Για «ψήφο διαμαρτυρίας» των Νεοδημοκρατών μίλησε ο Νομάρχης Αρκαδίας

Για «ψήφο διαμαρτυρίας» των Νεοδημοκρατών μίλησε ο Νομάρχης Αρκαδίας

Ιούνιος 10, 2009 - 15:14

Ομαλά κύλησε η ψηφοφορία και η καταμέτρηση των ψήφων στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αρκαδίας. Αυτό υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο Νομάρχης Αρκαδίας κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος ο οποίος είπε: «Το προσωπικό της Νομαρχίας δούλεψε καλά, όπως όλα τα χρόνια, έχει τεράστια εμπειρία και θέλω να τους ευχαριστήσω γι’ αυτό. Το υλικό προωθήθηκε στην ώρα του, σε όλα τα εκλογικά τμήματα και δεν υπήρξαν προβλήματα, εκτός από ένα μικρό πρόβλημα που είχαμε σε ένα εκλογικό τμήμα της Μεγαλόπολης, αλλά η ευθύνη βαρύνει την δικαστική αντιπρόσωπο”.

Για την μεγάλη αποχή τόνισε: «Η αποχή είναι ένα πανελλήνιο φαινόμενο. Δεν είναι καλό αυτό. Ο καθένας μας έχει υποχρέωση να πάει να ψηφίσει και ας ψηφίσει «λευκό», δηλαδή τη διαμαρτυρία του να την δείξει με το ψηφοδέλτιο του».
Όσο για τη ΝΔ, είπε: «Ένα συμπέρασμα που μπορεί να βγάλει κάποιος και αφορά τους ψηφοφόρους της ΝΔ, είναι ότι έριξαν ψήφο διαμαρτυρίας. Αυτό προκύπτει από τις ψήφους που παίρνουν τα μικρά κόμματα.»
Ως … κυνηγός είπε για το κόμμα των Ελλήνων κυνηγών ότι η συγκέντρωση που έγινε προεκλογικά στην Τρίπολη έπαιξε καθοριστικό ρόλο και προσέθεσε ότι μπορεί το όνειρο του κόμματος αυτού να ήταν να μπει στην Ευρωβουλή, αλλά τόνισε ότι δεν είναι δυνατόν να γίνουν αυτά τα πράγματα

Πηγή:Αρκαδικές Ειδήσεις

Ειδήσεις: