«Ξύπνησε» και η Τρίπολη! Γέμισε την πλατεία Αγίου Βασιλείου! (video + photos)

«Ξύπνησε» και η Τρίπολη! Γέμισε την πλατεία Αγίου Βασιλείου! (video + photos)

Μάιος 26, 2011 - 22:58
11 σχόλια

- Πρωτοφανής για τα δεδομένα της πόλης η αποψινή συγκέντρωση αγανάκτησης

  Το μήνυμα που έδωσε η πόλη της Τρίπολης απόψε το βράδυ ήταν ηχηρό! Η Πόλη σε μια πρωτοφανή για τα δεδομένα της συγκέντρωση δήλωσε την αγανάκτηση της δηλώνοντας παρών σε αυτό το ιδιότυπο κάλεσμα το οποίο όμως έχει βγάλει χιλιάδες κόσμου στις πλατείες!Και δεν είναι μόνο οι νέοι… είναι όλοι! όλοι ήταν εκεί… από μωρά μέχρι παππούδες! Όλοι ήταν εκεί για να κάνουν… θόρυβο!

Δυνατά παλαμάκια κατά διαστήματα απήυθυναν κάλεσμα και στους άλλους, σ εκείνους που δεν βρέθηκαν απόψε στην πλατεία Αγίου Βασιλείου και σε καμία άλλη πλατεία, αλλά μπορούν να το πράξουν αύριο!

Η αποψινή συγκέντρωση αγανάκτησης ήταν το 1ο βήμα και για την πόλη της Τρίπολης. Το ένα από τα πολλά βήματα που πρέπει να γίνουν σε αυτόν τον δύσκολο δρόμο.
Η προσέλευση ξεκίνησε δειλά λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ! Κανείς δεν περίμενε αυτόν τον όγκο κόσμου. Οι παρουσίες αιφνιδίασαν… οι παρουσίες των πολιτών, των νέων, των μαμάδων, των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων.. όχι των πολιτικών κ όχι των κομματικών. Των πολιτών!
Ανάμεσα στο πλήθος και αρκετοί «επώνυμοι». Ετούτη η μέρα όμως ανήκει σε όλους τους «ανώνυμους» γι  αυτό και η όποια άλλη αναφορά δεν χρειάζεται .
Νέα συγκέντρωση αγανάκτησης θα πραγματοποιηθεί αύριο το βράδυ και πάλι στην πλατεία Αγίου Βασιλείου. Η αρχή έγινε! Μπορούμε να είμαστε περισσότεροι!
Χ.Τ
 

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/ZauzUgSGA8w


11 Σχόλια

sthn athina egine pio swsta.sthn tripoli eixe politiko xrwma.o gnwstos opados tou ziriza kai grafikos me ta makrua mallia.kseftila.sthn athina opoios emfanizotan kommatoskulo tis etrwge.

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΠΟΡΙΨΗ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ. ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΗΦΟΣ

ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΡΟΜΟΣ ΑΣ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΘΕΛΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΧΙ ΧΟΥΝΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΝΑΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ Γ.................. ΡΟΥΣΒΕΤΙ

Κάντε τον χοντρό, σαλάμι του αέρος να κάνουμε εξαγωγές, να σβήσουμε το χρέος !!! (σύνθημα από την συγκέντρωση στο Σύνταγμα, 26.5.2011)

<p> Δοαγράφηκε σχόλιο με ανώνυμες κατηγορίες. Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε αυτά που γράφετε.</p> <p> Admin</p>

ΓΙΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ !!!!!! ΑΞΙΑΣ...; 6088 ΕΥΡΩ!!! ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΕΤΡΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ. ΚΑΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ...!!!!!!!

πολιτικό χρώμα;;;;; είδες κανένα με σημαίες ή άλλο χαρακτηριστικό;;; εγώ πάντως όχι. ποιος σου είπε ότι κάποιος καμματικοποιημένος δεν μπορεί να αγανακτήσει;;;;; αρκεί να εκπροσωπεί τον εαυτό του και όχι το κόμμα του. επίσης να μην τα παραλέμε.... εκεί ήμουν δεν γινόταν και ο χαμός που περιγράφει το άρθρο αλλά ήταν μια καλή αρχή και ελπίζω σύντομα να γίνει και χαμός! επίσης νέοι ήταν ελάχιστοι... δυστυχώς

οριστε χριστίνα http://et.diavgeia.gov.gr/f/perifereiapeloponnisou/ada/4ΑΘΣ7Λ1-Τ

Μήπως έχεις την αφελή εντύπωση ότι όλοι όσοι πήγαμε στην πλατεία δεν υπήρξαμε ποτέ σε κανένα κόμμα? Δεν νομίζω ότι απαγορεύεται να διαμαρτύρονται οι κομματικοποιημένοι, εφόσον βέβαια έρχονται στην πλατεία ως άτομα και όχι ως εκπρόσωποι κομμάτων, πράγμα το οποίο έγινε με 100% επιτυχία. "Ξεφτίλες" ίσως είναι όλοι αυτοί που οι κυβερνήσεις τους πετσόκοψαν τους μισθούς, τις συντάξεις και το μέλλον των παιδιών τους και αυτοί κάθονται ακόμα στον καναπέ τους και βλέπουν Dancing with the stars..... Γι' αυτό, Όλοι στις πλατείες μήπως αλλάξει κάτι!!!