Καμμία εξέλιξη με το θέμα προπονητή

Καμμία εξέλιξη με το θέμα προπονητή

Μάιος 26, 2009 - 15:54

Μετά την ξαφνική ανακοίνωση της απομάκρυνσης του Νίκου Κωστένογλου από την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Τρίπολης, οι άνθρωποι του συλλόγου είναι αναγκασμένοι πλέον να επισπεύσουν τις διαδικασίες για την εύρεση και το κλείσιμο συμφωνίας με προπονητή, προκειμένου να ξεκινήσει όχι μόνο ο μετεγγραφικός σχεδιασμός αλλά ολόκληρη η προετοιμασία της ομάδας σε οργανωτικό επίπεδο εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Γίνεται λοιπόν κατανοητό ότι μετά την απομάκρυνση του Κωστένογλου τα πάντα στο σύλλογο θα πρέπει να ξεκινήσουν από μηδενική βάση. Αυτό επίσης σημαίνει ότι έχει υπάρξει σημαντική καθυστέρηση, αφού απομένει περίπου ένας μήνας περίπου μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας.
Την ίδια ώρα πληροφορίες έκαναν λόγο ότι το θέμα του προπονητή θα ξεκαθάριζε το αργότερο στις αρχές της παρούσας εβδομάδας και πιθανόν τη Δευτέρα, αλλά όπως φαίνεται ακόμη η διοίκηση δεν έχει βρει την ιδανική περίπτωση με την οποία θα μπορούσε να συμφωνήσει. Σε επίπεδο ονομάτων τις τελευταίες ημέρες έχει μπει έντονα στη φημολογία και το όνομα του Νίκου Νιόπλια, πέρα των Άγγελου Αναστασιάδη (δύσκολη περίπτωση εξαιτίας του συμβολαίου του με την Εθνική ομάδα της Κύπρου) , του Γκιγιέρμο Όγιος και του Ντράγκαν Κοκότοβιτς

Ζαουάντ Ζαϊρί: «Δούλεψα σκληρά με την ομάδα μου»
Ο πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης πέρα από την μετακίνησή του στον Ολυμπιακό έχει ακόμη ένα λόγο για να νιώθει ευχαριστημένος αυτό το διάστημα, κι αυτό δεν είναι άλλο από την κλήση του στην Εθνική ομάδα του Μαρόκου για τα παιχνίδια με το Καμερούν και το Τόγκο στον ερχόμενο Ιούνιο, στα πλαίσια των προκριματικών του Μουντιάλ του 2010.
Αναφερόμενος στην επιστροφή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του δήλωσε: «Όταν δεν αγωνιζόμουν, γνώριζα ότι δεν θα μπορούσα να έχω θέση γιατί δεν βρισκόμουν στο επιθυμητό επίπεδο. Γι΄αυτό δούλεψα σκληρά με τον σύλλογο μου για να βρω ξανά τον καλό μου εαυτό. Η κριτική είναι μέρος της δουλειάς και πρέπει να την αποδεχτούμε».

Πηγή:Αρκαδικές Ειδήσεις

Ειδήσεις: