Μιλώντας για ποδόσφαιρο με τον Νίκο Χατζόπουλο (video)

Μιλώντας για ποδόσφαιρο με τον Νίκο Χατζόπουλο (video)

Ιούλιος 10, 2013 - 16:00
2 σχόλια

Συναντηθήκαμε στο στέκι του, το Hall Cafe στην Τρίπολη, με τον ποδοσφαιριστή, γιό του θρυλικού Πόλ Χατζόπουλου, τον Νίκο Χατζόπουλο εν ενεργεία ποδοσφαιριστή της ιστορικής ομάδας της Καλλιθέας και μιλήσαμε για την ποδοσφαιρική χρονιά που πέρασε, τα όνειρα του, το ενδεχόμενο επιστροφής του σε ομάδα της Τρίπολης, τον μέντορα πατέρα του σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Δείτε και ακούστε στο βίντεο που ακολουθεί τι δηλώνει ο Νίκος για το ποδόσφαιρο, την θέση του στόπερ που παίζει χρόνια, τους φίλους του στην Μυτιλήνη( μέχρι τον Ιανουάριο έπαιζε στην ΑΕΛ Καλλονής), την τωρινή του ομάδα την Καλλιθέα και τι απαντά στο αν θα ξαναπαίξει σε ομάδα της Αρκαδίας στο μέλλον.

Συναισθήματα και εμπειρίες. βλέψεις και όνειρα ενός ποδοσφαιριστή που δείχνει πόσο εκτιμά και αγαπά τον τόπο που τον ανέδειξε.

Να ευχηθούμε σύντομα να τον ξαναδούμε στα γήπεδα της Αρκαδίας, με τα χρώματα ομάδας του Μωριά.

Την Δευτέρα ο Νίκος ξεκινά προετοιμασία με την Καλλιθέα.

Ο Νίκος Χατζόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 3 Ιανουαρίου του 1985 και ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στον Αστέρα Τρίπολης στην Δ΄ Εθνική το 2004. Μετά από τέσσερις χρονιές στην Τρίπολη, πήρε μεταγραφή στον Πιερικό όπου έμεινε για δύο χρόνια. Ακολούθησε το 2009 ο Παναργειακός στην Γ΄ Εθνική και τη σεζόν 2010-11 ο Διαγόρας Ρόδου. Στην συνέχεια αγωνίζεται στην ΑΕΛ Καλλονής για 1μισι χρόνο μέχρι τον Ιανουάριο του 2013, όταν και μεταγράφεται στην ομάδα της Καλλιθέας στην οποία ανήκει μέχρι σήμερα.

Χ.Μ.

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/WF5kLidKo0s


2 Σχόλια

ΠΟΤΕ ΕΜΑΘΕ Ο ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ?ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΞΩΦΥΛΑΡΟΥΧΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ!

ΝΑ ΚΑΙ Ο ΑΤΟΜΙΣΤΑΡΟΣ