Βαλασόπουλος:«Η απόφαση του Καραμανλή να προβεί σε πρόωρες εκλογές δείχνει αποφασιστικότητα και αίσθημα ευθύνης»

Βαλασόπουλος:«Η απόφαση του Καραμανλή να προβεί σε πρόωρες εκλογές δείχνει αποφασιστικότητα και αίσθημα ευθύνης»

Σεπτέμβριος 08, 2009 - 12:07

Ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος στις 3 Σεπτεμβρίου, αμέσως μετά την προκήρυξη των εκλογών από τον Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ,με δηλώσεις του σε ηλεκτρονικά μέσα της Αρκαδίας, δήλωσε βέβαιος, πως η τελική έκβαση των Εθνικών εκλογών θα βρει νικήτρια την Ν.Δ και το τεκμηρίωσε λέγοντας πως «το ΠΑΣΟΚ δεν έχει να μας δείξει κάτι καινούργιο ,καθώς τα ίδια πρόσωπα που έφεραν την χώρα σε αυτό το σημείο ,τα ίδια πρόσωπα που διαχειρίζονταν το τόπο μέχρι το 2004 ,οι ίδιοι έρχονται σήμερα ως τιμητές των πάντων αλλά και ως «σωτήρες» να μας βγάλουν από το αδιέξοδο.

Η χαώδης διαφορά μας με το ΠΑΣΟΚ είναι πως ,η συγκεκριμένη παράταξη λειτουργεί με αρχέγονα ένστικτα όταν πρόκειται για την κατάληψη της εξουσίας ,σε αντίθεση με τον Κώστα Καραμανλή ,που όντας στην εξουσία θέτει την κυβέρνηση του στην κρίση του Ελληνικού λαού. Δεν υπάρχει ανάλογο φαινόμενο στην παγκόσμια πολιτική σκηνή ,θάρρους και αυταπάρνησης για το καλό της πατρίδας από έναν ηγέτη .Και λέω καλό για την πατρίδα ,γιατί το ΠΑΣΟΚ μπροστά στην βουλιμία του να επανέλθει στην κυβέρνηση δεν υπολόγισε πως έσερνε εδώ και καιρό την χώρα σε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο και θα εξακολουθούσε να την σέρνει αν δεν της έβαζε τέλος ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.Χρησιμοποίεισαι δε, τον κορυφαίο θεσμό της δημοκρατίας μας, αυτόν τον ίδιο τον Πρόεδρο της,με προφανή μικροπολιτικό σκοπό. Εκεί έγκειται το γεγονός της δικής μας διαφοράς με το ΠΑΣΟΚ και η γενναιότητα και αποφασιστικότητα του Πρωθυπουργού.
Σε όλο αυτό το πλαίσιο δεν παραγνωρίζουμε στιγμή τα δικά μας λάθη και τις δικές μας ελλείψεις ,όχι απλά για να γίνουμε συμπαθείς ,αλλά πολύ απλά γιατί τα αναγνωρίζουμε. Η επαγγελματική μου ιδιότητα ,ως οικονομολόγου ,με κάνει να γνωρίζω πολύ καλά την δύσκολη θέση που βρίσκεται η παγκόσμια οικονομία, άρα κ της χώρας ,αλλά και ταυτόχρονα με κάνει να γνωρίζω, πως λύσεις υπάρχουν και μπορούν να μας βγάλουν από την δύσκολη αυτή καμπή . Αλλά αυτές οι λύσεις, δεν είναι εύκολες και δεν μπορούν να δοθούν από ανανεωμένα σλόγκαν με παλιά όμως νοοτροπία.» Κλείνοντας ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος είπε πως «είμαι βέβαιος πως ο Ελληνικός λαός θα εμπιστευτεί εκ νέου τον Κώστα Καραμανλή για την διακυβέρνηση του τόπου ,ως την μόνη υπεύθυνη πολιτική δύναμη και η Ν.Δ μέσα από αυτή την διαδικασία θα βγει δυνατότερη και πιο ανανεωμένη»

Πηγή:Αρκαδικές Ειδήσεις

Ειδήσεις: