«Κάτω τα κουλά σου,μη στα κόψω από την μασχάλη..!»

«Κάτω τα κουλά σου,μη στα κόψω από την μασχάλη..!»

Οκτώβριος 11, 2012 - 21:13
7 σχόλια

Είπαμε, εμείς οι γυναίκες είμαστε πλάσματα του Σατανά και ως γνήσιες κόρες και εγγονές της Εύας, η αμαρτία μας τραβάει σαν μαγνήτης, αλλά ως ένα σημείο. Γιατί είναι και κάτι θηλυκά, απαπά μάνα μου, η Παναγία να σε φυλάει, που δεν έρχονται ούτε από ντροπή ούτε από στράτα, που τους κατσικώνεται στο καμένο από ντεκαπάζ κεφάλι τους να φάνε τον γκόμενο της αλληνής.

Και εσύ χρυσή μου, τι θα κάνεις; Θα αφήσεις τις cougar (έτσι θαρρώ τις λένε στο Αμέρικα) να σου φάνε τον Μήτσο, χωρίς να κάνεις κιχ, χωρίς αντίδραση;

Αφού από ώρα την έχεις δει απέναντι στο μπαρ ότι είναι σε φάση «του αγοριού απέναντι πείτε του πως το θέλω»,HELLOOOOO του δικού σου αγοριού, και είναι και τούμπανο - έτσι είναι εφτούνες εφτού, όχι σαν την ξαδέρφη μου τη Νίκη από τα Σέκλανα-,έτσι θα το αφήσεις; Σίξου μωρ’ δόλιααααα!

Σου έχω τρόπους αντιμετώπισης:

1) Το καλό το σέντερ μπακ ή αλλιώς η τακτική Μπεκενμπάουερ: Τι δεν καταλαβαίνεις; Απαγορεύεται τη σήμερον ημέρα να μην ξέρεις 2-3 πραγματάκια από ποδόσφαιρο. Λοιπόν, στόχος είναι ως κεντρικός αμυντικός να σταματήσεις τον αντίπαλο επιθετικό να σκοράρει. Το’ χουμε τώρα; Ρίχνω ξήγες γιατί εσύ είσαι μπίτι: έχεις πάρει γραμμή ότι από ώρα τον έχει καρφώσει με τα μάτια της, και ο δικός σου, ο ψιλομαλακούκος, κοιτάζει, αλλά στη ζόυλα για να μην τον αντιληφθείς και γίνει του Κουτρούλη ο γάμος. Λοιπόν, τον αρπάζεις σαν τα κατσούλια από το λαιμό και του κάνεις αμυγδαλοσκόπηση… όπερ τον φιλάς με λύσσα και με πάθος σαν να γυρνάτε γερμανική τσόντα. Εννοείται ότι όλα αυτά γίνονται με ταραταντζούμ και τάσεις επίδειξης.
Τέλειωνε ο φιλί και το σαλιάρισμα, ρίξε και ένα δολοφονικό βλέμμα τύπου, «Κάτω τα κουλά σου μωρή» και τέλος.

2) Το καλό το σέντερ φορ ή αλλιώς η τακτική Φαν Μπάστεν: Αν δεν ξεκολλήσει το γρανάζι της τσού(λ)…πας από απέναντι και ακολουθεί την τακτική «το βιολί βιολάκι», σου έχω κάτι άλλο: περνάς σε ολομέτωπη επίθεση και ας είναι καλά ο Μωυσής και ο νόμος του και το «οδόντα αντί οδόντος»…Δεν μπορεί, συνοδεύεται, είπαμε είναι και γκομενάρα είναι και hot η λιόρτζω. Αν το αντέχει το DNA σου, κάνε τα ίδια στον δικό της. Κάρφω τα μάτια σου επάνω του και παίξτο Τζένη Καρέζη στο «Δεσποινίς διευθυντής», κάνε κανά χαμογελάκι, χειλάκι, ξέρεις μωρέ όλα εκείνα τα πουτ@@@ιστικα, αλλά με μέτρο, μη σε καταλάβει ο Μήτσος σου και μετρήσεις τους φρονιμίτες στην παλάμη σου. Δεν μπορεί θα θιχτεί ο εγωισμός της που την πληρώνεις με το ίδιο νόμισμα, θα την τσούξει την τσούχτρα, θα μαζευτεί.

3) Για να σου σπικάρω δυο φωνήεντα: Aν είσαι πιο τυπάκι ομιλητικό και γλωσσοκοπάνα και αν είσαι από εκείνες που ο πολιτισμός σου αγγίζει στρατόσφαιρα γιατί χτίζεις και ένα image στο Threecity τόσα χρόνια, άσε κάτω τη βότκα, περπάτα με σιγουριά προς το μέρος της, τάχα μου τάχα μου πας για τσισάκια, και πέτα ένα «τον βλέπεις τον Μήτσο απέναντι;», στανταράκι θα το παίξει χαλαρή και θα πει ένα ξερό «Ναι», ατακάρεις στο αμέσως και το επιτόπου «Ξέρεις τι κοινό έχει ο Μητσάκος και το πρώτο τραπέζι στον Κιάμο; Είναι ρεζερβέ μήνες πριν…».

Του κερατά! Την αποστόμωσες! Θα ανεβάσει χειρόφρενο

4) Σύστημα «Γιούργια και εμπρός και τη φάγαμε τη σκρόφα» ή Κατίνες όλου του κόσμου ενωθείτε: Αν τίποτα από όλα τα παραπάνω δεν τα βρίσκεις ικανοποιητικά, ή αν δεν συμβαδίζουν με το ανοσοποιητικό σου, ή αν έχεις φολάρει τόσο άσχημα που έχεις γίνει Σπούτνικ 1 σε διαδικασία προσελήνωσης, ε τότε μάνα μου, ΟΡΜΑ!
Ξαναφήνεις κάτω τη βότκα, προχωράς και αφού έχει ρίξει όλα τα εικονίσματα του Αγιο Βασίλη από μέσα σου (άμα θες και απ’ έξω σου αλλά δεν το συστήνω, δη δει image που λέγαμε), την πλακώνεις στα χαστουκοπαλαμίδια και τις δίνεις τις τρέσες στα χέρια της κάργιας! Έπειτα παίρνεις αλαμπρατσέτα τον Μήτσο, τον οποίον έχει βαρέσει τριφασικό ισχαιμικό με όλο το θέαμα, και αποχωρείς θριαμβευτικά.
Του ψέλνεις τα τετραβάγγελα μέχρι να φτάσετε σπίτι.
Πιθανότητα να ακολουθήσει σεξ αμέσως μετά: 1%
Πιθανότητες να χωρίσεις με τον Μήτσο μετά το ξεκατίνιασμα: 50%
Πιθανότητες να είσαι στη λίστα των 5 πιο hot κουτσομπολιών της Τρίπολης επί 10ημέρου: εγγύηση επιτυχημένη!

Sara & Mara Co.

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

χαστουκοπαλαμίδια !!!!!!!!! ΜΕΤΑΦ. ¨ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΜΙΔΙ

ολο αηδιες αυτο το πορταλ τελευταια... εδω ο κοσμος χανεται... σοβαρευτειτε κυριοι...

Ρε μίζερε ανωνυμε , αυτό σε μάρανε;;;; και αν γράφει όλο αηδίες αυτό το πόρταλ γιατί το διαβάζεις;μάθε να ξεχωρίζεις τις καταστάσεις στ ζωή σου , λίγη απόδραση από τα προβλήματά μας δεν κάνει κακό! Ζήτω η μιζέρια!!!

και εγω θα διαφωνησω. βαρεθηκα να διαβαζω για σκουπιδια, σμυρνιωτη, τατουλη, τσαιμουλο και σια. ας δουμε και κατι αλλο εγω προσωπικα γελαω πολυ με την σαρα (ξερει ολες τις τοπικες ατακες και πρεπει να ειναι ντοπια) και ειναι σαν να μιλανε γυναικες απο τριπολη που εχουν βγει για καφε και κουτσομπολιο τελοσπαντων οτι αρεσει στον καθενα καλημερα

Εγω που ΔΕΝ ειμαι γυναικα διαβαζω τη στηλη με θαυμασμο.Εγω που εμπαινα μονο για να ενημερωνομαι στο σαιτ.Χαιρομαι που βλεπεις κατι αλλο εκτος απο Τσιαμουλο,σκουπιδια και Πλατεια Πετρινου.Τα διαβαζει και η γυναικα μου και χαιρομαστε,γιατι σκοπος μαλλον του ανθρωπου που γραφει ειναι να μας διασκεδασει...Μηπως ειναι κριμα να αποθαρρυνουμε με την κριτικη μας εναν ανθρωπο της Τριπολης με τετοιο ταλεντο?Δεν ξερω τι λετε....? ΥΓ:Στη θεση της κειμενογραφου,θα σταματουσα να γραφω γιατι απο οτι φαινεται η πολη μας ειναι πολυ πισω για να αντεξει το σαρκαστικο και σατυρικο πενακι της..Α,και θυμηθειτε το μου,απο πισω κρυβεται προσωπο με βαθια καλλιεργεια.

Πάντως Sara μου, μέχρι το τρίτο βήμα αντιμετώπισης (μη σου πω και στο τέταρτο), εκεί, που ο Μήτσος ήταν απλά ενδιαφέρων, μετά τον έχεις κάνει Brad Pitt και του έχεις χαρίσει δύο τινά: α. Μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση του ιδίου και β. Μεγαλύτερο κίνητρο στην υποψήφια (ειδικά αν είναι λυσσασμένη, όπως στο παράδειγμά σου) να ρίξει το κάστρο και πιθανώς να αναμένει απουσία ή εν γένει αδυναμία σου για να εφορμήσει και να κερδίσει το έπαθλο... Υπάρχει και η λύση να το παίξεις υπεράνω και να την αγνοήσεις, επιδεικτικώς, πολλώ δε μάλλον να την φέρεις στην παρέα και να παίξεις μπάλα στο γήπεδό σου (μπορεί και συ να το βρεις ενδιαφέρον), στην τελευταία δε περίπτωση, η πρώτη πιθανότητα, που για σένα έχει 1%, θα εκτοξευτεί σε δυσθεώρητα ύψη (μαζί με την λίμπιντο) και θα βγείτε όλοι κερδισμένοι, αφού ένα απλό και βαρετό ποτό θα έχει εξελιχθεί σε ΄΄sex and the Threecity΄΄... Υ.Γ. Καλλίνικε μη γελάς καθόλου, αυτά είναι βγαλμένα από τη ζωή σου λέω...

Αγαπητέ Επίτροπε,η παρατήρηση σου,που ομολογουμένως δεν είχα σκεφτεί,δηλαδή την επιρροή στον Μήτσο, με ιντριγκάρει... Δίνεις τροφή για νεό κύκλο συζητήσεων,πώς δηλαδή κάνεις την εχθρά φίλη,της ρίχνεις μπάλα στα πόδια και περιμένεις παίξιμο... Το αποτέλεσμα θα κριθεί από...τζαρτζαρίσματα και εννοείται τάκλιν... Ο δε Μήτσος απλά θα περιμένει ποια θα σκοράρει πρώτη...ή μήπως και οι δύο ταυτόχρονα...? Καλό σας Σαββατοκύριακο!