ΚΑΣΤΑΤ: Δεν αναλάβαμε ποτέ έργα με απευθείας ανάθεση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΚΑΣΤΑΤ: Δεν αναλάβαμε ποτέ έργα με απευθείας ανάθεση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Φεβρουάριος 05, 2013 - 12:48
10 σχόλια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

ΚΑΣΤΑΤ  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ  ΑΤΕ, ΑΣΦΑΛΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΕ και ΚΑΣΤΑΤ ΤΕΧΝΙΚΗ

Είμαστε υποχρεωμένοι προς ενημέρωση και αποκατάσταση της αλήθειας ν’ αναφερθούμε στα δημοσιεύματα μερίδας του τύπου, που αφορούν στις τρεις εταιρείες του ομίλου και περιέχουν πληθώρα ανακριβών και ψευδών στοιχείων.
Αν και τα δημοσιεύματα επιβεβαιώνουν ότι οι εταιρείες του ομίλου αναλαμβάνουν τα έργα με απόλυτα διαφανείς διαδικασίες, έντεχνα περιέχουν ψευδή στοιχεία προκειμένου να υπηρετήσουν τους δικούς τους στόχους και να βλάψουν τις εταιρείες.

Σχετικά με τα αναφερόμενα στα δημοσιεύματα και προς αποκατάσταση της αλήθειας σας γνωρίζουμε ότι:
Η εταιρεία ΚΑΣΤΑΤ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΤΕ, μια από τις ισχυρότερες τεχνικές εταιρείες με έδρα την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με συσσωρευμένη εμπειρία 30ετίας και πλέον, κατασκευάζει τεχνικά έργα στην Ελλάδα (Πελοπόννησο, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Παξοί, Λευκάδα, Άρτα) και στο εξωτερικό, τα οποία έχει ολοκληρώσει επιτυχώς.
Η ΚΑΣΤΑΤ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΤΕ και η ΚΑΣΤΑΤ ΤΕΧΝΙΚΗ ουδέποτε ανέλαβαν την εκτέλεση έργων με απ’ ευθείας ανάθεση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Όλα τα έργα τα ανέλαβαν κατόπιν διαγωνιστικών διαδικασιών, στις οποίες συμμετείχε κάθε εταιρεία που είχε δικαίωμα και ενδιαφέρον.
Είναι ψευδές ότι η ΑΣΦΑΛΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΕ ιδρύθηκε την τελευταία 2ετία και είναι κατασκευαστική εταιρεία, η οποία αναλαμβάνει δημόσια έργα. Το αληθές είναι ότι η εταιρεία ιδρύθηκε το 2008, το επενδυτικό της πρόγραμμα εντάχθηκε στον αναπτυξιακό νόμο στις 23.12.2008 και υλοποιήθηκε άμεσα και η εταιρεία λειτούργησε το 2009 ως εμπορική εταιρεία παραγωγής, διάθεσης και διάστρωσης ασφαλτομιγμάτων.
Είναι ψευδές ότι το έτος 2011 και το έτος 2012 η εταιρεία ανέλαβε έργα ασφαλτόστρωσης εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ με αναθέσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Το αληθές είναι ότι παρήγαγε εκατοντάδες χιλιάδες τόνους ασφαλτομιγμάτων για λογαριασμό ιδιωτών και σύνηψε δύο συμβάσεις προμήθειας συνολικά 830 τόνων ασφαλτομίγματος με την Περιφέρεια Πελοποννήσου προσφέροντας την οικονομικότερη προσφορά.
Είναι ψευδές ότι τα παιδιά του κ. Περιφερειάρχη είναι ιδιοκτήτες και μέτοχοι των τριών εταιρειών μου. Το αληθές είναι ότι εργάζονται στις εταιρείες του ομίλου, όπως και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι, και συμμετέχουν στη διοίκησή τους από το 2008.
Οι εταιρείες θα συνεχίσουν να δραστηριοποιούνται και να επενδύουν στον τόπο τους προσφέροντας εργασία και υπηρεσίες.
Από τη Διοίκηση

Ειδήσεις: 

10 Σχόλια

<p>Τατούλης υπερασπίζεται Τατούλη! ******</p>

Εγώ πρωτείνω οποίος λέγεται Τατούλης να περιμένει το μανά εξ ουρανού για να ζήσει. Να τους απαγορευτεί κάθε δραστηριότητα. Όσο για αυτόν τον Χουντη να εφαρμοστεί ο νόμος της σαρίας ακρωτηριασμός για να μην υπογράψει ξανά. Μόνο έτσι θα ικανοποιηθούν τα μέσα μαζικής καθοδήγησης !!!!

Εγώ πάλι νομίζω ότι πρέπει να εφαρμοστεί νέος νόμος στα πλαίσια του Ηρώδη. Ο Πετραδάκος, σαν νέος αυτοκράτορας, να δώσει εντολή για την σφαγή των απογόνων των Τατούληδων. Πάνοπλοι στρατιώτες, μαζί με τον εκατόνταρχο ζαχαριάδη, να οργώσουν τα σπίτια των Τατούληδων ανα την υφήλιο και να σφαγιάσουν όλα τα κάτω των 40 ετών παιδιά που έχουν σχέση έως β'βαθμό με το όνομα Τατούλης. Έξω από κάθε σπίτι να γράψουν με κοκκινη μπογιά το γράμμα Τ ώστε να φαίνεται ότι έχει γίνει το ξεκαθάρισμα. Επιπρόσθετα στους άνω των 40 ετών, να γίνει άμμεσα στείρωση ώστε να μην είναι δυνατόν να εξαπλώσουν και πάλι την αρρώστια των Τατουλο-απογόνων. Αυτή είναι ριζοσπαστική λύση που θα λύσει το πρόβλημα μια και καλή. Άκου εκεί να τολμούν να κάνουν παιδιά και να έχουν την απαίτηση να δουλεύουν κιόλας.

Οι γλύφτες σαν και εσάς θα πεινάσουν πρώτα από εμάς τους υπόλοιπους. Επίσης οι προδότες πάντα στο τέλος τουφεκίζονται. Δεν αφορά ξανά αυτούς που πρωτοεξέφρασαν τη βλακεία τους, δηλαδή την άποψή τους ήθελα να πω, διότι στερούνται στοιχειώδους νοημοσύνης. Σχετικά με το κείμενο που απέστειλε η διοίκηση, όπως υπογράφεται στο τέλος του κειμένου, θεωρώ αστεία τη σύνταξη, τα επιχειρήματα, και το περιεχόμενο γενικότερα. Απευθύνεται σε ανθρώπους μειωμένης νοημοσύνης και παντελώς άσχετους με το αντικείμενο. Οι μειοδοτικοί διαγωνισμοί στην Ελλάδα υπάρχουν για να νομιμοποιούν τις απευθείας αναθέσεις. 99% είναι στημένοι.Εκατοντάδες αποδείξεις υπάρχουν και πολλοί από αυτούς τους διαγωνισμούς ελέγχονται από τους ελάχιστους εναπομείναντες πραγματικούς δικαστές.Υποβρύχια, αεροπλάνα, πυρομαχικά, δρόμοι, γέφυρες, τούνελ και τόσοι άλλοι δήθεν μειοδοτικοί διαγωνισμοί.......τους γνωρίζει όλη η Ελλάδα τώρα πια πως διενεργήθηκαν. Είτε μεταξύ των εταιρειών, είτε μεταξύ των Δημ. υπηρεσιών και των εταιρειών, που συνήθως συμβαίνει. Πολλές εταιρείες πάνε στους δήθεν διαγωνισμούς για το χατζηλίκι που παίρνουν για τη δήθεν μικρότερη προσφορά τους. Παλιό το κόλπο. Άλλοι έχουν προδιαγραφές φωτογραφικές για συγκεκριμένους μειοδότες. Και αυτό παλιό κόλπο. Μειοδοτικός θεωρείται και ο διαγωνισμός με μια και μοναδική προσφορά, αφού πρώτα (έφυγαν) οι υπόλοιποι διεκδηκητές με διάφορους τρόπους.... Εδώ κάνουν κομπίνες στους πλειοδοτικούς για ένα αυτοκίνητο 3,000 ευρώ, φανταστείτε τι φτιάχνουν για τα εκατομμύρια ευρώ..... Καλή συνέχεια στον ύπνο σας συναναγνώστες.

Ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι θα έλεγε και η γιαγιά μου!!!

Ψιτ, εσύ του τσοχατζόπουλου, την επόμενη φορά να σε φωνάξουν να συντάξεις εσύ την ανακοίνωση που θα απευθύνεται σε ανθρώπους με υψηλό δείκτη IQ.

Ρε καϊνάρη τσοχατζόπουλε, οι άνθρωποι που ξέρουν το αντικείμενο έχουν γνώση της κατάστασης και ξέρουν ότι δεν τρέχει τίποτα. Η ανακοίνωση προφανώς έχει βγει για τους υπόλοιπους που άνοιξαν το στόμα και κατέβασαν αμάσητα τα παραμύθια που τους πάσαρε ο κομιστής κατ΄εντολή του μυστακιοφόρου αναρχοσυμμορύτη της μεσσηνίας. Εσύ που είσαι τόσο σπίρτο και ατσίδας για δώσε μας τα αδιάσειστα στοιχεία σου για αυτά που λες. Οι υπόλοιποι είναι γλύφτες. Εσύ που πετάς την παπαριά σου χωρίς στοιχεία τί είσαι? Λασπολόγος ή βαλτός?

Εσύ Τσοχατζόπουλε μάλλον θα αργήσεις να πεινάσεις μιας και σε κόβω για μεγάλο παχύδερμο. Όσο για τον πυροβολισμό στους προδότες, φόρα το καλσόν σου, πάρε σειρά και έλα με την όπισθεν.

Η διαφήμηση μιας τσίχλας ξέρεις τί λέει? Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς ανώνυμε. Μάσα το χορτάρι σου τώρα και άσε τις παροιμίες της γιαγιάς.

4 σχόλια από τον ίδιο άνθρωπο με 3 διαφορετικά ονόματα. Η νοημοσύνη πιθήκου που σε χαρακτηρίζει σε κάνει ανάξιο άνθρωπο για να ασχοληθεί κανείς μαζί σου. Καλή τύχη σου εύχομαι και να βουτάς τη γλώσσα σου στο νερό να μη καεί και δε μπορείς να φας μετά το σανό σου.