«Έκλεισε» το ψηφοδέλτιο του Π.Τατούλη, ο Αθανάσιος Καρούντζος για αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας;

«Έκλεισε» το ψηφοδέλτιο του Π.Τατούλη, ο Αθανάσιος Καρούντζος για αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας;

Σεπτέμβριος 28, 2010 - 13:08
46 σχόλια

“Εκλεισε” το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Νέα Πελοπόννησος” και αναμένεται τις επόμενες μέρες ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης να ανακοινώσει τα ονόματα των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών και περιφερειακών συμβούλων.

Σύμφωνα με το έγκυρο blog kalimera-arkadia.blogspot.com και με πληροφορίες του Arcadia Portal, προκύπτει το όνομα του Αθανάσιου Καρούντζου (νυν περιφερειάρχη Κρήτης με καταγωγή από την Βλαχέρνα Αρκαδίας) ως η επιλογή του Π.Τατούλη για υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας στον συνδυασμό "Νέα Πελοπόννησος".

Θανάσης Καρούντζος: Φαρμακοποιός, πρώην γενικός γραμματέας της περιφέρειας Κρήτης και Βορείου Αιγαίου. Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ 2007-2008.Ο κ. Θανάσης Καρούντζος διετέλεσε ξανά Περιφερειάρχης Κρήτης το διάστημα 2000-2004.

Aμέσως μετά την ανακοίνωση των ονομάτων θα ξεκινήσει η δεύτερη φάση της προεκλογικής εκστρατείας, κατά τη διάρκεια της οποίας οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι θα “οργώσουν” τους νομούς της Περιφέρειας.

Αναλυτικό Βιογραφικό Αθανάσιου Καρούντζου

Αθανάσιος Καρούντζος

Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαµος µε δύο παιδιά

Επαγγελτική
Φαρμακοποιός

δραστηριότητα
(Διατηρεί φαρμακείο στο Περιστέρι)

Σπουδές

Πτυχιούχος Φαρμακευτικής Σχολής Πανεπιστημίου Urbino Ιταλίας

Πτυχιούχος Δημοσιογραφίας Ανωτέρας Σχολής Urbino Ιταλίας

Ξένες γλώσσες
Ιταλικά

Δραστηριότητα

1979-1981: Πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Φοιτητικών Συλλόγων στο Φοιτητικό Ιταλίας/ µε ενεργή παρουσία στο φοιτητικό κίνηµα καθ’ όλη την Κίνηµα περίοδο παραµονής του στην Ιταλία.

Κοµµατική Δραστηριότητα

Μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1975

Διετέλεσε µέλος Καθοδηγητών Οργάνων - Τοµέων του Κινήµατος

Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Β6 Αθήνας την περίοδο 1991-1994

Διετέλεσε μέλος Εθνικού Συμβουλίου ΠΑ.ΣΟ.Κ 2007-2008

Δραστηριότητα

1986-1998: Δηµοτικός Σύμβουλος στο Δήµο Περιστερίου στην Τοπική

1993-1994: Αντιδήμαρχος Περιστερίου

Αυτοδιοίκηση

1992-1994: Διευθύνων Σύμβουλος του Διαδηµοτικού Ραδιοφωνικού Σταθµού "Δίαυλος 10"

1995-1999: Πρόεδρος του Ενιαίου Συνδέσµου Δήµων & Κοινοτήτων Νοµού Απικής (Ε.Σ.Δ.Κ.Ν.Α.)

Κυβερνητική
1999-2000: Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Δραστηριότητα
2000-2004: Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης
2009-2010: Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης

Περιφερειακή
Κατά τη θητεία του ως Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης

Δραστηριότητα
πέτυχε την επιβράβευση της Περιφέρειας µε συμπληρωματικούς πόρους, αφού η Κρήτη κατετάγη στην πρώτη θέση µμεταξύ των Περιφερειών της Χώρας, όσον αφορά τα ποσοστά απορρόφησης του Γ' ΚΠΣ.

Διεθνής

1996-1998 : Αντιπρόεδρος Διεθνούς Συμβουλίου για στερεά απόβλητα (ISWA), εκπρόσωπος της Ελλάδας.

Δραστηριότητα

2002-2004: Μέλος του Πολιτικού Γραφείου της "Διάσκεψης των Παράκτιων Περιφερειακών Περιοχών της Ευρώπης" (CRPM)

2001-2004: Αντιπρόεδρος της «Επιτροπής των Νησιωτικών Περιφερειών» της CRPM.

2001-2004: Αντιπρόεδρος του Πολιτικού Γραφείου της Διαµεσογειακής Επιτροπής της CRPM.

Είναι ο µόνος Περιφερειάρχης, από την Ελλάδα, που συμμετείχε στην «Οµάδα Μελέτης προοπτικών για το µέλλον της πολιτικής, της Συνοχής, στα πλαίσια µιας διευρυμένης Ε.Ε.» που έχει συσταθεί από την Ε.Ε. και στην οποία ηγείται ο Επίτροπος για την Περιφερειακή Πολιτική Μ. Μπαρνιέ.

Από το 2000-2003 εκπροσώπησε την Κρήτη στη Διεθνή Αθλητική Διοργάνωση «Παιγνίδια των Νησιών» (COJ1).

Το 2001 βραβεύθηκε µε το πρώτο βραβείο, από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για την καλύτερη σύμπραξη σε Πανευρωπαϊκό - Περιφερειακό Επίπεδο στην ανάπτυξη και υλοποίηση ολοκληρωμένου σχεδίου ένταξης των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ

Τιµήθηκε µε την απονοµή του Σταυρού του Αγίου Τίτου

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

από την Ιερά Σύνοδο της Αρχιεπισκοπής Κρήτης για την συµβολή του στην αναστήλωση και ανάδειξη Μνηµείων του Χριστιανικού Πολιτισµού της Κρήτης.

Τιµήθηκε µε την απονοµή του Σταυρού του Αγίου Ανδρέα από τον Παναγιώτατο Οικουµενικό Πατριάρχη κ.κ, Βαρθολοµαίο για την συµβολή του στο έργο του Οικουµενικού Πατριαρχείου στην Περιφέρεια Κρήτης.

Το βιογραφικό αυτό βρέθηκε στον ιστότοπο komotiniblogs.gr και ενδέχεται να μην είναι ενημερωμένο μέχρι σήμερα.


46 Σχόλια

και κάτι ακόμα που σας λείπει... Από Βλαχέρνα είναι ο κος Καρούντζος και λόγω Αρκαδίας διατηρεί καλή σχέση με τον Δημήτρη Ρέππα. Διορίστηκε περιφερειάρχης στην Κρήτη από την Βάσω Παπανδρέου...

ego blepo ena gemato plires biografiko kai empeiria sthn aftodioikisi oti prepei gia thn thesi auti

Στην Αρκαδία με τι ακριβώς θα κινηθεί; Με Google Map; Διότι αν τον αφήσεις Κερασίτσα, δεν θα ξέρει κατά που πέφτει η Τρίπολη.

Φτάνει που ξέρει ο Δράκος πως θα κινηθεί στην Αρκαδία φίλε που την έχει περπατήσει με τα πόδια από άκρη σε άκρη... αλλά αυτός χρησιμοποιούσε Navigator φαίνεται και όχι Google. Φοβερό το επιχείρημα σου. Μας αποστόμωσες...

απίστευτο επιχείρημα!!! διάβασε και λίγο το άρθο... λέει στην αρχή ΒΛΑΧΕΡΝΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ αμέσως να δημιουργήσεις εντυπώσεις!

Τον μετράω και πονώ, όχι πονό. Σόρρυ, αλλά μαζί με υπολογιστές, θα έπρεπε να σας έδινε ο κύριος Πέτρος και κανέναν "Τεγόπουλο-Φυτράκη".

Παρατηρείται ενόχληση. Και εκνευρισμός. Τι νομίζατε; Θα μονοπωλούσατε για πάντα τα σχόλια στα sites; Game over παιδάκια. Insert coin to continue.

Κύριοι κρατήστε την κουβέντα σε κόσμια επίπεδα και ασχοληθείτε με το θέμα. Διώχνετε κόσμο και ενδιαφέρουσες απόψεις όταν κάνετε το άρθρο πεδίο "μάχης". θα διαγράψουμε τα άσχετα σχόλια. Admin

Τα ασχετα σχόλια να τα διώχνετε από την αρχή. Όχι όταν υπάρχει αντίδραση στις αερολογίες κάθε ενός εδωμέσα τότε να θυμάστε ότι θα διαγράψετε τα σχόλια.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ...ΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΡΟΥΝΤΖΟΣ. Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ!!!

Δυστυχώς δεν είμαστε πάνω όλη την ημέρα να παρακολουθούμε το κάθε σχόλιο και από την στιγμή που δεν χρησιμοποιείται "απαγορευμένη" λέξη δεν διαγράφεται αυτόματα. Admin

Perimenete na anakoinothei kai to psifodeltio tou Drakoy kai meta tha doume an tha panigirisete Den ton xerei kai kanenas sthn arkadia edo poy ta leme. isos merikoi mono thn blaxerna

bravo toulaxiston pou balate kai biografiko gia na ton "gnorisoume"

Προς τον MEGAlopolis:Αντι να ασχοληθεις με το αρθρο ασχολεισαι με τους admins;Σε ενοχλει το πορταλ ή το δικο σου ειναι ανυπαρκτο;

Πάντως όποιος γνωρίζει να διάβάζει πάνω και ανάμεσα στις γραμμές ενός πολιτικού βιογραφικού, θα καταλάβει ότι ο εν λόγω κύριος είναι ένας κομματικοδιαίτος που επιβίωνε μια ζωή σε διορισμένες θέσεις. Αφήστε που σε ολόκληρο αυτό το κατεβατό, δεν συναντούνται ούτε μία φορά οι λέξεις Αρκαδία, ή Πελοπόννησος. Επομένως, είτε έβαζε αυτόν αντιπεριφερειάρχη ο Τατούλης, είτε την Ελένη Κούρκουλα με το αρκουδάκι της τον Χόχο, για μας θα ήταν το ίδιο και το αυτό.

Αλλά και ως επαγγελματικό βιογραφικό να το διαβάσει κανείς, ψώνισε από σβέρκο. Ο άνθρωπος δεν έχει ποτέ του ακολουθήσει επάγγελμα. Την φαρμοκοποιία προβάλλει και μάλιστα ως ... επαγγελτική. Καταλάβατε; Καταλάβαμε να λες! Σπούδασε φαρμακοποιός και δημοσιογράφος. Τα πάντα-όλα, που λέει και ο Αλέφαντος. Αυτό σημαίνει consistency στα ελληνικά! Και μετά τις σπουδές; Τι; Κράτησε ως ... επαγγελτική την φαρμοακοποιία και ακολούθησε το πιο σίγουρο και αποδοτικό επάγγελμα: κρατικοδίαιτο στέλεχος ΠαΣοΚ. Με τις υγείες σας!!!

Ο πολύς κύριος Μπαρούτσας, που βρίσκεται άραγε? Δεν θα τον τοποθετήσουν υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη αφού δεν του βγήκαν τα κουκιά στον δήμο? Κρίμα για τον ... μέγιστο των δημάρχων. Μήπως γνωρίζουν κάτι στην Ιπποκράτους που εμείς αγνοούμε?

Ένα ένα τα ψέματα Τατούλη αποκαλύπτονται! Αλήθεια ποιον πείθει πλέον για την "ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ" κάθοδό του στην Περιφέρεια; Ο Τσιβουράκης είχε εξ΄ αρχής δηλώσει ότι ΠΑΣΟΚ και Τατούλης είχαν προσυμφωνήσει ότι ο Παπανδρέου θα επέλεγε ΟΛΟΥΣ τους Αντιπεριφερειάρχεσ του Τατούλη την ίδια ώρα που τα παπαγαλάκια έδινα μαθήματα κοματικής απεξάρτησης στους ψηφοφόρους της ΝΔ! Έτσι για να μαθαίνει ο κόσμος τι συμφέροντα εξυπηρετεί τελικά ο Πετράν και να καταλάβει ποιός τους δουλεύει.

Ο Τατούλης θα χρησιμοποιήσει άτομα από όλες τις παρατάξεις. Βλέπε Σαραβάκο στην Αργολίδα. Αν εσύ πας να βγάλεις τυφλούς τι να πω... συνέχισε αλλά δεν φοράμε πλέον όλοι παροπίδες.

Ευτυχώς δεν φοράμε όλοι παρωπίδες! 'Οποτε θέλεις βγάζεις και τις δικές σου!

Τατούλης - Καρούντζος και Σία μπορεί να είναι συμπαθείς ως άνθρωποι, αλλά κουβαλάνε το στίγμα της συνεργασίας με την κατοχική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ. Είναι ο μόνος συνδυασμός που ΔΕΝ πρέπει να ψηφιστεί. Σκεφτείτε την αφαίμαξη που μας περιμένει αν η Ελλάδα πρασινίσει ξανά!

ενω αν γίνει μπλε η ελλάδα σωθήκαμε! σας είδαμε τι κάνετε 5 χρόνια! όσα έφαγαν οι πασόκοι σε 30 φαγατε εσείς σε 5.

ανεξάρτητοι και μακρυά από πρασινομπλε στην αυτοδιοίκηση. τους είδαμε τι κάνανε όπως λεει και ο προηγουμενος

Όσα λάθη και να κάνει μια κυβέρνηση είναι τουλάχιστον προσβλητικό και ανιστόρητο να χαρακτηρίζεται "κατοχική". Όλες οι κυβερνήσεις απο το 74 και μετά είναι δημοκρατικά εκλεγμένες απο τον ίδιο το λαό. Έλεος με τον κάθε τυχάρπαστο που για να λαικίσει λέει όποια πατάτα του έρθει στο κεφάλι..

Καλά και ο Χίτλερ ως εκλεγμένος αναρριχήθηκε στην εξουσία.

Admin γιατί μου 'σβησες το σχόλιο ότι και ο Χίτλερ ακόμη, ως εκλεγμένος ηγέτης αναδείχτηκε; Αποτελεί ύβρη, ψέμα, ή ανιστορική ανακρίβεια;

I LOGOKRISIA SE AUTO TO SITE EINAI XARAKTIRISTIKO TIS

re pate kala? opos kai an elegan tous prothuporgous, oti kai an ekanan emeis tous vgalame me ti psifo mas. katoxikes kuverniseis? xitler? istoriki anakriveia mporei na min einai sigoura omos i tautisi einai APARADEKTI.

@Megalopolis: Δεν έσβησα κάτι. Απλά όταν βάζεις πολλά σχόλια σε ένα σύντομο διάστημα τα θεωρεί spam. @Gate4: Όπως έχουμε αναφέρει κόβουμε υβριστικά σχόλια, σχόλια που έχουν χαρακτηρισμούς και φυσικά άσχετα σχόλια. Κάτι από αυτά θα έκανες Admin

O TATOULIS THA EINAI O MEGALOS NIKITIS....EINAI IGETIS EINAI POLITIKOS MA PANW APO OLLA EINAI ANTHROPOS

loipon egw sas milw apo thessaloniki..o tatoulis einai to megalo favori..oloi i thessaloniki milaei gia ton igeti perto tatouli...to pasok tin exei tin periferia giati exei POLITIKO ASO KAI EINAI O PETROS POU EXEI TO MONADIKO REKOR TON 20000 STAURWN,,,KAI MIN PEITE OTI EINAI TIS NEAS DIMOKRATIES GIATI STIS TELEUTAIES EKLOGES I NEADIMOKRATIA XWRIS TATOULI EPATHE SINTRIVI STIN ARKADIA...I ARKADIA OULI ME TON TATOULI

Σιγουρα ειναι μορφη ο τατουλης για την αρκαδια. Αλλα κ ο δρακος ειναι τυχαιος. Ισως δεν γνωριζεται τοσο καλα το εργο του οσο εμεις στην καλαματα. Για να αρχισουμε να μιλαμε για γκαλοπ, ποσοστα κτλ πρεπει να δουμε τα ονοματα που θα κατεβασουν στο ψηφοδελτιο. Μετα η κουβεντα θα εχει περοσσοτερο ουσια.

Re admins kofte ton gate4 epitelous. Xalaei thn koubenta kai exei orexi gia plakitsa. San misthoforos grafei

Τι εγινε τελικα με το Μπαρουτσα;

mpravo ston tatoulh!!!!!!!!!! elpizw olo to psifodeltio na einai apo pasokoys gia na katalavei epiteloys o kosmos oti o tatoulhs paei panta me ayton poy ton voleyei!!!!!!!!! 3eroume pws kanei ekloges allwste!!!!!!!!!!!!!!se phrane xampari patriwth!!!!!!!!!!!

Ο Μπαρούτσας έφαγε φόλα απο τον Τατούλη ο Καρούντζος ειναι τελικά με τον Τατούλη για Αντιπεριφεριάρχης. Μπράβο Πετράν έκανες καλή επιλογή τώρα η Γορτυνία θα ειναι μαζί σου γιατί εαν είχες τον ΜΠΑΡΟΥΤΣΑ θα ετρωγες φόλα.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΗΣΤΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΜΠΑΡΟΥΤΣΑΣ;

Gate4 τα παιδιά του portal δεν ασκούν λογοκρισία, απλά μπαίνουν ζητήματα spamming και διάφορα άλλα τεχνικά. Απ' ότι παρατηρώ αφήνουν χώρο και ελευθερία σε όλες τις απόψεις και κοιτάζουν μονάχα να αποτρέπουν ύβρεις και οξύτητες. ¨Ετσι, για να 'μαστε δίκαιοι.

Den to nomizw.

Φίλε Admin πρέπει να εξετάσετε ενδεχομένως και τις περιπτώσεις εκείνων των χρηστών οι οποίοι, προσβάλουν τόσο βίαια και κατάφορα τη νοημοσύνη μας, που είναι σα να μας βρίζουν. Χαρακτηριστική περίπτωση ο Aris Super 3 που θέλει να μας παρουσιάζεται τάχα ως κάτοικος Θεσσαλονίκης, ενώ φωνάζει από χιλιόμετρα η περίπτωσή του ότι πρόκειται για τοπικό παπαγαλάκι. Υ.Γ.: Αστειεύομαι φυσικά στο σχόλιό μου. Άφησέ τους να γράφουν ελεύθερα. Αφενός, εκτίθενται άσχημα. Αφετέρου, έχουν πλάκα.

Ο Τατουλής γράφει ιστορία, εκεί θα τον βρούμε ξανά ως λαμπρό φαινόμενο για τον τόπο του (Ελλάδα) ως παράδειγμα για τους νεότερους. Οι δε διαφωνούντες ορθα αντιδρούν μα ίσως πρέπει να εναρμονίσουν τον αντίλογο τους με το άνωθεν διαφαινόμενο. Ο δε Πέτρος απαντά μέρα με την μέρα με τις πράξεις του ,ζωγραφίζοντας την ελπίδα μας, αναιρώντας αγόγγυστα το κατεστημένο, πλέον έξω από το μαντρί που δεν τον χωρά. Όπως παρέδωσε τα κλειδιά του μουσείου της Ακρόπολης για τα λαμπρά εγκαίνια, όπως μάζεψε τα οικονομικά του ΥΠ, όπως ενέδωσε στον λαϊκό πολιτισμό, έτσι πιστεύω θα ορίσει ξανά το «κράτος των πολιτών».

Η δυνατότητα να επιλεγεί συνεργάτες από όλους του χώρους και να τους συνθέτει , τον καθιστούν άξιο διαχειριστή μα και ηγέτη Μια διαδρομή που είναι στάση ζωής δεν ανατρέπεται με σχόλια αδέσποτα και ορφανά, η δε σχέση του με τον κόσμο δεν κτίστηκε τώρα και δεν περιορίστηκε ποτέ μόνο στη Αρκαδία. Το έργο του είναι αυτό που το χρίζει νικητή, ένα έργο που το βλέπουν πολλοί, στην ψυχή τους , στο μικρό χωριό τους, στον σύλλογο τους , και σε όλη την Ελλάδα πλέον. Δεν έχετε να χάσετε τίποτα άλλο πια.

ΜΠΑΡΟΥΤΣΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ; Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ.

Το τελευταίο σχόλιο περί ΜΠΑΡΟΥΤΣΑ δεν ανήκει στον προηγούμενο χρήστη Γιώργο.

KURIE MEGALOPOLIS TO NA SPOUDAZW STIN THESSALONIKI KAI NA EIMAI APO TRIPOLI SAS LEEI KATI?MISTHOFOROS EISAI ESU KAI TO KSEREIS KALA.......

Γιώργο μας κοίμισες.