτων αλλά και των πεζών οι οποίοι δεν μπορούν να εισέρθουν στον πεζόδρομο αφού συχνά οχήματα και μοτοποδήλατα σταθμεύουν στο σημείο.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

στη πλατεια πετρινου ειδικα αλλα και στους δρομους-πεζοδρομους που ειναι παρκαρισμενα αυτοκινητα-μηχανες τι θα γινει ρε παλικαρια? θα μαζεψετε καμια πινακιδα η θα κοιτατε?

Με εκεινη την Παλαιων Πατρων Γερμανου τι θα γινει ρε παληκαρια ? Ειναι τσιφλικι της καθε μπακαλοταβερνας και καθε μαγαζιου διακινησης προϊοντων? Διερωτωμαι για πολλοστη φορα, η σκακιερα στα κλωνατζιδικα ειναι πλεον κανονικο παρκινγκ των πελατων και των αυτοκινητων των εχοντων παρακειμενες ταβερνες ?

Η αστυνόμευση πρέπει να είναι συνεχής, γιατί το πρόβλημα δε λύνεται με γιουρούσια κομμαντος μια φορά στις τόσες, που την πληρώνουν όσοι είχαν την ατυχία να παρανομήσουν τη συγκεκριμένη στιγμή. Καθημερινά βλέπω συγκεκριμένα αυτοκίνητα παρκαρισμένα στο ίδιο μέρος σε πεζόδρομους και κανένας δεν τους ενοχλεί....Άσε που στην κεντρική πλατεία γίνεται καθημερινά το αδιαχώρητο.

Αντί να πάνε στο φανάρι του Βασιλόπουλου όπου η ουρά έφτανε το 1 χλμ από αυτούς που έστριβαν από την Αεροπορία προς Αθήνα και να διευκολύνουν τον κόσμο, διάλεξαν αυτό. Και μετά απορούν γιατί ο κόσμος τους βρίζει.

Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς ποπούς. Δε μπορείς να φτιάχνεις πεζοδρόμους και να μην έχεις βάλει μια υποτυπώδη βυθιζόμενη μπάρα, έστω. Δε μπορείς να παίζεις με την ασφάλεια των πολιτών. Και εγώ κάποια φορά έχω παρκάρει κάπου, αλλά το έκανα διότι ήξερα πως δεν θα με γράψει κανείς. Πως η δημοτική αρχή είναι μόνο για φρου φρου και αρώματα. Δεν υπάρχει σύστημα ασφαλείας και αποτροπής εισόδου στον πεζόδρομο. Καταργήσατε τη δημοτική αστυνομία γιατί λέει ήταν ασύμφορη. Τουλάχιστον βάλτε κάποιυς να φυλάνε τα σημεία. Βάλτε κάμερες. Βάλτε μπάρες. Δε ξέρω τι θα βάλετε, αλλά όταν θα θρηνήσουμε το πρώτο θύμα, μην αποποιηθείτε των ευθυνών σας. Θα φταίτε εσείς και μόνο εσείς.

ΒΑΛΤΕ ΜΠΑΡΕΣ,ΒΑΛΤΕ ΣΙΔΕΡΙΕΣ, ΚΟΨΤΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΙΤΗΡΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑΤΗΣ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΗ ΥΜΕΤΕΡΟΥΣ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΙΔΗΡΟΦΡΑΚΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΛΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΙΔΟΚΤΗΤΗ Η ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.