Για την επίσκεψη Παπανδρέου και για τις ευρωεκλογές προετοιμάζεται το τοπικό ΠΑΣΟΚ

Για την επίσκεψη Παπανδρέου και για τις ευρωεκλογές προετοιμάζεται το τοπικό ΠΑΣΟΚ

Μάιος 21, 2009 - 03:14

Δημοτική Ολομέλεια του ΠΑ.ΣΟ.Κ. έγινε τη Δευτέρα το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης. Εκεί, συζητήθηκε ο προγραμματισμός Δράσεων για τις Ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου και ο συντονισμός της επίσκεψης και της ομιλίας του Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Τρίπολη στις 31 Μαϊου.

Σε δηλώσεις του ο γραμματέας της Δημοτικής οργάνωσης Τρίπολης του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρης Μπερτζελέτος τόνισε:
«Οι ευρωεκλογές έχουν ένα πολλαπλό χαρακτήρα, καθότι και υπό τον Πρόεδρο έχει οριστεί ότι είναι ένας αγώνας πολιτικός, με ευρωπαϊκό προσανατολισμό, έχοντας ήδη καταρτίσει ένα ευρωπαϊκό πολιτικό ψηφοδέλτιο και από την άλλη είναι και μία δημοψηφισματικού χαρακτήρα μάχη που θα μας δώσει το έναυσμα και θα σηματοδοτήσει την επόμενη ημέρα, που δεν θα αργήσει, την ημέρα των εθνικών εκλογών όπου προσδοκούμε τη νίκη του ΠΑΣΟΚ.
Ήταν μία Ολομέλεια που δεν είχε στόχο να δώσει την εντύπωση μίας μεγάλης συγκέντρωσης, αλλά μίας αυθόρμητης εκδήλωσης στην οποία συμμετείχαν τα μελή του κόμματος και όχι απλά συμμετείχαν, αλλά και τοποθετήθηκαν. Είχαμε μία μεγάλη γκάμα ανθρώπων που τοποθετήθηκαν σήμερα και σχολίασαν την επικαιρότητα την πολιτική αλλά και πως βλέπουν τις ευρωεκλογές. Αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι αυτές τις ευρωεκλογές χρειάζονται τη συμμετοχή μας. Η συμμετοχή μας θα φέρει τη νίκη. Να μην ξεχνάμε ότι αποφασίζουμε για την Ελλάδα, ψηφίζοντας για την Ευρώπη, έχουν διπλό χαρακτήρα και προτείνουμε στον κόσμο να συμμετέχει.
Οι εκλογές ξεκινούν από σήμερα για την Τρίπολη. Το εκλογικό κέντρο θα είναι ένα κιόσκι χωρίς τυμπανοκρουσίες και χωρίς έξοδα τα οποία δεν χρειάζονται. Ήδη τοποθετήθηκε την Πλατεία Πετρινού. Ξεκινάμε τη διαδικασία να συζητάμε με τους συντρόφους και τους συμπολίτες μας. Είμαστε κοντά για κάθε κριτική και για οποιαδήποτε διευκρίνηση σε ότι αφορά το χαρακτήρα των ευρωεκλογών».

Όσον αφορά την επικείμενη επίσκεψη Παπανδρέου στην Τρίπολη, είπε: «Ο Πρόεδρος επισκέπτεται πάρα πολλές περιοχές στην Ελλάδα, αυτό σηματοδοτεί ότι στηρίζει την Περιφέρεια. Στις 31 Μάιου θα βρίσκεται στην πόλη μας. Το ΠΑΣΟΚ είναι κοντά την επαρχία, αν και υπάρχει μία πιθανότητα να γίνουν κάποια ντιμπέιτ που ενδεχομένως του αφαιρέσουν τη δυνατότητα να βρίσκεται εδώ. Η Τρίπολη είναι η πρωτεύουσα της περιφέρειας Πελοποννήσου, είναι η περιφέρεια που έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλη, είναι η περιφέρεια που έχει τη μικρότερη ανάπτυξη, είναι η περιφέρεια που έχει τα γνωστά μεγάλα προβλήματα. Εφόσον γίνει αυτή η επίσκεψη, η ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης».

Πηγή: Αρκαδθ=ικές Ειδήσεις