«Κακομαθημένους» χαρακτήρισε ο Γεωργιάδης τους φαρμακοποιούς

«Κακομαθημένους» χαρακτήρισε ο Γεωργιάδης τους φαρμακοποιούς

Μάρτιος 27, 2014 - 11:13
2 σχόλια

Πάνος Καμμένος: Αν θέλουν να μας διαλύσουν και να βάλουν στη θέση μας στη βουλή τον Σταύρο Θεοδωράκη, ας βάλουν και τη θεία του, τη Δάφνη Σημίτη
Κλίμα αναβρασμού στο εσωτερικό της Χώρας, με τις απεργίες και τις εντάσεις, να έχουν τον πρώτο λόγο. Μέσα σε αυτό το κλίμα ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, σε δηλώσεις του σε μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι, απευθύνει μήνυμα στους βουλευτές της Χώρας, ότι όποιος δεν ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο στη Βουλή, του οποίου οι ρυθμίσεις περιλαμβάνουν τα όσα αφορούν το γάλα και τα φάρμακα, θα αναλάβει και την ευθύνη εξόδου της Χώρας από το ευρώ. Ο Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτήρισε τους φαρμακοποιούς ως «κακομαθημένους», τονίζοντας ότι πρόκειται να κάνει δεκτά όλα τα αιτήματα της τρόικας.

Εσωκομματικά τώρα, στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, «στα σκαριά» βρίσκεται μια ακόμα αποχώρηση, προκαλώντας «πονοκέφαλο» στον Πάνο Καμμένο. Μετά τις απρόσμενες αποχωρήσεις των βουλευτών Γιοβανόπουλου και Γιαταγάνα, επόμενη αποχώρηση φαίνεται να είναι εκείνη της Σταυρούλας Ξουλίδου, η οποία απέφυγε να προσέλθει στη χθεσινή κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΟ.

Στις αποχωρήσεις των παραπάνω βουλευτών, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, τόνισε ότι εάν δεν ήταν ο Καμμένος δε θα τους γνώριζε κανείς και θα ήταν όλοι στο μηδέν, ενώ η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ανέφερε ότι απ’ τη στιγμή που αποχώρησαν, δεν κατανοεί γιατί δεν παραδίδουν τις έδρες τους, πόσο μάλλον όταν μια «καρέκλα» είναι δανεική.

Εντάσεις όμως πριν την τελική ευθεία Ευρωεκλογών και αυτοδιοικητικών και στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, με κύριο πρωταγωνιστή αυτή τη φορά, τον υπεύθυνο προγράμματος κόμματος, κο Δραγασάκη, ο οποίος παρά το γεγονός ότι η πλειοψηφία του κόμματος του μονίμως επισημαίνει τα λάθη των Ελλήνων, εκείνος κατά τη διάρκεια συνεδρίασης στο ελληνικό κοινοβούλιο, απευθυνόμενος σε Γερμανούς βουλευτές έδωσε τη διαβεβαίωση ότι μία κυβέρνηση της Αριστεράς θα επιδιώξει σε κάθε περίπτωση λύση του οικονομικού προβλήματος εντός του ευρώ και ότι το Βερολίνο θα έχει να κάνει με μια αξιόπιστη κυβέρνηση στην Αθήνα, προκαλώντας την έκπληξη στην αριστερή πτέρυγα του κόμματος.

Σε ανοιχτή εκδήλωση στα Γιάννενα, ο Σταύρος Θεοδωράκης, τόνισε ότι πρέπει να δοθούν υποτροφίες από τους πλούσιους Έλληνες, γιατί τους συμφέρει η πατρίδα να σταθεί όρθια, ενώ με το ζήτημα που έχει προκύψει με το γάλα, επεσήμανε ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη τους κτηνοτρόφους της και όχι τις εισαγωγές. Σε αυτό το σημείο να αναφερθεί ότι ο Πάνος Καμμένος, σε τηλεοπτική του συνέντευξη τόνισε τα εξής: «Αν θέλουν να μας διαλύσουν και να βάλουν στη θέση μας στη βουλή τον Σταύρο Θεοδωράκη, ας βάλουν και τη θεία του, τη Δάφνη Σημίτη».

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κος Κασσής για το πολυνομοσχέδιο, τόνισε ότι καλύτερα να είναι «αντάρτης», παρά να είναι τσολιάς και να παριστάνει τη μαριονέτα στη βουλή.

Τέλος, να αναφερθεί ότι σήμερα το μεσημέρι 27 Μαρτίου, ημέρα Πέμπτη συνεδριάζει το κυβερνητικό συμβούλιο Μεταρρύθμισης για το «πολυπόθητο» νομοσχέδιο, ενώ αύριο κατατίθεται και θα ψηφιστεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος μέχρι την Κυριακή το βράδυ. Ωστόσο, 12 βουλευτές διαφωνούν και δεν είναι σίγουρο, τι μέλλει γενέσθαι.


2 Σχόλια

Ο κ. αυτός τόσο καιρό έβγαινε σε όλα τα κανάλια και έλεγε ότι η μόνη αλλαγή που συζητάει με την τρόικα είναι να μπουν τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα στα super market και τίποτα άλλο. Τι έγινε ξαφνικά και είπε σε όλα ναι. Τα έκανε ξαφνικά όλα γαργάρα. Και οι φαρμακοποιοί όταν τους καταστρέφει γιατί να μην αντιδράσουν; Αυτός όταν του κατάστρεφαν τα βιβλιοπωλεία γιατί φώναζε; Το να λες τι μια έτσι και στη συνέχεια να κάνεις στροφή 180 μοίρες σε κάνει αναξιόπιστο. Μήπως αντί να λέει τους φαρμακοποιούς κακομαθημένους να γυρίσει στη προηγούμενη δουλειά του; Τουλάχιστον εκεί θα διαπραγματεύεται για το σπίτι του και δεν θα παίρνει στο λαιμό του τόσους κακομαθημένους συμπωλήτες του.

δικιο εχεις Αδωνι!