Συνέντευξη Πέτρου Τατούλη στον Αθήνα 9.84

Συνέντευξη Πέτρου Τατούλη στον Αθήνα 9.84

Οκτώβριος 07, 2009 - 12:36

Πρίν από λίγο έδωσε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 ο Πέτρος Τατούλης. Ο δημοσιογράφοι του σταθμού έκαναν ερωτήσεις για την πιθανή επιστροφή του κ. Τατούλη στην Νέα Δημοκρατία και για τους λόγους που έφτασε στην κρίση η παράταξη. Ο ίδιος εστίασε στο γενικότερο πρόβλημα του κεντροδεξιού χώρου και απέφυγε να ασχοληθεί με τα θέματα ηγεσίας. Σαφής ήταν και οι αιχμές στο πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού για την κρίση που έχει προκληθεί.

Αρχικά ο κ. Τατούλης ρωτήθηκε για το που αισθάνεται ο ίδιος να ανήκει πολιτικά, μετά τις φήμες για συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και όσα άλλα ακούστηκαν πριν τις εκλογές. Ο ίδιος απάντησε ότι ανήκει στον κεντροδεξιό χώρο και δεν το έχει κρύψει ποτέ. Σχετικά με την ερώτηση για το αν είναι διατεθιμένος να επιστρέψει στην Νέα Δημοκρατία με τις επερχόμενες αλλαγές και την εκλογή νέου αρχηγού, ο ίδιος απάντησε ξεκάθαρα ότι έχει διαγραφεί παρανόμως και θα διεκδικήσει την εκλογή του στο Συνέδριο του κόμματος.

Στην συνέχεια μίλησε για το γενικότερο πρόβλημα του κεντροδεξιού χώρου μετά την συντριβή που υπέστει στις εκλογές και εστίασε στο πρόβλημα στο ότι η παράταξη λειτουργεί ακόμα επικοινωνιακά με ευθύνη του κ. Καραμανλή. Πρόσθεσε ότι το δεν είναι μόνο η ηγεσία στην Νέα Δημοκρατία αλλα γενικότερα στον κεντροδεξιό χώρο καθώς μετά τις εκλογές έμεινε το στίγμα τις αδιαφάνειας και ανικανότητας.

Τέλος απέφυγε να πάρει θέση για το πρόσωπο που επιθυμεί να πάρει την θέση του νέου αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας και ευχήθηκε ολόψυχα στην νεά κυβέρνηση να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και να βρει άμεσα λύσεις στα προβλήματα της χώρας.

Ειδήσεις: