«Η μέρα του άγριου και του ήμερου» στη Βιβλιοθήκη Τρίπολης

«Η μέρα του άγριου και του ήμερου» στη Βιβλιοθήκη Τρίπολης

Ιούλιος 25, 2014 - 09:39
1 σχόλια

Την Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014 πραγματοποιήθηκαν στη Δημόσια Κ. Βιβλιοθήκη Τρίπολης δύο εκδηλώσεις με θέμα:” Η μέρα του άγριου και του ήμερου. Εκεί που κατοικούν τα άγρια τέρατα” από την κα Γεωργία Δημοπούλου, τελειόφοιτη του τμήματος Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής, Τ.Ε.Ι Ηπείρου και την κα Πέννυ Αλεξοπούλου, Ψυχολόγο, όπου τις παρακολούθησαν συνολικά 56 παιδιά.

Αρχικά διαβάστηκε το βιβλίο του Maurice Sendak ” Εκεί που ζούνε τα άγρια θηρία”. Τα παιδιά παρατήρησαν την εικονογράφηση και με βάση τις παρατηρήσεις τους έφτιαξαν τα λόγια και τη μουσική ενός “άγριου” χορού.

1η εκδήλωση:

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ανάδειξη της αναδιήγησης όχι μόνο με την αφήγηση αλλά και με άλλα μέσα όπως είναι η μουσική.

2η εκδήλωση:

Συμμετείχε εθελοντικά και η κα Βασιλική Ραδαίου η οποία σε συνεργασία με την κα Γεωργία Δημοπούλου κατασκεύασαν 123 μουσικά όργανα από ανακυκλώσιμα υλικά για τις ανάγκες των μουσικών εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης.

Την αφίσα επιμελήθηκε ο εθελοντής και φίλος της Βιβλιοθήκης Βαγγέλης Θεοδωρέλος.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.