Δημήτρης Κωστόπουλος -... επί την επάλξεων, εκ νέου!

Δημήτρης Κωστόπουλος -... επί την επάλξεων, εκ νέου!

Σεπτέμβριος 16, 2009 - 14:50

Ο Μαντίνειος (Ροεινό), Δημήτρης Κωστόπουλος, επί 50 και πλέον χρόνια μάχιμος Πολιτικός και, ο πιο πιστός με τα χρώματα της ΕΡΕ και της Ν.Δ., μετά ένα μικρό διάλειμμα ως Υποψήφιος στη Β' Αθήνας,-αν και ποτέ, ο Κωστόπουλος, δεν απουσίασε, δεν έφυγε και δεν απαρνήθηκε την Αρκαδία- επιστρέφει δριμύτερος για να διεκδικήσει, εκ νέου, στην Αρκαδία, και πάλι με τη Ν.Δ., τον αξίωμα του “Βουλευτή Αρκαδίας”!

Ήδη, νοίκιασε γραφείο στην Κεντρική πλ. της Τρίπολης, πάνω από το, πάλαι ποτέ, καφενείο Καραβία και, σήμερα, “κτίριο Αφών Γαργαλιώνη”, στον 4ο όροφο, όπου δέχεται, παλιούς και νέους φίλους του...

Λεπτός και νεανικός, κοινωνικός και ρητορικός όπως πάντα, ο Δημ. Κωστόπουλος, αλωνίζει, κυριολεκτικά, την Αρκαδία απ' άκρη σ' άκρη, ενώ, αυτή τη φορά, είναι εμφανής η αποδοχή του, από τον κόσμο, κάτι, που, προδιαγράφει, επιτυχή έκβαση, γι' αυτόν!

Ο Δημ. Κωστόπουλος, όχι επειδή είναι Αρκάς και δικός μας άνθρωπος, αλλά, για “όλα μπορείς να τον κατηγορήσεις” -δε γνωρίζουμε αν το, μέσα στα λογικά πλαίσια, “υπερόπτης” ή “εγωιστής” είναι κουσούρι για ένα Πολιτικό- όμως, ουδείς δύναται ν' αμφισβητήσει την Εντιμότητα, Ηθικότητα και Ακεραιότητα του Ανθρώπου αλλά και την Ειλικρίνεια εξαιτίας, της οποίας, έχασε, όσες φορές έχασε... Χωρίς σκαμπανεβάσματα... παραμένει “ο πιστός της Ν.Δ.” και από τον “Ηρακληδείς” της! Ό,τι έχει να σου 'πει, ο Κωστόπουλος, θα στο 'πει “κατάμουτρα” χωρίς υπεκφυγές και “πολιτικά τερτίπια”... δηλ. “αυτό γίνεται” ή “αυτό δε γίνεται”... κι έτσι πρέπει, σήμερα, το 2010, αφού, ο Λαός “ξύπνησε και δε μασάει κουτόχορτο”!

Το σίγουρο είναι, ότι, ο Δημ. Κωστόπουλος, είτε μέσα στην Βουλή είναι είτε έξω, πάντα μάχεται υπέρ της Αρκαδίας και των Κατοίκων της ενώ, ως Γεν. Γραμματέας του Υπ. Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, πράγματι, διέπρεψε και βοήθησε πολύ... πόσο, μάλλον, εάν εκλεγεί Βουλευτής!

Πηγή:Οδός Αρκαδίας

Ειδήσεις: