Δημήτρης Αβραμόπουλος: «Στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την πρόταση της Πανελλαδικής Ένωσης Αρκάδων για την ίδρυση Ιατρικής σχολής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου»

Δημήτρης Αβραμόπουλος: «Στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την πρόταση της Πανελλαδικής Ένωσης Αρκάδων για την ίδρυση Ιατρικής σχολής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου»

Μάιος 18, 2009 - 00:43

Η Πανελλαδική Ένωση Αρκάδων έγινε δεκτή από τον Αρκάδα Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ.Δημ.Αβραμόπουλο, στο Γραφείο του στο Υπουργείο.
Σκοπός της συνάντησης αυτής ήταν η εξέταση θεμάτων που αφορούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Αρκαδίας και στην πρόταση της Πανελλαδικής Ένωσης Αρκάδων για ίδρυση Ιατρικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στην Τρίπολη, που κατέθεσε στο Υπουργείο Παιδείας και η οποία έγινε αποδεκτή, σύμφωνα με τις επίσημες απαντήσεις που έχουμε.

Η πρόταση αυτή αποσκοπεί, ως κύριο στόχο, στην αναβάθμιση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, σε Πανεπιστημιακό, που θα εξυπηρετήσει ολόκληρη την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Ο κ.Υπουργός αφού άκουσε με προσοχή την εμπεριστατωμένη ενημέρωση από τον πρόεδρο της Πανελλαδικής Ένωσης Αρκάδων κ.Γ.Ζαραφέτα, για όλες τις ενέργειες της Ένωσης και τις απαντήσεις που έχουν δοθεί κατά καιρούς από το Υπουργείο Παιδείας, καθώς επίσης και από τα εμπλεκόμενα Υπουργεία Εσωτερικών, Οικονομικών και την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, οι οποίες είναι όλες υπέρ της ίδρυσης της Ιατρικής Σχολής στην Τρίπολη, συνεχάρη την Διοίκηση της Ένωσης για το όλο έργο που έχει επιτελέσει και την βοήθεια την οποία προσφέρει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Αρκαδίας με την ανάδειξη ζωτικών θεμάτων για την ανάπτυξη της Αρκαδίας, όπως η Ίδρυση Ιατρικής σχολής και η αναβάθμιση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου που θα συντελέσει τα μέγιστα στην ανάπτυξη της Αρκαδίας.
«Σας δηλώνω» -είπε ο κ.Υπουργός- «ότι στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις, ως αρμόδιος Υπουργός Υγείας την πρότασή σας και να με υπολογίζετε πάντα δίπλα σας, καθότι είμαι Αρκάς και για μένα δεν έχει καμμία σημασία αν εκλέγομαι στην Αθήνα και όχι στην Αρκαδία».
Ο πρόεδρος κ.Γ.Ζαραφέτας και τα μέλη της Διοίκησης της Ένωσης, που παρευρέθηκαν στην συνάντηση αυτή, συνεχάρηκαν τον κ. Υπουργό για το μεγάλο και ουσιαστικό ενδιαφέρον του για την Αρκαδία και τον ευχαρίστησαν για την θερμή και εγκάρδια υποδοχή που τους επεφύλαξε.
Πηγή:Αρκαδικες Ειδήσεις

Ειδήσεις: