«Ασφαλές για τους ασθενείς το ακτινολογικό τμήμα του Παναρκαδικού νοσοκομείου»

«Ασφαλές για τους ασθενείς το ακτινολογικό τμήμα του Παναρκαδικού νοσοκομείου»

Σεπτέμβριος 15, 2009 - 13:24

Δόθηκε στη δημοσιότητα μία ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο ιατρός ακτινολόγος, Διευθυντής του ακτινοδιαγνωστικού τμήματος του Παναρκαδικού Νοσοκομείου κ. Ιωάννης Ποντίκης και συνυπογράφει ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Ιωάννης Μαρινάκης.

Στην ανακοίνωση αυτή επισημαίνονται τα εξής:
«Οι χθεσινές δηλώσεις του κ Γεωργιάδη είναι ανεύθυνες ,σπείρουν τον φόβο και την αμφιβολία στους συμπολίτες μας ,βάλλουν κατά του Ε.Σ.Υ και είναι αποτέλεσμα εσωτερικών συγκρούσεων των συνδικαλιστικών σωματείων των τεχνολόγων.
Θέλοντας να καθησυχάσω τους συμπολίτες μου τους προτρέπω να προσέρχονται με αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης στο νοσοκομείο και να απομονώσουν ανεύθυνες φωνές που διασπείρουν φόβο και αμφιβολία και εξυπηρετούν προσωπικές φιλοδοξίες και συμφέροντα.
Όλες οι εξετάσεις του τμήματος εκτελούνται επι τη βάση πρωτοκόλλων που οι γιατροί του τμήματος ορίζουν και ως εκ τούτου είναι αξιόπιστες και απολύτως διαγνωστικές».
Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι στην ανακοίνωση αυτή επισυνάπτονται έγγραφα με την θέση της Ένωσης Επαγγελματιών Ακτινολόγων Απεικονιστών Ελλάδος και μία απόφαση της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας.
Και τα δυο αυτά έγγραφα αφορούν στην καταλληλότητα των Εμπειροτεχνών του κλάδου ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ - ΕΜΦΑΝΙΣΤΩΝ για τα επόμενα ( 7 ) χρονιά.

Πηγή:Αρκαδικές Ειδήσεις

Ειδήσεις: