Κανάκης & ΣΙΑ Ο.Ε. - Επεξεργασία Καφέ

ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης, ΤΡΙΠΟΛΗ

Τηλ/Fax: 2710 243502

Κιν: 6984 424514

e-mail: d.petropoulos@yahoo.com

website: www.farelli.gr

Η Εταιρεία ιδρύθηκε το 1932 στην Τρίπολη. Βασική ιδιότητα ήταν η φρύξη (καβούρδισμα) ελληνικού καφέ. Με την πάροδο των χρόνων και το πέρασμα στην νέα γενιά η εταιρεία μας επεκτάθηκε και σε άλλες δραστηριότητες.

H νέα μόδα στον καφέ που λέγεται espresso, δεν μπορούσε να αφήσει την εταιρία μας αδιάφορη! Δημιουργώντας τον (100% arabica) σε : espresso, cappuccino ή freddo! Όπως και αν τον προτιμάτε! Η γεύση και το άρωμά του θα σας κερδίσουν!

Κάθε τι θέλει το χρόνο και την ιδιαίτερη μέθοδό του.Η ποιότητα του καφέ μας , εξασφαλίζεται καταρχήν από την προσεκτική επιλογή κατά την αγορά του. Μόνο οι καλύτερες ποικιλίες, ελεγμένες μέχρι και τον τελευταίο κόκκο και προσεκτικά αποθηκευμένες, έχουν θέση στην εταιρία μας .

•Ο καφές μας αποθηκεύεται σε χώρους με ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας.

•Στη συνέχεια γίνεται έλεγχος των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών κάθε ποικιλίας και με τη βοήθεια της πείρας και της τεχνολογίας δημιουργούνται και δοκιμάζονται τα χαρμάνια.

•Ακολουθεί, η φάση της φρύξης (καβούρδισμα), όπου εξασφαλίζεται το ομοιόμορφο και τέλειο ψήσιμο.

•Κατόπιν, γίνεται το άλεσμα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο κάτω από το συνεχή έλεγχό μας.

•Τέλος, ακολουθεί η συσκευασία με τα τελειότερα μηχανήματα ώστε ο καφές να διατηρεί το άρωμα και τη γεύση του φρεσκοκομμένου, μέχρι να φτάσει στο φλιτζάνι του καταναλωτή.

Με ιδιαίτερη επιμέλεια , με γνώση, με μεράκι και κέφι ετοιμάζουμε ένα απολαυστικό προϊόν.

Η σκέψη μας είναι πάντα κοντά στους πελάτες μας , το βλέμμα μας είναι στραμμένο στο μέλλον, αλλά η ψυχή μας πάντα κοντά στη παράδοση.

Νοιώθουμε πάντα το βλέμμα του κοινού μας να μας προτρέπει:

Μόνο ο καλύτερος καφές αξίζει στους πελάτες μας.

Θέση

KANAKIS & CO
Ελλάδα
37° 30' 59.9832" N, 22° 24' 41.508" E
GR