Προσπαθούν να απομακρύνουν τα νερά από το νοσοκομείο της Τρίπολης

Προσπαθούν να απομακρύνουν τα νερά από το νοσοκομείο της Τρίπολης

Οκτώβριος 16, 2009 - 12:44

Προσπάθειες για την απομάκρυνση των νερών από τους χώρους που έχουν πλημμυρίσει καταβάλουν οι εργαζόμενοι του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης.Nερά υπάρχουν...

στον 4ο όροφο του κεντρικού κτηρίου όπου βρίσκονται τα χειρουργεία και η αίθουσα τοκετών,τμήματα της ψευδοροφής έχουν αποκολληθεί, ενώ στο μικροβιολογικό εργαστήριο οι εργαζόμενοι απομάκρυναν τα νερά.

Νερά συνεχίζουν να τρέχουν και στον 3ο όροφο όπου βρίσκονται τα καινούρια χειρουργεία, τα οποία επρόκειτο σύντομα να παραδοθούν.Σε δηλώσεις που έκανε η πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Διαμάντω Σαραντοπούλου ανέφερε ότι ''το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο και επεσήμανε ότι "και στο παρελθόν είχαμε μικρότερης έκτασης νερά'', ζήτησε συγνώμη από τους ασθενείς που σήμερα ταλαιπωρούνται και δεν μπήκαν στο χειρουργείο, ενώ τόνισε ότι δεν ευθύνονται οι εργαζόμενοι γι' αυτό που συμβαίνει.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας και χειρουργός του νοσοκομείου Γιώργος Παπασταματάκης σημείωσε ότι ''είναι θλιβερή η κατάσταση σε ένα νοσοκομείο που όδευε για εγκαίνια να παρουσιάζεται πλημμυρισμένο με τεχνολογικό εξοπλισμό, ο οποίος κινδυνεύει να καταστραφεί''.

Ο κ. Παπασταματάκης είπε επίσης ότι ''εδώ και 4 χρόνια κάνω αγώνα για το νοσοκομείο, είχα προειδοποιήσει γι' αυτά από νωρίς και λυπάμαι που επαληθεύομαι'' και πρόσθεσε ''πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αποδοθούν κάποτε ευθύνες. Το νοσοκομείο πρέπει να αναβαθμιστεί όπως ήταν κάποτε κι όχι να υποβαθμίζεται''.

Πηγή: troktiko

Ειδήσεις: