Η ακαταλληλότητα της πισίνας του ΔΑΚ το Σάββατο και η επιστολή από την ΑΕ Τρίπολης

Η ακαταλληλότητα της πισίνας του ΔΑΚ το Σάββατο και η επιστολή από την ΑΕ Τρίπολης

Απρίλιος 15, 2013 - 09:00
26 σχόλια

Σύμφωνα με πληροφορίες των ανθρώπων τοπικού συλλόγου που δραστηριοποιείται στο χώρο της κολύμβησης τις προηγούμενες ημέρες παρατηρήθηκαν στους αθλητές και αθλήτριες ενοχλήσεις από τη χλωρίωση του νερού. Μάλιστα το περασμένο Σάββατο σύμφωνα με καταγγελίες των ανθρώπων της Αθλητικής Ένωσης Τρίπολης, η πισίνα ήταν αδύνατο να χρησιμοποιηθεί τόσο από τα χημικά που είχαν ρίξει οι υπεύθυνοι λειτουργίας της πισίνας, όσο και από τη θολότητα του νερού.

Από αυτό το γεγονός που αποτελεί διαδικασίας συντήρησης της πισίνας και της διατήρησης σε φυσιολογικά επίπεδα του νερού της πισίνας στο κλειστό κολυμβητήριο δεν έλειψε όμως η ταλαιπωρία των συλλόγων που τις τελευταίες ημέρες δεν προπονήθηκαν σε φυσιολογικά επίπεδα.

Τις προηγούμενες ώρες η Αθλητικής Ένωση Τρίπολης μέσω της επιστολής που απέστειλε προς την Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Δήμου Τρίπολης κα Ζαμπαθά Χριστίνα, ανέφερε το πρόβλημα που προέκυψε τις προηγούμενες ημέρες καθώς επίσης και τη στάση του προσωπικού του ΑΚΔ Τρίπολης προς τους ανθρώπους του τοπικού συλλόγου. Μέσα της επιστολής πάντως η Αθλητική Ένωση Τρίπολης υποβάλει και κάποια ερωτήματα που έχουν να κάνουν με τα περιστατικά των τελευταίων ημερών, καθώς επίσης και με τις διαδικασίες σχετικά με την εξέταση της καταλληλότητας τους νερού. Αναλυτικότερα η επιστολή του Α.Ε.Τρίπολης έχει αναλυτικά ως εξής:

Αθλητική Ένωση Τρίπολης

Τμήμα Κολύμβησης

Δ.Α.Κ. Τρίπολης

Αρ.πρωτ. 06/13

Θέμα: «Λειτουργία του κολυμβητηρίου»

Προς

Την κα. Πρόεδρο του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης

Υπόψη Δ.Σ.

Κυρία πρόεδρε, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε την Παρασκευή 12/04/2013, σας ενημέρωσα ότι μετά τη Τετάρτη 10/04/2013, αθλητές του συλλόγου μας διαμαρτύρονται για τσούξιμο στα μάτια τους, ξηροστομία και κνησμό στο σώμα τους την ώρα της προπόνησης και μου είπατε πως είμαι ο μόνος που παραπονείται και βάζει θέμα καταλληλότητας του νερού.

Τα γεγονότα όμως έρχονται να επαληθεύσουν αυτή την επισήμανση, καθώς το Σάββατο 13/04/2013, η πισίνα ήταν αδύνατο να χρησιμοποιηθεί, τόσο από τα χημικά που είχαν ριχθεί το προηγούμενο βράδυ από τον «υπεύθυνο» λειτουργίας του κολυμβητηρίου σε συνεννόηση όπως πληροφορήθηκα με παράγοντα και προπονητή άλλου συλλόγου όσο και από τη θολότητα του νερού (το νερό ήταν κίτρινο και δεν ήταν ορατή η διαγράμμιση στον πυθμένα της πισίνας).

Επειδή προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον προϊστάμενο του Δ.Α.Κ. αλλά δεν κατέστη δυνατόν για να πληροφορηθώ τι συμβαίνει, αφού προηγουμένως ο υπάλληλος βάρδιας είπε δεν είναι αρμόδιος να μας πληροφορήσει αν μπορούμε να προπονηθούμε ( παρά μόνο να ανοίξει τη πόρτα) και από το γεγονός ότι ο κύριος προϊστάμενος σε επικοινωνία με προπονήτρια του συλλόγου μας εξέφρασε την άποψη ότι καλό είναι για «κανά δυο τρείς μέρες να μην κολυμπήσουμε» και αυτό σε συνδυασμό με το ότι άλλοι σύλλογοι είχαν λάβει προφανώς γνώση του προβλήματος και δεν προσήλθαν για προπόνηση παρακαλώ όπως μας ενημερώσετε για τα ακόλουθα:

1) Κάθε πότε γίνεται εξέταση της καταλληλότητας του νερού; (γιατί ποτέ δεν έχει αναρτηθεί στο χώρο ανακοινώσεων του κολυμβητηρίου; Η τελευταία ανάλυση τι είχε δείξει; Υπάρχει εξέταση νερού τέτοια που να επιτρέπει την ασφαλή προπόνηση των αθλούμενων; )

2)  Ο εκάστοτε υπάλληλος βάρδιας είναι υπεύθυνος μόνο να ανοίγει την πόρτα εισόδου; Σε ποιον πρέπει να απευθυνόμαστε για πληροφορίες; Καθόσον ο υπάλληλος βάρδιας μας παρατήρησε «ποιος πήρε τηλέφωνο την πρόεδρο».

3)  Είχατε ενημέρωση ότι χρησιμοποιήθηκαν χημικές ουσίες που δεν θα επέτρεπαν την χρήση το Σάββατο το πρωί και αν ναι γιατί δεν ενημερώσατε και το Σύλλογό μας;

4)  Υπάρχει εκ μέρους της διοίκησης επιλεκτική ενημέρωση και αντιμετώπιση προς τους Συλλόγους; Τουλάχιστον από το γεγονός του Σαββάτου, αυτό εισπράξαμε σαν Σύλλογος.

Εν τέλει, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι σαν Σύλλογος προσφέρουμε σημαντικό αθλητικό και κοινωνικό έργο στη πόλη μας το οποίο είναι εμφανές τόσο από τις επιδόσεις των αθλητών μας όσο και από και από την παρουσία των αθλουμένων μας, ως εκ τούτου λοιπόν θα πρέπει να είμαστε και εμείς ενήμεροι έτσι ώστε από ατυχείς ή ‘σκοπούμενες’ ενέργειες υπαλλήλων ή διοικούντων να μην εκτιθέμεθα τόσο στους αθλητές όσο και στους γονείς αθλητών και αθλούμενων. Πολύ περισσότερο να μην τους εκθέσουμε σε κίνδυνο υγείας από έλλειψη πληροφόρησης.

                          

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος

Ε. Παναγάκης

Από το contraepithesi.gr


26 Σχόλια

Το Σάββατο προσήλθαμε κανονικά με τα παιδιά μας για προπόνηση και οι προπονητές του ΚΟΑΤ ήταν αφαντοι και δεν μας ενημέρωσε κανένας για τίποτα. Λυπάμαι πολύ για την προσπάθει ασυγκάληψης και πλημμελούς ενημέρωσης για την υγεία των παιδίών μας.Θα υπάρξει συνέχεια...

ΚΑΛΑ , ΤΟΣΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ?ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ?ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΟΙ *** ΜΕ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΤΑ ΤΑΓΑΡΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ. ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ Η ΚΑ ΖΑΜΠΑΘΑ ΤΙ ΣΥΓΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΧΟΡΕΨΕΙ ΚΑΝΑ ΣΥΡΤΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΕΩΣ..ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΡΕ ΠΟ...Η ΜΟΥ !!

Η ακαταλληλότητα του χώρου είναι ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΗ.............Εν όψει έλλειψης λοιπών άρτιων αθλητικών εγκαταστάσεων και σε συνάρτηση με το γεγονός,ότι το κολυμβητήριο Τρίπολης φιλοξενεί και κατοίκους ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ αλλά και ΑΓΩΝΕΣ (συνεπώς το όφελος λειτουργίας του είναι ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ)είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να εγκαταλείπεται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ!!!!!!!!!Κολυμπούν εκεί και τα δυο μου παιδιά.Αντί να χαίρομαι,πρέπει να φοβάμαι για την υγεία τους ΚΑΙ ΕΚΕΙ;;;;;;;;;;;Δεν αρκεί αυτό το ΑΙΣΧΟΣ στους δρόμους με τα σκουπίδια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Εμείς λοιπόν οι γονείς,που χρειαζόμαστε για τα παιδιά μας ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ και ΟΧΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ,θα ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ,που τόσο καιρό κρατάμε για τα ''πηγαδάκια'' μας.Εφ'όσον το φιλότιμο έχει χαθεί από ιθύνοντες,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!!!!Θα είμαστε ΠΑΝΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε όσους αδιαφορούν και ΒΛΑΠΤΟΥΝ τα παιδιά μας!!!!!!!!!!!!

Από το 2003 που ξεκίνησα την ενασχόληση μου με το ευεργετικό αθλήμα της κολύμβησης φτάνω στο σημείο να πιστεύω ότι ισχυεί το "κάθε πέρσι και καλύτερα" και για το δικό μας δημοτικό κολυμβητήριο!!Καμία ουσιαστική συντήρηση στο χώρο του κολυμβητηρίου επί χρόνια!!Κάθε χρόνο παρατήρουμε τον εξεύτελισμο του αθλήματος μας ως αθλήτες και καμία στήριξη απο τις δημοτικές αρχες!!Κάθε διοίκηση και χειρότερη με απόκορυφωμα τη διοίκηση της ''Κυρίας " Ζαμπαθά η οποία νομίζει ότι στα κολυμβητήρια κάνουμε ό,τι θέλουμε!!Το μόνο που τους νοιάζει ειναι οι φιέστες(πανελληνιο πρωταθλημα και μετα το κολυμβητηριο με παγωμένα νερά με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να προπονηθούμε)και τόσα αλλα που θα μου παρουν ωρα να τα γράψω!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΖΑΜΠΑΘΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ!!ΝΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ !!

Η μεθυλτριενολόνη είναι άχρωμη;

ας μας πουν πρωτα για ποιο λογο εχουν ανοιχτο το κολυμβητηριο,1-0,μην ειναι πολιτικοι οι λογοι?2-0,φοβαστε να κλεισετε τον χωρο κ παθεται καμια κραμπα στον εγκεφαλο που δε θα σας ψηφισει κανενας ποτε ΠΑΛΙ ?ρισκαρετε με την ΥΓΕΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ "κυριοι κ κυριες".100-0.Αληθευει οτι οι εργασιες που κανετε εκει μεσα ειναι μιλημενες κ τακτοποιημενες απο πιο πριν ?101-0.Ο αρκαδικος σας απασχολει πολυ?200-0.εκεινο εκει το μπιτς το βολει για ποιο λογο? ενω υπαρχουν αλλα ποιο σοβαροτερα θεματα ..............συνολο=500 -0!!!!!!!!!!!!!!

ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΠΔΔ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΜΥΜΒΗΤΗΡΙΟ. ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΛΗΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΦΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ. Κ ΕΔΩ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ : ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΚΟΛΗΜΒΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΑΔΕΙΑ? Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ: ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΗ ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΛΥΜΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΒΑΚΤΗΡΙΩΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΟ ΧΗΜΕΙΟ,ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ,ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ Κ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΜΙΖΕΙ ΣΕ ΝΕΚΡΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ.

Τόσο καιρό που λειτουργεί το κολυμβητήριο δεν υπήρχε πρόβλημα ... τώρα από ένα δημοσίευμα που κανείς δεν έψαξε που είναι η αλήθεια και που το ψέμα ...γράφει ο καθένας ότι θέλει. Είναι γεγονός ότι πολλοί επιθυμούν να κλείσει το κολυμβητήριο πολλοί θα χαρούν ...φανταστείτε 400 περίπου παιδιά που δραστηριοποιούνται καθημερινά να πρέπει να γραφούν σε άλλους συλλόγους ... Όσο για την άδεια του ΔΑΚ και όχι μόνο του κολυμβητηρίου ας ψάξει κάποιος τι γίνεται σε όλη την Ελλάδα, βάσει ποιας νομοθεσίας και μετά να μιλήσει ειδικευμένα για το κολυμβητήριο της πόλης μας. Γιατί αν υπάρχει πρόβλημα για το κολυμβητήριο υπάρχει και για το κλειστό, υπάρχει και για το στίβο και για το τέννις, για όλους τους χώρους του αθλητικού κέντρου. Για να λέμε τα πράγματα όπως είναι ... Μήπως να περιμένουμε και τις επίσημες μετρήσεις για να δούμε αν τελικά το όποιο πρόβλημα οφείλεται σε μικρόβια ή σε κάποιο τεχνικό πρόβλημα που κανένα πρόβλημα δεν δημιουργεί σε θέματα υγείας; Λέω μήπως ... Αλλά όπως σε όλα τα θέματα έτσι και σε αυτό ... εμείς οι Τριπολιτσιώτες τα ξέρουμε όλα και εννοείται ότι παντού πρέπει να υπάρχει κάποια συνωμοσία .... και μετά σιωπή μέχρι να ανοίξει ένα άλλο θέμα....

το κολυμβητηριο της τριπολης λειτουργει εδω και χρονια και προς τιμην των ανθρωπων που ασκουν διοικηση οφειλω να τους πω προσωπικα ενα ευχαριστω που εχουν καταφερει να το κρατησουν ανοιχτο σε αυτες τις δυσκολες οικονομικα συνθηκες. πολλα κολυμβητηρια ανα την ελλαδα εχουν κλεισει. πολλα απο αυτα δε,με ιστορια πολλων ετων και μαλιστα με κλιμακια προπονησης σε επιπεδο εθνικης ελλαδος !!! ας μην ξεχναμε και τα κοντινα σε εμας,πατρα (πεπανος) ναυπλιο (οι αθλητες ερχωνται για προπονηση εδω) εμεις κοιταμε αν εχει αδεια το κολυμβητηριο ,αν ειναι καθολα νομιμο κλπ κλπ εδω να πω οτι το κολυμβητηριο το δικο μας ειναι με ιδια αδεια κατασκευης ,με το παπαστρατιο στον πειραια. εκει λειτουργει κανονικα ολα τα χρονια. εμεις εδω κοιταμε για αδειες κλπ κλπ ε να το κλεισουμε ρε παιδια να ησυχασουμε . και δε κοιταμε την παρτυ μας ,και τι κανουμε για αυτο. και για να γινω πιο κατανοητος ,επειδη τα τελευταια χρονια ειμαι σχεδον καθημερινα ΜΕΣΑ στο χωρο της πισινας,εχω δει με τα ιδια μου τα ματια. γονεις να μπαινουν μεσα στο χωρο του κολυμβητηριου ,για να πανε τα παιδια τους μεσα,ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ρητως,και οταν τους λες μην μπαινετε απαγορευετε μας αγριοκοιτανε και μας λενε και αυθαδεις !!!!!!!!!!! τους εχουν πει λεει να τα βαζουν τα παιδια μεσα!!!!!!!! ποιοι? γονεις να πηγαινουν τα παιδια τους για να κανουν την αναγκη τους,στον εξωτερικο χωρο στις τουαλετες !!!!!!!!!!!! ενδιαμεσα ντουζ-τουαλετες . ναι μη γελατε ,το εχω δει και αυτο ,δε λεω ψεματα,και μαλιστα εχω ενημερωσει τους υπευθυνους . και καθε μερα ολο και κατι περιεργο. και μας φταινε ΜΟΝΟ οι αλλοι !!!!!!!!!!!!! πρωτα απο ολα ,ας κοιταξουμε τι κανουμε εμεις για το κολυμβητηριο και μετα ας δουμε,ας βοηθησουμε και εμεις να γινει καλυτερο ολο το αθλητικο συγκροτημα. σιγουρα μπορουν να το εχουν σε καλυτερη κατασταση το κολυμβητηριο. μπορουν να ριξουν τη σκουπα μεσα στη πισινα που εχει να πεσει κατι μηνες,δεν ξερω απο ποτε. και καλυτερη διαχειρηση των φαρμακων που χρειαζοντε για τη συντηριση της. αλλα ας κοιταξουμε πρωτα τι κανουμε εμεις,και μετα τους αλλους. εχετε παει σε αλλα κολυμβητηρια να δειτε τι κατασταση επικρατει? περσινο παννεληνιο πρβωταθλημα,πισινα αλλιμου : καταπρασινο το νερο με κατι σαν μουσκλια κατω !!!!!! κολυμβητηριο κορινθου,πριν χρονια,αγωνες περιφεριακοι. ντυθηκαν τα παιδια εξω απο τα αποδυτηρια ,γιατι μεσα σε αυτα απο τα σιφωνια εβγαιναν λοιματα !!!!!!!!!!! και αλλα πολλα να σας πω................... σας μιλαω σαν 8 χρονια εφορος σε κολυμβητικο συλλογο,αλλα και σαν καθημερινος κολυμβητης στο κολυμβητηριο τριπολης.

το τι είναι αλήθεια και τι ψέμα όσο αναφορά το άρθρο θα φανεί σύντομα. Σίγουρα αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες τις διοικήσεις του κολυμβητηρίου ανά τα χρόνια που το διατήρησαν σε λειτουργία παρά τις αντίξοες συνθήκες των εποχών. Παρόλα αυτά, η υγεία και η σωματική ακεραιότητα των παιδιών μας και εμάς των ιδίων είναι κάτι που δεν είναι διαπραγματεύσιμο. Οφείλει η διοίκηση να επιμελείται για τη σωστή και καθαρή λειτουργία της πισίνας και των χώρων της, μέσο των υπαλλήλων-επιστατών του ΔΑΚ.

προς αποφυγην παρεξηγησεων,αυτα που εγραψα δεν τα εγραψα για το συγκεκριμενο συλλογο,μιας και εδω εχουμε επιστολη απο συγκεκριμενο συλλογο. αυτα τα γραφω για να λαβουν γνωσει οι γονεις που φερνουν τα παιδια τους στο κολυμβητηριο του τι γινετε σε γενικες γραμμες,οχι βεβαια απο ολους τους γονεις,αλλα απο μερικους ανευθυνους που δεν λενε να καταλαβουν οτι αυτο που κανουν λειτουργει εις βαρος της υγειας των δικων τους παιδιων . γιατι τα μικροβια που περνανε με τα παπουτσια τους μεσα στο χωρο του κολυμβητηριου,(περνωντας απο εξωτερικους χωρους-τουαλετες κλπ)τα μεταφερουν μεσα στο νερο ,και μετα μπαινουν τα ιδια τους τα παιδια στο νερο,και φταινε οι αλλοι μετα οταν κολησουν καποιο μικροβιο !!!!!!!!!!! και οχι μονο αυτο,αλλα μπαινουν και γραφουν τα σχολια αυτα που διαβαζουμε .

κυριε Πολιτη ελπιζω να μην ειστε ο κυριος που πολυ "ευγενικα" την προηγουμενη εβδομαδα μου ειπε οτι αν 4 χρονο παιδι δεν μπορει να παει μονο του στην μικρη πισινα την 2η φορα που ερχεται στο κολυμβητηριο να κατσει σπιτι του!!!!(οταν με ειδε να συνοδευω τα παιδια μου στην μικρη πισινα.) παραβλεποντας φανταζομαι το γεγονος οτι πρεπει να διασχισει ολη την μεγαλη πισινα κατα μηκος της χωρις καμια επιβλεψη? και παρολο που σας ειπα οτι ακολουθουσα ολες τις απαιτουμενες για την υγιεινη προφυλαξεις που η προπονητρια μου ειχε επισημανει. Θελω να σας πω οτι το 4χρονο μου θα το φερνω στο κολυμβητηριο οσο και αν εσεις θεωρειται οτι πρεπει να καθεται σπιτι του. και προφανως θελετε να δημιουργησετε εντυπωσεις γιατι δεν ειναι δυνατον καποιος να μπει στον χωρο του κολυμβητηριου με παπουτσια αφου πρεπει να περασει απο την μικρη δεξαμενη των αποδυτηριων.

οχι δεν ειμαι εγω αυτος. εγω ειμαι ο πρωτος που σας μιλησα,αν θυμοσαστε . οσο για το αν μπορειτε να μπειτε μεσα στο κολυμβητηριο,αν επιτρεπετε ,αν ειναι νομιμο θα σας παρακαλουσα να το συζητησετε με τη διοικηση του ΔΑΚ. φανταστειτε αν στα 400-500 παιδια που μπαινοβγαινουν καθε μερα μεσα στο χωρο του κολυμβητηριου,μπαινουν και οι γονεις τους για να τα πανε μεσα !!!!!!!!!!!! θα μιλαμε για το λιγοτερο 250 γονεις ,μιας και δεν ειναι ολα τα παιδια μικρα . αν το βλεπετε λογικο ,να μας το πειτε . κυρια Ζαμπαθα ακουτε? παρακαλω να τοποθετηθειτε επι του θεματος . υπαρχει και αλλος τροπος να πατε το παιδι σας στη μικρη πισινα. απο την κερκιδα και το παραδιδετε απο τη σκαλα απο το πλαι ,διπλα στη μικρη πισινα.

οσο για το αν θελω να δημιουργω εντυπωσεις και το αν μπαινουν στο χωρο της πισινας με παπουτσια ,αφου τωρα ξεκινησατε να ερχεστε στο κολυμβητηριο ,ελατε να μου το πειτε σε κατι μηνες η σε καποια χρονια αν αυτο γινετε η δεν γινετε. να δειτε γονεις να κατεβαινουν τη σκαλα απο τις κερκιδες και να μπαινοβγαινουν απο τη πορτα της εισοδου των προπονητων !!!!!!!! δεν τα γνωριζετε αυτα ε ? εσεις δημιουργειτε εντυπωσεις. εγω τα γραφω και μαλιστα με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και οχι ΑΝΩΝΥΜΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!

τοτε κυριε Πολίτη θα θυμαστε οτι σας ειπα οτι δεν εκανα του κεφαλιου μου αλλα ειχα συννενοηθει με την υπευθυνη του συλλογου,και εχετε δικιο θα μπορουσαν αν μπουν και απο το πλαι μονο που τοτε θα επρεπε να πατησουν με τις σαγιοναρες εξω που οπως εσεις λετε δεν ειναι σωστο να γινει για λογους υγιεινης, αλλα οτι και αν ειχε αποφασιστει θα επρεπε να εχουμε ενημερωθει και εμεις τι ειναι προτιμοτερο και οχι να μπαινουμε σε ενα χωρο και να μας κραζουν. το θεωρω αυτονοητο για λογους ασφαλειας να συνοδευσω το παιδι μου με ασφαλεια στην μικρη πισινα εκτος και αν εσεις μπορειτε να μου πειτε αν γλιστραγε και επεφτε το μικρο στην μεγαλη πισινα ποιος ειχε την ευθυνη? Επισης μιας και τα παιδια φορανε σκουφακια που φαινεται ο συλλογος τους θα μπορουσατε την οποια παρατηρηση να την κανετε στην υπευθυνη του συλλογου και οχι σε εμενα μιας και εφοσον κανετε καθημερινα το μπανιο σας εκει θα επρεπε να ξερετε οτι ειχαμε ερθει αλλη μια φορα μονο αν και δεν νομιζω να μας ειχατε ξαναδει ποτε. Η θεση του εφορου που κατεχετε δεν νομιζω οτι σας δινει το δικαιωμα να κανετε παρατηρησεις σε αγνωστους φερνοντας τους σε δυσκολη θεση και μαλιστα χωρις ναι ευθυνονται.

εφορος ημουν για χρονια παλια,και οχι τωρα . εχετε την εντυπωση οτι ειμαι ο υπευθυνος για τον ελεγχο του ποιος θα μπει μεσα στο χωρο της πισινας η οχι? μηπως εχετε την εντυπωση οτι εχω τη διαθεση να τσακωνομαι με τον κοσμο,και με τους γονεις που ερχωνται στο κολυμβητηριο? για ποιο λογο να κανω παρατηρηση στις προπονητριες-ες? γνωριζουν πολυ καλα το κανονισμο του κολυμβητηριου. απλα σας ειπα ,πολυ ευγενικα αν θυμαστε οτι απαγορευετε να μπειτε μεσα,γιατι καθε μερα ακριβως βλεπουμε να μπαινουν μεσα πολλοι γονεις και καποια στιγμη φτανεις σε καποιο οριο οταν βλεπεις συνεχεια κοσμο μεσα . και ναι οφειλω να πω οτι ησασταν απο τις λιγες ,να μην πω η μοναδικη με παντοφλα. αλλα αυτο και παλι δε σας νομιμοποιει να μπαινετε στο χωρο της πισινας. για τον απλο λογο που ειπα και πριν. φανταστειτε 200-300 γονεις μεσα να πηγαινοερχωντε !!!!!!!!!!!!!!! οσο για το παιδι σας,εγω ποτε δε σας ειπα να μην το φερετε να αθληθει. και μαλιστα αν θελουμε τροπο βρισκουμε. μην εχουμε δικαιολογιες. απο την κερκιδα,στη σκαλα οπως σας ειπα,ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ του. και ανεβαινωντας επανω στα πλακακια τοτε εχετε τις παντοφλες και τις φοραει χωρις να εχει πατησει καθολου . επειδη εχουμε περασει απο το σταδιο των μικρων παιδιων και εχουμε ολοι βρεχτει στα ντουζ κλπ δεν νομιζω στη τοση ταλαιπωρια (ευχαριστη για το παιδι σας ) να σας ειναι τοσο δυσκολο κατι τετοιο.

μου περιγραφεται μια κατασταση που εχετε βιωσει εσεις ολα τα χρονια στο κολυμβητηριο εγω αυτο που ξερω ειναι οτι την δευτερη φορα που μπηκα στον χωρο του κολυμβητηριου ακολουθώντας τις οδηγιες που μου δοθηκαν απο την προπονητρια βρεθηκα απολογουμενη σε δυο αγνωστους που βρισκονταν στην μεγαλη πισινα χωρις να ξερω γιατι, και οτι την τριτη φορα που θα ερχομουν με ειδοποιησαν οτι το κολυμβητηριο δεν λειτουργει και διαβαζω εδω για γενικοτερα προβληματα υγιεινης και ασφαλειας και εσας να κανετε ενα σχολιο για τους γονεις που με αφορουσε σχεδον προσωπικα αφου δεν εχει περασει ουτε βδομαδα απο το συμβαν.

Κύριε Πολίτη, (που μόνο κύριος δεν είστε αν κρίνω από την συμπεριφορά σας τις προάλλες όπου αρχίσατε να φωνάζετε με τον χειρότερο τρόπο προς μία έγκυο γυναίκα την στιγμή που συνόδευε προς την μικρή πισίνα τα 2 παιδιά της φορώντας σαγιονάρες και όχι παπούτσια. Πραγματικά φάνηκε το επίπεδό σας εκείνη την στιγμή. Φαντάζομαι οτί αν ήταν ο μπαμπάς τους που τα συνόδευε δεν θα είχατε βγάλει άχνα...) Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι όταν έγραψα την κόρη μου στην ΑΜΙΛΛΑ η κυρία Μερκούρη και η κυρία Φατούρου μου ζήτησαν τις πρώτες φορές που θα φέρνω την κόρη μου στο μάθημα να την συνοδεύω προς την πισίνα και για αυτό τον λόγο να φέρνω μαζί μου τις σαγιονάρες μου για να μπορώ να μπω στους χώρους με τις πισίνες. Επίσης μου ζήτησαν να κάθομαι κι εγώ εκεί κατά την διάρκεια των πρώτων μαθημάτων μέχρι το παιδί να μπει στην πισίνα και να κάνει κανονικά μάθημα. Αν έχετε την εντύπωση ότι θα αφήσω ένα 3χρονο να διασχίσει μόνο του όλη την μεγάλη πισίνα για να πάει πίσω στην παιδική είστε γελασμένος.

μια ερωτηση μονο,γιατι ερχονται κ πλενονται ατομα που δεν χρησιμοποιουν τη πισινα(εχουν τρεξει στο στιβο κ ερχονται κ πλενονται εκει μεσα) ????????????????Γιατι δεν οριζει ο δημος ενα ατομο να επιβλεπει χωρο ?σε ωρες κοινου δεν υπαρχει κανενας εκει να επιβλεπει τι γινεται.Αλλη μια φορα "μπραβο" στο Δημαρχο γιατι μαθαμε οτι μια μικροβιολογικη εξεταση νερου κοστιζει 71 ευρω,εχει κ εκπτωση 40 % σαν δημος !!!!!!!!!!!!!!!!εσυ κ,Ελευθερια αν βλεπεις οτι το παιδι δε μπορει να παει μονο του στη πισινα ,ΜΗ ΤΟ ΦΕΡΝΕΙΣ.ΑΣΤΟ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ!!!!!!!

Καλά,εντάξει......Η πισίνα βρωμάει και ζέχνει....Οι αρμοί της φαίνονται ΜΑΥΡΟΙ ακόμα κι από τις κερκίδες!!!!!Στις ντουζιέρες μπαίνει ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ'ΝΑΙ απ'ότι διαβάζω!!!!Τα αποδυτήρια ΒΡΩΜΑΝΕ σα δημόσια ουρητήρια και δεν μπορείς ούτε στα ντουζ να σταθείς από τη μυρωδιά μα ούτε και στις τουλέτες,οι οποίες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΛΕΙΔΙ και ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΝ!!!!!Στα ντουζ επί 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ δεν αντικαθιστούσαν ένα χαλασμένο τηλέφωνο και σπιράλ!!!!Επαναλαμβανόμενες βλάβες ή έλλειψη πετρελαίου ΟΛΟ το χειμώνα σε μικρή και κυρίως σε μεγάλη πισίνα,καθώς και στα ντουζ!!!!Και διαβάζω τώρα και για την καθαρότητα του νερού και τις μικροβιολογικές του εξετάσεις,οι οποίες-αν καταλαβαίνω σωστά- ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!!! Γιατί δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε φυσιολογικά λοιπόν;;;;Πρόκειται για χώρο ΑΘΛΗΣΗΣ και ΟΧΙ για καφενείο!!!!!Παίζουν με την ΥΓΕΙΑ πάνω απ'όλα μικρών και μεγάλων!!! ΓΙΑΤΙ;;;;; ΟΛΟΙ πληρώνουμε!!!Να πιστέψω ότι ΣΚΟΠΟΣ είναι η διάλυση του κολυμβητηρίου λοιπόν,με ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ την εγγραφή όλων των ''άστεγων αθλουμένων'' σε συλλόγους άλλων αθλημάτων;;;;;;;Γιατί μας βάζετε να σκεφτόμαστε βρώμικα εσείς εκεί στη διοίκηση;ΓΙΑΤΙ;;;

Κύριε ανώνυμε, το τι θα κάνω εγώ με το παιδί μου είναι δικός μου λογαριασμός. Από τη στιγμή που η γυμνάστρια μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την ηλικία της το τι μου λες εσύ μου περισσεύει. Και επιτέλους ας ασχοληθούμε με το πραγματικό πρόβλημα του κολυμβητηρίου και ας μην ασχολούμαστε άλλο με κατινιές! Έλεος πια! Εδώ τα παιδιά μας κάνουν μάθημα μέσα σε ακατάλληλο νερό και εμείς ασχολούμαστε με το αν η μάνα που συνόδευσε το παιδί της φορούσε σαγιονάρα ή όχι... Εδώ ο κόσμος καίγεται και η γριά χτενίζεται.

Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΊΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ: 1. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΚΕΡΚΊΔΩΝ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ 2. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ 3.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΤΟΥΣ ΧΩΡΊΣ ΜΑΓΙΟ 4. ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΝΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΊΣΟΔΟ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΏΝ ΣΤΟ ΧΏΡΟ ΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ 5. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΟΥΡΗΣΗ ΕΝΤΟΣ ΠΙΣΙΝΑΣ 6. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ Η ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΕΣ - ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΚΆΤΩ ΤΩΝ 7 ( ΕΠΤΑ) ΕΤΩΝ 7. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΑΠΟ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΠΡΟΣΚΟΜΊΣΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΆ ΑΠΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ. 8. ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΌ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΉΡΞΑΝ ΠΟΤΕ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ 9. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΑΠΌ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΏΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΉΜΟ. ( ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΔΗΜΌΤΕΣ) ΜΆΘΕΤΕ ΠΡΏΤΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΌ ΓΑΤΆΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΊΤΕ ΌΤΙ ΘΈΛΕΤΕ !!!!!

ΤΑ περισσότερα σχόλια είναι τουλάχιστον απαράδεκτα και εκτός πραγματικότητας ... θα πρεπε να ντρέπεστε όσοι τα γράφετε, καθώτι προσβάλλουν το χώρο, που για μένα τουλάχιστον είναι το σπίτι μου . Καθημερινώς από τις 14:00 μέχρι τις 16:00 βρίσκομαι στο κολυμβητήριο στη διαδρομή 5 . το σάββατο βρέθηκα στο κολυμβητήριο στις 12:00 και μπήκα μέσα στη μεγάλη πισίνα. ο μόνος λόγος που δεν έκανα προπόνηση ήταν ότι δεν έβλεπα τη μπλέ διαγράμμιση στον πάτο και δεν μπορούσα να υπολογίσω τις στροφές , καθώτι κολυμπάω από 3 έως και 6 χιλιόμετρα την κάθε φορά . Σας πληροφορώ ότι δεν έπαθα τίποτε μέχρι και σήμερα τουλάχιστον ... μη δυσφημείτε το χώρο χωρίς λόγο σας παρακαλώ πάρα πολύ! εάν όλα αυτά που γράφουν κάποιοι ήταν αληθή έπρεπε να είχα πεθάνει 200 φορές ! μπαινοβγαίνω στα κολυμβητήρια εδώ και 25 χρόνια ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΏ ΌΤΙ ΈΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΉΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ! ΣΑΣ πληροφορώ ακόμη ότι είμαι σύμβουλος της κοινότητας της πόλης μας και ο θερμότερος υποστηριχτής του ΣΠΙΤΙΟΎ ΜΟΥ! ΌΣΟΙ λοιπόν έχετε απορίες αφού διαβάσεται σχολαστικά τον κανονισμό λειτουργίας του και θεωρείτε ότι εσείς τα κάνετε ΌΛΑ ΣΩΣΤΆ και φταίνε οι ΆΛΛΟΙ ΚΑΙ Η ΔΙΟΊΚΗΣΗ... ξέρετε που θα με βρείτε ! μετα τιμής δόξας και βασάνων , Η. Μπασακιώτης

ως εδω και μη παρεκει που λενε . κυρια Ελευθερια ερχεστε σε ενα χωρο που ειναι δημοσιος και εχει ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ . αν δε σας αρεσουν οι κανονες απλα μην ερχεστε στο κολυμβητηριο. εγω ειπα να εφαρμωζωντε αυτα που λενε οι κανονισμοι και τιποτα παραπανω. και αυτο για ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ για ολους,μικρους μεγαλους ,οσους μπαινουν μεσα στο χωρο. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ και αυτο πρεπει να εφαρμωζετε ,ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. οσο για το αν μιλησα ασχημα στην κυρια,αν ειχα μιλησει ασχημα θα το ειχε αναφερει πρωτα απο ολα η ιδια. εχω 20 χρονια καταστημα στη τριπολη,και ξερω πολυ καλα απο τροπους συμπεριφορας προς τον οποιονδηποτε,ποσο μαλλον σε μια ΓΥΝΑΙΚΑ που ειναι το αντικειμενο της δουλειας μου. θα παρακαλεσω παρα πολυ τη συγκεκριμενη κυρια να επαληθευσει τα λεγομενα μου. με το που εμπαινε στο κολυμβητηριο (το λεω αυτο γιατι δεν γνωριζω αν μιλησε με καποιον αλλο) της ειπα απλα και μονο απαγορευετε να μπειτε μεσα ,ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. καμια αλλη κουβεντα . πως λετε εσεις οταν εγω μαλιστα μιλαω με ονοματεπωνυμο και λεω ποιος ειμαι ,ενω εσεις ανωνυμα,λετε οτι μιλησα ασχημα σε μια γυναικα και εδειξα το επιπεδο μου? ΔΕ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. ΜΕΙΩΝΕΤΕ ΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ μου,και ΑΠΑΙΤΩ ΑΜΕΣΑ μια ΣΥΓΝΩΜΗ απο αυτον εδω το χωρο.

Τελικα κυριοι ασχολιστε με πολυ μικρα πραγματα και δεν ασχολιστε με τα ουσιωδη και εξηγουμε.Δεν ασχολιστε οτι το κολυμβητηριο θα επρεπε να εχει φωτοβολταικα και να ειναι αυτονομο απο θερμανση και ηλεκτροδοτηση,δεν θα επρεπε να υπαρχουν καθε λογης μαγαζια σε εναν χωρο που εχουν φορολογηθει οι Αρκαδες πολιτες για να γινει,θα επρεπε οσοι θελουν μπιζνες να τις κανουν σε ιδιες εγκαταστασεις τους οι να πληρωνουν την ενοικιαση των δημοτικων χωρων και αμεσα και αν δεν πληρωνουν να αποκληωντε αυτοματα.Να υπαρχουν φυλακες,καθαριστριες και υπευθηνοι για την καλη λειτουργια του χωρου,να μην μπενει η καθε κυρια με το σκυλακι της στον χωρο,και να μην χρησιμοποιουν τον χωρο οσοι δεν πληρωνουν.Μαθετε πρωτα να τηρητε τους κανονες και μετα να τους επιβαλετε.Μετα λυπης μου βλεπω οι αθλητικες εγκαταστασεις της πολης μου,να εχουν καταντησει ενα μεγαλο μαγαζι για να κονομανε με το προσχημα του πρωταθλητισμου,αλλα αυτο ειναι η παρακμη μιας κοινωνιας.Κυρια Ζαμπαθα οσο και να προσπαθησεις να τους βαλεις σε ταξη δεν θα τα καταφερεις γιατι τα λεφτα ειναι πολλα!ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!Καλο ξαμαλιασμα!

κ. Πολίτη δεν ξερω ποιος απο τους δυο κυριους ειστε που μου μιλησε και ουτε θυμαμαι ποιος απο τους δυο μου ειπε να κρατησω το παιδι σπιτι μου,αυτος που καθοταν εξω απο την πισινα η ο 2ος που ηταν εντος της πισινας γιατι ημουν ηδη συγχισμενη για την παρατηρηση και προσπαθουσα να προχωρησω χωρις να δημιουργησω περαιτερω φασαρια. Παντως δεν μου ειπατε ''συγνωμη κυρια μου να σας ενημερωσω οτι δεν επιτρεπεται'' ο τονος της φωνης και των δυο σε καμια περιπτωση δεν ηταν μια ευγενικής παρατηρησης. αν ομως αυτο ισχυει: 6. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ Η ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΕΣ - ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΚΆΤΩ ΤΩΝ 7 ( ΕΠΤΑ) ΕΤΩΝ οπως εχει γραψει καποιος σε σχολιο τοτε ειλικρινα πεφτω απο τα συννεφα!!!!! *απαγορευεται η εισοδος σε παιδια κατω των 7 χρονων (πολύ λογικο ισως για θεματα ασφαλειας εφοσον δεν ειναι δυνατη η ασφαλης προσεγγιση στην παιδική πισινα χωρις συνοδο) και κανετε παρατηρηση σε εμενα? οποτε κυριε Πολιτη απο τα 300 παιδια βγαζουμε καμια 100 που παρανομα προπονουνται, και εχουμε και baby swimming? Εν κατακλειδι ας αποφασισει ο δημος,ας ορισει καποιον υπευθυνο για την λειτουργια, οι υπευθυνοι ΟΤΑΝ αποφασισουν τι ακριβως ισχυει ας το αναρτησουν ας το μοιραζουν πριν την εισοδο ας τοιχοκολουν τις μικροβιολογικες μετρησεις και ο καθενας ας κοιταει τον εαυτο και ας αποφασισει για εκεινον και τα παιδια του. και τις παρατηρησεις του ο καθενας στον αρμοδιο και εκεινος αν δεν τηρειται ο κανονισμος ας πρατει τα απαιτουμενα και προβλεπομενα. Αυτα και end of story