« Τριπολίτες εν δράσει » για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

« Τριπολίτες εν δράσει » για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Ιούνιος 03, 2011 - 15:24

  Η 5η Ιουνίου χαρακτηρισμένη ως Παγκόσμια Ημέρα του Περιβάλλοντος είναι μια ευκαιρία να αναλογιστούμε το ρόλο μας στο πλανήτη και να προσπαθήσουμε να συμβάλλουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην προστασία του. Η Δημοτική  Αρχή έχει τοποθετήσει τα θέματα περιβάλλοντος σε άμεση προτεραιότητα και έχει υιοθετήσει συγκεκριμένες δράσεις , τη σύσταση της εθελοντικής ομάδας  « Τριπολίτες εν δράσει » για μια πόλη όμορφη και καθαρή και βεβαίως το πρόγραμμα της  ανακύκλωσης προς όφελος όλων μας!

Σε αυτή τη λογική καλεί όλους τους δημότες να συνεργαστούν και να συμβάλλουν στη γενικότερη προσπάθεια προστασίας της φύσης για μια πόλη φιλική στο περιβάλλον.
Με το σύνθημα « Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ» ο Δήμος Τρίπολης διοργανώνει εθελοντικές δράσεις  την Κυριακή 5 Ιουνίου , την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος .
Ώρα έναρξης  συγκέντρωσης  : 10 : 00 π.μ
α) Στο πάρκο Δικαστηρίου και στο πάρκο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου θα δώσουν το παρόν η ομάδα « Τριπολίτες εν δράσει » , εκπρόσωποι του δικηγορικού συλλόγου ενώ είμαστε σίγουροι ότι θα υπάρξει ευαισθητοποίηση από μεγάλη μερίδα των συνδημοτών μας .
β) Στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο ( ΔΑΚ) εκτός των « Τριπολιτών εν δράσει» θα συμμετέχουν εκπρόσωποι των αθλητικών συλλόγων που δραστηριοποιούνται στο ΔΑΚ.
γ) Συνοδοιπόροι της μεγάλης αυτής προσπάθειας ο Σύλλογος Εκδρομέων Τρίπολης(ΣΕΤ) και ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης (ΦΟΤ) που θα βρίσκονται στο Ξωκλήσι του Αη Λια.

Ευελπιστούμε και στη δική σας συμμετοχή !!
 

Ειδήσεις: