Επιχειρηματικές συνεργασίες των Αρκαδικών Επιχειρήσεων στην «9η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας»

Επιχειρηματικές συνεργασίες των Αρκαδικών Επιχειρήσεων στην «9η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας»

Οκτώβριος 21, 2009 - 11:17

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network στα πλαίσια του στρατηγικού σχεδίου δράσης του για συνεχή προώθηση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων μελών του, πραγματοποίησε επιχειρηματική αποστολή, από την Παρασκευή 9 έως και την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου στην 9η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας.

Η έκθεση αποτέλεσε το καλύτερο μέσο για να προβληθούν οι επιχειρήσεις και να προωθήσουν τις πωλήσεις τους, καθώς η επισκεψιμότητα της έκθεσης ήταν ιδιαίτερα υψηλή.

Την έκθεση πλαισίωσαν παράλληλες εκδηλώσεις με τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων σε ενδιαφέροντα θέματα επιχειρηματικής ανάπτυξης, επενδύσεων και προώθησης πωλήσεων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας εκπροσώπησαν οι κ.κ. Γεώργιος Καραγιάννης, Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου και Γιάννης Τερζής, Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Τμήματος, οι οποίοι πραγματοποίησαν σειρά συναντήσεων με επιχειρηματικούς φορείς και επιχειρηματίες από όλη την Ελλάδα και συζήτησαν μαζί τους τρόπους προώθησης των Αρκαδικών Επιχειρήσεων και των προϊόντων τους σε όλη την χώρα απευθύνοντας τους παράλληλα πρόσκληση να επισκεφτούν την Αρκαδία, στο πλαίσιο μιας επίσημης επιχειρηματικής αποστολής, προκειμένου να συναντηθούν με αντίστοιχους Αρκάδες επιχειρηματίες.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, το περίπτερο του Επιμελητηρίου επισκέφτηκαν εκθέτες και εκπρόσωποι διαφόρων φορέων και επαγγελματιών όπου και επετεύχθησαν πολλές επιχειρηματικές συμφωνίες με τους συμμετέχοντες της επιχειρηματικής αποστολής.

Υπεύθυνος της επιχειρηματικής αποστολής ήταν ο συνεργάτης του Επιμελητηρίου κ. Ανδρέας Ντούβας.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ευχαριστεί θερμά τις Αρκαδικές Επιχειρήσεις που έλαβαν μέρος στο περίπτερο του Επιμελητηρίου:

Κυρίος Ηλίας - Παραδοσιακά Γλυκά του κουταλιού

Χριστοδουλοπούλου Βασιλεία - Οινοποιείο Malevos

Ροδοπούλου Θωμαής – Τσακώνικα Υφαντά

Χ. Δρακόπουλος, Φ. Αυγέρης- Σπ& Κ. Κατζώρας ΟΕ, - Ζυμαρικά «Μαίναλον»

Ειδήσεις: