Δωρεάν πλοήγηση παγκοσμίως από τη Nokia με τα Ovi Maps

Δωρεάν πλοήγηση παγκοσμίως από τη Nokia με τα Ovi Maps

Ιανουάριος 23, 2010 - 10:25

Με τη νέα έκδοση των Ovi Maps, που διατίθενται μέσω του Ovi Store, η Nokia θα προσφέρει δωρεάν πλοήγηση με τα smartphones της. Τα Ovi Maps προσφέρουν τα βασικά χαρακτηριστικά κάθε εφαρμογής πλοήγησης.

Σε αυτά περιλαμβάνονται η φωνητική καθοδήγηση για 74 χώρες σε 46 γλώσσες, πληροφορίες για την κυκλοφορία σε 10 χώρες, καθώς και αναλυτικοί χάρτες για περισσότερες από 180 χώρες.
Παλιότερα η Nokia προσέφερε αυτού του είδους τις υπηρεσίες ως τμήμα των Nokia Maps, αλλά αυτές ήταν με τη μορφή δωρεάν δοκιμαστικής έκδοσης για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Εάν ο κάτοχος του κινητού ήθελε να συνεχίσει να τις χρησιμοποιεί, έπρεπε να καταβάλει το αντίτιμο.

Τα συμβατά με τη νέα προσφορά μοντέλα της Nokia είναι τα N97 mini, N97, 5800 XpressMusic, E72, X6, E55, E52, 6730 Classic, 6710 Navigator και 5320, ενώ τους χάρτες μπορείτε να τους κατεβάσετε δωρεάν από το www.nokia.com/maps.
Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι από το Μάρτιο του 2010, όλα τα νέα της smartphones που διαθέτουν GPS, θα περιλαμβάνουν τη νέα έκδοση του Ovi Maps, η οποία θα επιτρέπει επίσης τη δωρεάν πρόσβαση σε τουριστικούς οδηγούς των εκδοτικών οίκων Lonely Planet και Michelin.

Ειδήσεις: