Σημαντικοί αθλητές συμμετείχαν στους Αγώνες Ποδηλασίας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας στην Τρίπολη

Σημαντικοί αθλητές συμμετείχαν στους Αγώνες Ποδηλασίας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας στην Τρίπολη

Ιούνιος 03, 2009 - 16:08

Το Πυροσβεστικό Σώμα διοργάνωσε στην Τρίπολη τους Αγώνες Ποδηλασίας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας στην Πλατεία Άρεως έναντι Δικαστικού Μεγάρου.
Συμμετείχαν οι ομάδες: Στρατός Ξηράς, Πολεμικό Ναυτικό, Πολεμική Αεροπορία, Ελληνική Αστυνομία, Λιμενικό Σώμα, Πυροσβεστικό Σώμα.

Ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Στέλιος Στεφανίδης, τόνισε ότι η παρουσία του στην Τρίπολη είναι συμβολική, όχι μόνο για τους αγώνες, αλλά και για μία περιπολία ενόψει του καλοκαιριού. Παρακάλεσε μάλιστα όλους τους Δημάρχους να συνδράμουν στην πρόσληψη των πυρκαγιών, διότι – όπως είπε – «βρισκόμαστε ενόψει ενός καλοκαιριού που δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα μας βρει και για αυτό θέλουμε όλο τον κόσμο να είναι δίπλα μας και να βοηθήσουν την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Να ειδοποιούν έγκαιρα για κάθε πυρκαγιά, για να μπορέσουμε να στείλουμε δυνάμεις και να την καταπολεμήσουμε». Από τους Δημάρχους ζήτησε ακόμα να προσλάβουν –σύμφωνα με τα χρήματα που έχουν λάβει από το υπουργείο Εσωτερικών- κάποιους εποχικούς και να κάνουν αποψίλωση χόρτων και στους καθαρισμούς δρόμων.
Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Αθανάσιος Τερζής επισήμανε: «Είναι σημαντικό για εμάς να αναδεικνύεται μέσα από τέτοιους είδους διοργανώσεις, το ποδήλατο ώστε να δημιουργούμε προοπτικές ανάπτυξης και προβολής του αθλήματος».
Για τους αγώνες αυτούς μίλησε –εκ μέρους του Δήμου της Τρίπολης- ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Γιώργος Λαγός ο οποίος είπε: «Από εδώ, μετά οι αθλητές θα κάνουν τέτοια ρεκόρ, που θα πάνε και σε παγκόσμια πρωταθλήματα».

Πηγή:Αρκαδικές Ειδήσεις