Π. Τατούλης: «Οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι σύντομες...»

Π. Τατούλης: «Οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι σύντομες...»

Μάρτιος 30, 2009 - 23:45
1 σχόλια

Π. Τατούλης: «Οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι σύντομες, θα είναι ραγδαίες και θα επιφέρουν μεγάλες αλλαγές σε όλη μας την πολιτική ζωή»!

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Πέτρος Τατούλης την Πέμπτη 26/3 έδωσε συνέντευξη στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τον Γιάννη Λοβέρδο.
Μεταξύ άλλων, είπε:

«Είδα εδώ και πολύ καιρό τα προβλήματα που είχε αρχίσει να παρουσιάζει η κυβέρνηση. Και βέβαια, παρόλο που επισήμως και μέσα στα θεσμικά όργανα κατατέθηκαν οι απόψεις μου, οι σκέψεις μου, αυτό δεν απασχόλησε κανέναν. Και αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα της κομματικής μας δημοκρατίας, όπου τα κόμματα, οι αρχηγοί, οι πρόεδροι λειτουργούν με έναν αυταρχικό τρόπο που απαξιώνει τη δημοκρατική λειτουργία στον σκληρό πυρήνα της λειτουργίας του».

Σε άλλο σημείο είπε: «Η ελληνική οικονομία -γιατί περί αυτού πρόκειται- αυτή τη στιγμή τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κατά κανόνα, είναι προβλήματα της πραγματικής μας οικονομίας. Δυστυχώς με ευθύνη δική μας, με ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας...».

Γ. Λοβέρδος: Τι προβλέπετε ότι θα γίνει από εδώ και πέρα;
Π. Τατούλης: «Η πρόβλεψή μου είναι ότι η κυβέρνηση δεν θέλει να ακουμπήσει τον πυρήνα της κρίσης. Δεν έχει σκέψεις, δεν έχει ιδέες για το πώς πρέπει να την αντιμετωπίσει, είναι πάρα πολύ φοβισμένη. Φοβάται όλα αυτά τα πράγματα τα οποία δεν έχει κάνει τα χρόνια που έπρεπε να τα κάνει και δεν παίρνει αποφάσεις. Δεν έχει πάρει καμία απόφαση, τα μέτρα τα οποία προτείνονται είναι σπασμωδικά, δεν θέλει να πει όλη την αλήθεια στον ελληνικό λαό».
Και πρόσθεσε: «Και οι πολιτικές εξελίξεις, κατά την ταπεινή μου γνώμη, θα είναι σύντομες, θα είναι ραγδαίες και θα επιφέρουν μεγάλες αλλαγές σε όλη μας την πολιτική ζωή».

Πηγή: Αρκαδικές Ειδήσεις

Ειδήσεις: