Απάντηση στην «αντικομμουνιστική πρόκληση της ΕΕ» έδωσε η συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Τρίπολη

Απάντηση στην «αντικομμουνιστική πρόκληση της ΕΕ» έδωσε η συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Τρίπολη

Αύγουστος 29, 2009 - 10:36

«Να μην περάσει η ευρωενωσιακή παραχάραξη της ιστορίας και ο αντικομουνισμός». Αυτό ήταν το κεντρικό θέμα στην συγκέντρωση του ΚΚΕ που έγινε το βράδυ της Δευτέρας, μπροστά από τα δικαστήρια της Τρίπολης. Κεντρικός ομιλητής ήταν το μέλος της Ν.Ε. Αρκαδίας του ΚΚΕ Γιάννης Φράγκος, ο οποίος –μεταξύ άλλων – είπε: « …Οι Ιμπεριαλιστές και τα τσιράκια τους το έχουν βάλει καλά στο μυαλό τους. Ότι ο μέλλον της ανθρωπότητας δεν είναι το βάρβαρο σύστημα τους. Το σύστημα της εκμετάλλευσης του ανθρώπου, από άνθρωπο σε άνθρωπο, ο καπιταλισμός. Γνωρίζουν πολύ καλά, ότι το μέλλον του κόσμου ολόκληρου, είναι ο νέος κόσμος του Σοσιαλισμού.

…Ανάλογα με τις εποχές και τις συγκυρίες οι Καπιταλιστές, διαμόρφωναν και διαμορφώνουν την επίθεση τους. Την εκτέλεση του Κομουνιστικού Κινήματος. Έκαναν και διάφορες επιθέσεις με ψέματα και συκοφαντίες και διαστρέβλωση της Θεωρίας μας. Επιστράτευαν και επιστρατεύουν κατ΄αγκάθια και ναυάγια της Πολιτικής και Κοινωνικής ζωής για να χτυπήσουν το Κίνημα μας. Επιστρατεύουν θύματα τραγικών εντυπώσεων π.χ ο Κοροβέσης, για να συκοφαντήσουν το Κομουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.
…Δεν τόλμησαν ποτέ να μας αντιμετωπίσουν στην ουσία των θέσεών μας. Έκαναν και ακόμα έχουν στο μυαλό τους, να φτάσουν στα όρια της Κρατικής Βίας, των διώξεων, της απαγόρευσης μέχρι και της εκτέλεσης. Τους ενοχλεί η επεξεργασμένη Πολιτική του ΚΚΕ. Ενενήντα δύο χρόνια τώρα στην Ελλάδα αλλά και Παγκόσμια, ζούμε αυτήν την πραγματικότητα. Όταν το Κόμμα επεξεργαζόταν με επάρκεια την Στρατηγική του και βεβαίως ήταν στη πρώτη γραμμή των αγώνων, ο αντικομουνισμός ανέβαινε στα ύψη. Όταν το Κόμμα είτε από δυσκολίες, είτε από αδυναμίες ή ανεπάρκειες, ποτέ όμως από προδοσία, δεν μπορούσε να έχει την εύστοχη επιλογή στη βάση του ο αντίπαλος μας που σκόπευε και μας χάιδευε.
…Έτσι γίνεται και σήμερα. Υπάρχουν Κομουνιστικά κόμματα που έχουν το όνομα αλλά όχι τη χάρη. Και η Αστική τάξη και ο αντίπαλος τα χαϊδεύει. Ενώ στο βάθος θέλει κι΄αυτά να τα εξαφανίσει.»

Πηγή:Αρκαδικές Ειδήσεις