Ομιλία Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου σε ετεροδημότες

Ομιλία Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου σε ετεροδημότες

Σεπτέμβριος 28, 2009 - 11:42

Σε μία κατάμεστη αίθουσα στην Αίγλη του Ζαππείου, που ξεχείλιζε από ενθουσιασμό και σιγουριά για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 4ης Οκτώβρη, ο συμπατριώτης μας Ιατρός και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος πραγματοποίησε στις 23/09, την κεντρική πολιτική του ομιλία για τους ετεροδημότες Αρκάδες της Αθήνας.

Με κεντρικό μήνυμα «Νέα Πορεία, Νέοι Άνθρωποι», στην ομιλία του μεταξύ άλλων επεσήμανε «Η συμπεριφορά μας σηματοδοτεί το ήθος της πολιτικής που θέλουμε να εμπνεύσουμε, οι πολίτες ελέγχουν και κρίνουν»...«είμαι από αυτούς που πιστεύω στον τόπο μας, ξέρετε ότι από το 2002 μέχρι και σήμερα ως Νομαρχιακός Σύμβουλος έχω δώσει πολλές μάχες για τα προβλήματα του τόπου»…« Σε αυτήν την προσπάθεια δεν πρέπει να λείψει κανείς, οι εκλογές αφορούν το μέλλον και τη ζωή όλων μας».

Φίλοι του και ετεροδημότες που προέρχονται από την Αρκαδία και ζουν στη πρωτεύουσα, παρευρέθησαν στην προεκλογική ομιλία του υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ, δίνοντας του την συμπαράσταση τους για να συνεχίσει τον εκλογικό του αγώνα. Επόμενο ραντεβού η ομιλία του στην Τρίπολη την Δευτέρα στις 28/09.

Συντάκτης: Μπολοβίνη Ελένη

Ειδήσεις: