«Είμαστε απλήρωτοι επί 11 μήνες»! Λένε οι εργαζόμενοι της Κ.Ε.Υ.ΔΗ.Τ. του Δήμου Τρίπολης

«Είμαστε απλήρωτοι επί 11 μήνες»! Λένε οι εργαζόμενοι της Κ.Ε.Υ.ΔΗ.Τ. του Δήμου Τρίπολης

Ιούλιος 14, 2010 - 08:58

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν οι εργαζόμενοι στον Απογευματινό Βρεφονηπιακό Σταθμό Κ.Ε.Υ.ΔΗ.Τ., στον Πρωινό βρεφονηπιακό Σταθμό Κ.Ε.Υ.ΔΗ.Τ., στο Βρεφονηπιακό σταθμό Σχίζα Κ.Ε.Υ.ΔΗ.T., στον Παιδικό Σταθμό Θάνα Κ.Ε.Υ.ΔΗ.Τ., στο Κ.Δ.Α.Π. Θάνα Κ.Ε.Υ.ΔΗ.Τ. και στο Κ.Δ.Α.Π. Μηλιά Κ.Ε.Υ.ΔΗ.Τ., αναφέροντας τα εξής:
«Όλοι οι εργαζόμενοι στους Βρεφονηπιακούς, Παιδικούς Σταθμούς και Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης της Κ.Ε.Υ.ΔΗ.Τ. του Δήμου Τρίπολης βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση λόγω της μη καταβολής των δεδουλευμένων τους εδώ και 11 μήνες.

Η ανάθεση της οικονομικής διαχείρισης των δομών αυτών στον οργανισμό Εργατικής Εστίας ήταν ατυχής, που αποδείχτηκε ανέτοιμος να διαχειριστεί τον όγκο δουλειάς και το οικονομικό βάρος, με αποτέλεσμα ευθύνες της κεντρικής εξουσίας να έχουν μετατοπιστεί στους Δήμους, οι οποίοι δεν διεκδίκησαν την αποτροπή τέτοιων αντιεργατικών φαινομένων.
Σ'όλο αυτό το διάστημα οι εργαζόμενοι ανταποκρίνονται στο λειτούργημα τους με αυταπάρνηση έχοντας εξαντλήσει πλέον κάθε όριο αντοχής.
Οι εργαζόμενοι των παραπάνω βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών και του Κ.Δ.Α.Π. Θάνα πραγματοποίησαν στις 08/07/2010 επίσχεση εργασίας. Θα την επαναλάβουν και στις 14/07/2010.
Ζητάμε την συμβολή σας στην κοινοποίηση του προβλήματος μας.»

Πηγή:Αρκαδικές Ειδήσεις