Πρώτος «τελικός» την Κυριακή από τους εναπομείναντες πέντε

Πρώτος «τελικός» την Κυριακή από τους εναπομείναντες πέντε

Απρίλιος 23, 2009 - 16:09

Η ήττα του ΣΕΦΑ Αρκαδικού από τον Αμύντα στον Υμηττό πριν την Μεγάλη Εβδομάδα του Πάσχα δεν αφήνει πλέον άλλα περιθώρια στους παίκτες της ομάδας της Τρίπολης για άλλη απώλεια. Το ματς της ερχόμενης Κυριακής αποτελεί κυριολεκτικά τελικό αφού το ροζ φύλλο αγώνος αποτελεί βασική προϋπόθεση για την επίτευξη του φετινού στόχου. Η ομάδα εκτός από το ότι προπονήθηκε μέχρι και την Μεγάλη Παρασκευή το μεσημέρι κανονικά συνέχισε την προετοιμασία για το ματς με το Λαύριο από την Τρίτη του Πάσχα.

Προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Γιάννη Σμυρνιώτη, εκτός βέβαια από τους Μπάμπη Σκουζή, Γιάννη Παπανικολάου και Αντώνη Μιχάλογλου. Αυτό όμως που ίσως να προβληματίζει τον τεχνικό του ΣΕΦΑ είναι στο κατά πόσο η διακοπή του πρωταθλήματος έκανε καλό ή κακό στους παίκτες του, αν κρίνει κανείς τις καλές εμφανίσεις της ομάδας στα παιχνίδια με Απόλλων Καλαμαριάς και Αμύντα.
Οι άνθρωποι του συλλόγου και κυρίως οι παίκτες θέλουν στα εναπομείναντα τρία ματς στην Τρίπολη να τύχουν της «δυναμικής» υποστήριξης του φίλαθλου κόσμου της περιοχής σε προσέλευση και παλμό κάτω από κόσμια επίπεδα, θέλοντας έτσι να διατηρήσουν φέτος το αήττητο της έδρας τους ως η μοναδική ομάδα την τρέχουσα σεζόν. Με αυτή την αφορμή ο σύλλογος εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση που καλεί τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στο ματς της Κυριακής (26/04 στις 17:00) με το Λάυριο. Αναλυτικότερα λοιπόν η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Κάλεσμα Αρκαδικού στον κόσμο.
Το τμήμα μπάσκετ του Αρκαδικού ανακοινώνει ότι την Κυριακή 26 Απριλίου 2009 στις 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης, η ομάδα μπάσκετ ανδρών στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας θα αντιμετωπίσει την ομάδα του ΓΣ Λαυρίου και καλεί το φίλαθλο κοινό της πόλης να παρακολουθήσει τον αγώνα και να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας».

Πηγή Αρκαδικές ειδήσεις