ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΥΛΗΣ: « Ξέρουμε τα προβλήματα και έχουμε τις λύσεις…»

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΥΛΗΣ: « Ξέρουμε τα προβλήματα και έχουμε τις λύσεις…»

Οκτώβριος 02, 2009 - 09:39

Μέσα σε μία κατάμεστη αίθουσα που κατέκλυσαν οι φίλοι και οι ψηφοφόροι του ο υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας κ. Δημήτρης Παυλής πραγματοποίησε την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009 την κεντρική του προεκλογική ομιλία στην Τρίπολη.
Από νωρίς το απόγευμα ο κόσμος είχε κατακλύσει το κέντρο «ΕΠΑΥΛΙΣ» ενώ στις 8 που ξεκίνησε η ομιλία, στη μεγάλη αίθουσα είχε δημιουργηθεί το αδιαχώρητο. Άνθρωποι από κάθε γωνιά της Αρκαδίας βρέθηκαν στην αρκαδική πρωτεύουσα για να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Δημήτρη Παυλή και να δώσουν μια νέα προοπτική στην Αρκαδία.
Στην ομιλία του ο υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας ανέλυσε το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για την Αρκαδία, έθεσε τις προτεραιότητες για την οικονομική ανάπτυξη του Νομού και τόνισε ότι η «πράσινη ανάπτυξη» μπορεί άμεσα να γίνει πράξη στην αρκαδική γη.

Απλός ουσιαστικός και δεσμευτικός ο Δημήτρης Παυλής καταχειροκροτήθηκε από τους εκατοντάδες φίλους του και κατέστησε σαφές ότι αν εκλεγεί Βουλευτής θα παραμείνει στην Αρκαδία και θα «παλέψει» με τα προβλήματα χωρίς να φύγει από τον τόπο του Συγκεκριμένα είπε : «Ζω εδώ και θα συνεχίσω να ζω εδώ και αύριο, θα είμαστε μαζί σήμερα και αύριο, αυτό μπορώ να το δεσμευτώ από τώρα...»
Ζήτησε απ’ τους φίλους του να διατηρηθεί η προσωπική επαφή με τον ίδιο και υπογράμμισε ότι ούτε έχει, αλλά ούτε και θα αποκτήσει «αυλικούς» . «Θέλω να παραμείνω ο άνθρωπος που ξέρατε, θέλω να διατηρήσω την επαφή με τους συμπατριώτες μου και να βοηθήσω τον τόπο που μεγάλωσα και που αγαπώ, την Αρκαδία», υπογράμμισε στην ομιλία του ο υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας.
Χωρίς υπεκφυγές και με έντονη διάθεση για δημιουργία ο Δημήτρης Παυλής ξεκαθάρισε ότι υπάρχουν λύσεις για τα προβλήματα της Αρκαδίας και τόνισε ότι τα οχτώ χρόνια τη θέση του Προέδρου του Επιμελητηρίου, του επιτρέπουν να γνωρίσει τα προβλήματα και να έχει έτοιμες και κυρίως εφικτές λύσεις για το κάθε πρόβλημα ξεχωριστά.
Αναφερόμενος στη διακυβέρνηση της χώρας απ’ τη Ν.Δ. δήλωσε τι δημιούργησε αδιέξοδα στα νοικοκυριά, προκάλεσε ανασφάλεια στους πολίτες και έκανε λόγο για οικονομικό μαρασμό στους ελεύθερους επαγγελματίες και γενικά στον εμπορικό κόσμο της χώρας.
Δεσμεύτηκε ότι θα «παλέψει» για την αναβάθμιση των υπηρεσιών Υγείας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου και των πέντε κέντρων υγείας του Νομού. Ζήτησε τη συνεργασία του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και τη σύνδεσή του με την τοπική αγορά. Τόνισε ότι το μέλλον βρίσκεται στη βιολογική γεωργία και υπερασπίστηκε τα αγροτικά προϊόντα της Αρκαδίας, λέγοντας ότι όλα πρέπει να ενταχθούν στο καθεστώς της ονομασίας προέλευσης .
Μιλώντας για τον τουρισμό πρότεινε την ανάπτυξη ήπιων εναλλακτικών μορφών αγροτουριστικού τόσο στην ορεινή Γορτυνία όσο και στην παραλιακή Κυνουρία, ενώ για τη Μεγαλόπολη είπε ότι υπάρχει έτοιμο πρόγραμμα αντιμετώπισης της μεταλιγνιτικής περιόδου με την επέκταση του φυσικού αερίου.
Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι Δημήτρης Παυλής στην κεντρική του προεκλογική ομιλία στην Τρίπολη «έκλεψε» τις εντυπώσεις και καταχειροκροτήθηκε απ’ τους Αρκάδες τόσο για τις θέσεις του όσο και για τον απλό και ρεαλιστικό του λόγο. Σαν άνθρωπος της αγοράς και της οικονομίας ο Δημήτρης Παυλής προσέγγισε τα προβλήματα της Αρκαδίας με έναν τρόπο που έδειξε ότι όχι μόνο τα γνωρίζει αλλά κυρίως ότι μπορεί να τα αντιμετωπίσει ουσιαστικά και αποτελεσματικά.
Ήταν ο Δημήτρης Παυλής που τον γνωρίζουμε όλοι ως οικονομολόγο, ήταν ο Δημήτρης Παυλής που «άλλαξε» το Επιμελητήριο. Είναι ο Δημήτρης Παυλής που δήλωσε έτοιμος για ο μεγάλο άλμα και που δεσμεύτηκε ότι και σήμερα και αύριο θα’ ναι μαζί μας.
Ήταν, είναι και θα παραμείνει μια ήρεμη φωνή που μπορεί να εκπροσωπήσει άξια την Αρκαδία στη Βουλή. Όπως δήλωσαν άλλωστε και οι ψηφοφόροι του «Εμείς ψηφίζουμε Παυλή γιατί θέλει, ξέρει και μπορεί..»
Αξίζει να σημειωθεί ότι την ομιλία του Δημήτρη Παυλή στην Τρίπολη εκτός απ’ το πολυπληθές ακροατήριο παρακολούθησαν οι Δήμαρχοι : Τρίπολης Αλέξανδρος Κοτσιάνης, Μαντινείας Γιώργος Τσαγγούρης, Τεγέας Δημήτρης Βόσνος, ο συντονιστής της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας Νίκος Τσιβουράκης, o γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Τρίπολης Δημήτρης Μπερτζελέτος, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης Κώστας Τζιούμης και δεκάδες Δημοτικοί Σύμβουλοι από πολλούς δήμους της Αρκαδίας.
΄
Πηγή:Αρκαδικές Ειδήσεις

Ειδήσεις: 
Tags: