«Βούλιαξε» το παράλιο Άστρος σε μία εκπληκτική γιορτή του Ψαρά (photos&video)

«Βούλιαξε» το παράλιο Άστρος σε μία εκπληκτική γιορτή του Ψαρά (photos&video)

Ιούλιος 31, 2014 - 08:23
0 σχόλια

Mία εξαιρετική βραδιά  επιφύλασσε το παράλιο Άστρος  για τους επισκέπτες του την Τετάρτη 30 Ιουλίου το βράδυ καθώς για δεύτερη χρονιά πραγματοποιήθηκε η γιορτή του Ψαρά.

Στο κατάμεστο θεατράκι βρέθηκαν περίπου 4.000 άτομα τα οποία απόλαυσαν μία μαγική βραδιά έτσι όπως την είχε διοργανώσει ο δήμος Βόρειας Κυνουρίας και ο Αλιευτικός  Σύλλογος «Η Ευαγγελίστρια».

Το έθιμο της «Γιορτής του Ψαρά» πραγματοποιήθηκε με την παρουσία μίας ερμηνεύτριας που έχει αφήσει τα ίχνη της αναπνοής της σε όλα τα μικρόφωνα των αιθουσών ηχοληψίας και την ηχώ της φωνής της σε όλα τα θέατρα και τα γήπεδα της Ελλάδας, που έχει αφήσει το στίγμα της όπου και να έχει παρουσιαστεί, τη μοναδική Γλυκερία.

Από την βραδιά φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα φρέσκα ψάρια, τα οποία οι ψαράδες προσέφεραν στη μεγάλη αυτή γιορτή. Οι παρεβρισκόμενοι είχαν τη χαρά να δοκιμάσουν φρέσκα καλοτηγανισμένα ψάρια τα οποία έπιασαν το πρωί οι ψαράδες της περιοχής.

Video: 

youtube://v/F2veXREbP2M


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.