«Μέλι» έχει ο δήμος Γορτυνίας ρε παιδιά;;;

«Μέλι» έχει ο δήμος Γορτυνίας ρε παιδιά;;;

Σεπτέμβριος 04, 2013 - 09:35
27 σχόλια

Πολλοί οι "μνηστήρες" της Πηνελόπης που εν προκειμένω είναι ο δήμος Γορτυνίας.

Όσο φθάνει ο καιρός των εκλογών για τους δήμους τόσο και πληθαίνουν οι ενδιαφερόμενοι για το δήμο Γορτυνίας. Ο μικρός ορεινός δήμος της Αρκαδίας έχει φαίνεται "μέλι" και τείνει να γίνει "μήλον της έριδος" μεταξύ πολλών διεκδικητών του δημαρχιακού θώκου.

Τα καινούρια ονόματα που πέφτουν στο τραπέζι καθημερινά είναι πολλά και τελευταία ακούγεται ότι δύο άνθρωποι - ένας από τη Νέα Δημοκρατία και ένας από το ΠΑΣΟΚ - που και στο παρελθόν είχαν ενεργό πολιτική δράση - σκέφτονται να είναι υποψήφιοι. Μάλιστα το ενδιαφέρον τους είναι πολύ μεγάλο που ψάχνουν και συμμάχους.

Όσο για τους "σίγουρους" αυτοί είναι ο Γιάννης Γιαννόπουλος (δήμαρχος), ο Παρασκευάς Παρασκευόπουλος (ο Θεσσαλονικιός), ο Μίλτος Λύτρας (ο αυτοαποκαλούμενος Δήμαρχος) και την τελευταία του λέξη δεν έχει πει ο πρώην δήμαρχος Βυτίνας- πρώην αντιδήμαρχος Γορτυνίας και ΔΣ Γιάννης Σακελλαρίου....

Η μάχη προβλέπεται σκληρή.. αφού το "μέλι" έχει προσελκύσει πολλές "μέλισσες" και αναμένουμε να δούμε ποιοι θα ανακοινώσουν τελικά επίσημα υποψηφιότητα και θα παραμείνουν μέχρι τέλους στον αγώνα...


27 Σχόλια

Οτι και να κάνουν όλοι για το ΛΥΤΡΑ δουλεύουν. Σαρώνει το παληκάρι με την ωραία τρέλα του και τα προσόντα του

Ναί όλοι για τον Λύτρα...ο οποίος χρησιμοποιεί μόνο ένα site για να ενημερώνει τους οπαδούς του!! Ωραία πρώτα δείγματα δημοκρατικής συνείδησης και ευρείας πνευματικότητας!! Καβάλα στα αμάξια έξω από την Πάολα και πολλές άλλες εικόνες συμπαθητικών αστείων!! Να μου πείς εκεί που έφτασε η πολιτική όλα μπορείς να τα δείς πλέον! Φωτομοντέλα, μόδιστρους... Ζήτω το Έθνος!!

Από τρελούς χορτάσαμε τόσα χρόνιαη Γορτυνία έχει δήμαρχο. Η αντιπολίτευση δεν τα καταφέρνει,και ζητάει (μάταια) ενισχύσεις απο αλλού.Πω πω πω !

Δεν έχει τίποτα να φοβάται ο Γιαννόπουλος. Με τόσους φαντομάδες που εμφανίστηκαν πάλι το πάνω χέρι θα έχει στις εκλογές.

εμενα μου αρεει πολυ ο αυτοαποκαλουμενος που ανεβαζει σχολια μονος του για τονν εαυτο του ...

ΜΟΝΟ ΛΥΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑ!!!!!

ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΛΥΤΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ !!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΚΛΑΙΜΕ

Παιδιά από πότε κατεβαίνει η Μάρω Λύτρα για δήμαρχος; Είναι Γορτύνια; Όλες οι γυναίκες της Γορτυνίας μαζί της θα είμαστε.

έτσι.... ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΙΣ 18 ΤΟΥ ΜΑΗ ΚΑΜΕΝΙΤΣΙΩΤΗ. Ο ΛΥΤΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΝΙΤΣΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΠΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΜΕΝΙΤΣΑ... ΚΛΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΟΙ ΤΡΟΠΑΙΑΤΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΛΥΤΡΑ - ΚΙΝΤΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Ο ΚΙΝΤΗΣ,ΤΙ ΦΡΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΤΟ ΔΩ ;ΑΛΛΟΣ...ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗΣ; ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΡΕ !

Ρε λύτρα,μη παινεύεις μόνος σου το εαυτό σου,και σε πήρανε χαμπάρι.Δεν ντρέπεσαι ;

ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΑΡΩ ΛΥΤΡΑ,ΛΑΘΟΣ ΜΙΛΤΟΣ ΛΥΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο...ΠΕΡΙ Ο ΛΟΓΟΣ !

Ο ΚΙΝΤΗΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ ΦΡΟΥΤΟ; ΑΛΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΑΙΝΤΕΕΕ !

<p>ΕΙΔΗΣΗ . ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ,ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗ,ΚΑΙ ...******Α !!!!!!λΥΤΡΑ ΒΡΗΚΕΣ ΤΑΙΡΙ !!</p>

Για έλα μου στα Τρόπαια και βγές έξω να σου δείξω την παραγωγή μου ...ιπτάμενη !

<p>g ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ,ΠΩΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ** ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΨΩΜΑΚΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ;</p>

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΡΟΠΑΙΑΤΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΑΙΑΤΗΣ ΑΛΑΝΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΥΤΡΑ ΤΕΛΟΣ !!!!

O Δήμος Τροπαίων ψηφίζει υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ.

μην το λες Ηλια

Εγώ θέλω Γκόρτσο!!!Γκόρτσο Ρεεεεεεεεεεεε.... Γκόρτσος, Γκόρτσος,Γκόρτσος, Γκόρτσος,Γκόρτσος, Γκόρτσος..............

Σακελαρίου υποψήφιος ;Αυτος ήταν αντιδήμαρχος και λιποτάκτησε !Πως θα ξαναζητήσει ψήφο...

τα μάλλια του κάνει μπούκλες ο Λύτρας, να δείτε πως τον φοβούνται όλοι οι άλλοι στη Γορτυνία, είναι ο μόνος που αγαπάνε οι πατριώτες και πάντου όπου πάει τον κερνάνε... γιαυτό έχετε το νου σας, μην κρυφτείτε την επόμενη των εκλογών..

Που τα βρήκε τα μάλλια ρε φίλε ;(τα κάνει μπούκλες κιόλας ! )