Ανακοίνωση από το Δ.Σ. του Συλλόγου Διδασκόντων του Πανεπιστημίου

Ανακοίνωση από το Δ.Σ. του Συλλόγου Διδασκόντων του Πανεπιστημίου

Δεκέμβριος 22, 2009 - 08:01

Την 15/12/2009 διεξήχθησαν οι πρώτες Πρυτανικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Το γεγονός αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία, διότι μετά από σχεδόν μία δεκαετία, το Πανεπιστήμιό μας αποκτά την πρώτη του εκλεγμένη διοίκηση με ότι αυτό συνεπάγεται για την εύρυθμη λειτουργία και την βελτίωση, προώθηση και προβολή του έργου του.

Τονίζουμε ότι από τη μεριά του ο Σύλλογος Διδασκόντων θα συνεχίσει να συμβάλλει στην προσπάθεια για τη διαρκή βελτίωση του Πανεπιστημίου μας με την κατάθεση συγκεκριμένων προτάσεων προς τη νέα Διοίκηση, που μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο ενός γόνιμου και εποικοδομητικού διαλόγου για την επίλυση καίριων θεμάτων που απασχολούν την πανεπιστημιακή κοινότητα με πιο άμεσο, χρονικά, ζήτημα αυτό της στελέχωσης και οργάνωσης των διοικητικών υπηρεσιών του Πανεπιστημίου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Διδασκόντων του Πανεπιστημίου μας θα ήθελε, πριν απ’ όλα, να συγχαρεί τους υποψηφίους των δύο συνδυασμών για το υψηλό επίπεδο του διαλόγου που διεξήχθη κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου καθώς και για την απόλυτα πολιτισμένη και άψογη εκλογική διαδικασία. Όλοι οι συνάδελφοι που συμμετείχαν στη διαδικασία (υποψήφιοι, Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, Περιφερειακές Εφορευτικές Επιτροπές) δίδαξαν ακαδημαϊκό ήθος και είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουν να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για το καλό του Πανεπιστημίου μας.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε το συνάδελφο Θ. Παπαθεοδώρου για την εκλογή του στη θέση του Πρύτανη και τους συναδέλφους Κ. Γεωργιάδη, Κ. Μασέλο και Γ. Φωτόπουλο για την εκλογή τους ως Αντιπρυτάνεις και να τους ευχηθούμε καλή και καρποφόρα θητεία και κάθε επιτυχία στο έργο τους ώστε να επιτευχθεί η ενότητα και η ακαδημαϊκή πρόοδος του Ιδρύματος.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Θανάσης Κατσής Μιχάλης Φεφές

Αναπληρωτής Καθηγητής Λέκτορας

Ειδήσεις: