Τα πιθανά ονόματα των υποψηφίων της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία - Ερωτηματικό ο Πέτρος Τατούλης

Τα πιθανά ονόματα των υποψηφίων της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία - Ερωτηματικό ο Πέτρος Τατούλης

Σεπτέμβριος 08, 2009 - 10:07

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. θα περιλαμβάνονται ο υφυπουργός Παιδείας Ανδρέας Λυκουρέντζος και ο πρώην γενικός γραμματείας του υπουργείου Απασχόλησης Δημήτρης Κωστόπουλος . Νέα πρόσωπα από ότι ακούγεται στα πολιτικά πηγαδάκια θα είναι η γενική γραμματέας στο Υπουργείο Υγείας Μαρία Τροχάνη και ο γιος του δημάρχου Κοντοβάζαινας, Χαράλαμπος Αποσκίτης. Την πέμπτη θέση του ψηφοδελτίου θα καλύψει ένας εκ των πολιτευτών, Παναγιώτης Βαλασόπουλος ή Χαράλαμπος Πισιμίσης.

Στο ΠΑΣΟΚ υποψήφιοι θα είναι ο Δήμτρης Ρέππας, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και ο Γιώργος Παπαηλιού. Από εκεί και πέρα, όπως όλα δείχνουν στο ψηφοδέλτιο αναμένεται να συμπεριληφθεί ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Δημήτρης Παυλής, ενώ για την υποχρεωτική θέση της γυναίκας υποψηφίας ακούγεται το όνομα της παιδιάτρου Γεωργίας Παναγοπούλου.

Το μεγάλο ερωτηματικό των εκλογών για την Αρκαδία αλλά και για την πολιτική σκηνή είναι ο Πέτρος Τατούλης .Τα σενάρια που έχουν ακουστεί για το ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του είναι πολλά! Υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στη Β' Αθηνών ή στη Β' Πειραιά; (κάτι που θα απογοητεύσει πολλούς ψηφοφόρους του από την Αρκαδία). Υυποψήφιος με το ΛΑ.Ο.Σ; Προσωρινή αποχή από το πολιτικό παρασκήνιο και δυναμική επιστροφή μετά τις εκλογές; Aναμένουμε τις επόμενες μέρες τις εξελίξεις...

Ειδήσεις: