Αιτήσεις ως τις 28 Απριλίου - Πρόγραμμα επιμόρφωσης για τη μισθοδοσία και τις συντάξεις στα Νοσοκομεία

Αιτήσεις ως τις 28 Απριλίου - Πρόγραμμα επιμόρφωσης για τη μισθοδοσία και τις συντάξεις στα Νοσοκομεία

Απρίλιος 23, 2009 - 15:57

Το Περιφερειακό Ινστιτούτο Επιμόρφωσης Πελοποννήσου (Π.ΙΝ.ΕΠ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ) ανακοινώνει τη διεξαγωγή 1 επιμορφωτικού προγράμματος στον Τομέα Οικονομικών με τίτλο:
ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ
Σκοπός του προγράμματος είναι η ολοκληρωμένη ενημέρωση των στελεχών των αρμοδίων υπηρεσιών των Νοσοκομείων σε θέματα μισθοδοσίας και συντάξεων, ώστε να γίνουν αποτελεσματικότεροι στη διαχείριση τέτοιων θεμάτων.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη και υπαλλήλους των Τμημάτων Εκκαθαρίσεων και Πληρωμών (Μισθοδοσίας) και στα Τμήματα προσωπικού των Νοσοκομείων που ασχολούνται με θέματα μισθοδοσίας και προσωπικού. Είναι διάρκειας 4 ημερών και το θεματολόγιο του περιλαμβάνει:
- Διοικητικά θέματα μισθολογικού ενδιαφέροντος
- Δελτίο Ατομικής και Υπηρεσιακής Κατάστασης Υπαλλήλου (ΔΑΥΚ)
- Μισθολογικά θέματα
- Αποζημίωση συλλογικών οργάνων
- Προληπτικός και Κατασταλτικός έλεγχος
- Ευθύνη υπαλλήλων και ένδικα μέσα
Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί από τις 5 έως και 8 Μαΐου 2009 στην Τρίπολη. Η κατάθεση των αιτήσεων για την παρακολούθηση του παραπάνω προγράμματος μπορεί να γίνεται μέχρι και την Τρίτη 28/04/2009 στα φαξ:2713602310-311-316.
Έντυπα αιτήσεων συμμετοχής για τα επιμορφωτικά προγράμματα διατίθενται από τη γραμματεία του Π.ΙΝ.ΕΠ. Πελοποννήσου (Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης, Τρίπολη , τηλ. 2713602308 – 2713602314-15 ) ή και ηλεκτρονικά στο site www.ekdd.gr.
Η παρακολούθηση οδηγεί στην απόκτηση Πιστοποιητικού Παρακολούθησης.
Για πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα μπορείτε να επικοινωνείτε με το Π.ΙΝ.ΕΠ. Πελοποννήσου.

Πηγή Αρκαδικές ειδήσεις