Αύξηση των περιπολιών της Αγροφυλακής στους χώρους της εμποροπανήγυρης ζητά ο Δήμος Τεγέας

Αύξηση των περιπολιών της Αγροφυλακής στους χώρους της εμποροπανήγυρης ζητά ο Δήμος Τεγέας

Ιούλιος 27, 2009 - 10:29

Αυξημένα μέτρα για την αποφυγή πρόκλησης ζημιών σε αγροικίες, αποθήκες αλλά και την αποτροπή κλοπών σε αγροκτήματα ανακοίνωσε ότι έλαβε έγκαιρα ο Δήμος Τεγέας εν όψει της φετινής έναρξης της Παμπελοποννησιακής Έκθεσης και της εμποροπανήγυρης.

Με έγγραφο του προς τις αρμόδιες υπηρεσίες της Ελληνικής Αγροφυλακής, ο Δήμαρχος Τεγέας κ. Δημήτριος Βόσνος εντοπίζει τα προβλήματα που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή κατά τη διάρκεια του πανηγυριού και ζητά να ληφθούν πρόσθετα μέτρα για την αποφυγή ζημιών και κλοπών.

Συγκεκριμένα με το έγγραφο που έστειλε στο Αγρονομικό Τμήμα Τρίπολης

( 20/7/2009 ) ο Δήμαρχος Τεγέας ζητά να αυξηθούν οι περιπολίες των οργάνων της Αγροφυλακής τόσο στους περιφερειακούς χώρους της εμποροπανήγυρης ( χώροι στάθμευσης κ.λ.π. ) όσο και στους χώρους κύριας δραστηριότητας ( εμπορικής, ψυχαγωγικής κ.λ.π.) όπου εντοπίζονται κάθε χρόνο τα μεγαλύτερα προβλήματα.

Με δήλωση του ο Δήμαρχος Τεγέας κ. Δημήτριος Βόσνος τονίζει ότι η Δημοτική Αρχή με αίσθημα ευθύνης εργάζεται μεθοδικά και συνεργάζεται αρμονικά με τις τοπικές αρχές για να εξασφαλιστούν όλες εκείνες οι απαραίτητες συνθήκες που θα επιτρέψουν σε εμπόρους και επισκέπτες να απολαύσουν τη φετινή εμποροπανήγυρη αλλά και την Παμπελοποννησιακή Έκθεση της Τεγέας.

Πηγή: Αρκαδικές Ειδήσεις