Αφύπνιση στην επανάληψη... Αστέρας Τρίπολης - Βέροια 3-0 (video)

Αφύπνιση στην επανάληψη... Αστέρας Τρίπολης - Βέροια 3-0 (video)

Οκτώβριος 21, 2012 - 18:29
2 σχόλια

«Τρίποντο νίκης» με τρία γκολ... Αστέρας Τρίπολης-Βέροια 3-0

Ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας, ξεπέρασε το εμπόδιο της Βέροιας και ξαναπήρε «τρίποντο νίκης» χάρη στο 3-0 με σκόρερ τους Αργεντίνους Περόνε και Ντε Μπλάσις.

Παράλληλα, ο Αστέρας  διατήρησε το απόλυτο στην έδρα του με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ ο Περόνε με τα δύο γκολ που σημείωσε (51’ 69’) συνέχισε την παράδοση που έχει διαμορφωθεί στα παιχνίδια του Αστέρα με την Βέροια στην Τρίπολη, με παίκτες να σκοράρουν δύο τέρματα εις βάρος της Μακεδονικής ομάδας. Το 2007 ήταν ο νυν παίκτης της Βέροιας (για λογαριασμό τότε του Αστέρα) Ηλίας Ιωάννου, το 2008 ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ και σήμερα ο Εμμάνουελ Περόνε.

Ο Αστέρας κατάφερε να προηγηθεί στο 51ο λεπτό, στην πρώτη καλά οργανωμένη επίθεση του στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Ντε Μπλάσις σέντραρε από δεξιά και ο Περόνε με κεφαλιά σε άδειο τέρμα, από την άστοχη έξοδο του Λόπεζ, άνοιξε το σκορ (1-0).

Το πρώτο γκολ του Αστέρα έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού, ενώ η νίκη για λογαριασμό του Αστέρα κρίθηκε οριστικά και αμετάκλητα στο δίλεπτο 67-69, όταν μετά από σέντρα του Τσαμπούρη από δεξιά, ο Ντε Μπλάσις έκανε εκπληκτικό κοντρόλ και με δεξί σουτ έκανε το 2-0 (67’). Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Ντε Μπλάσις με τη φανέλα του Αστέρα.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Περόνε στο 69ο λεπτό «κρέμασε» τον Λόπεζ με υπέροχη αριστερή λόμπα και διαμόρφωσε το τελικό 3-0, φτάνοντας στα πέντε γκολ στο φετινό πρωτάθλημα που τον φέρνουν στη δεύτερη θέση του σχετικού πίνακα.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Βέροια δημιούργησε τρεις επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Αστέρα, αλλά ο τερματοφύλακας του Αστέρα Μάρτον Φούλοπ έδειξε τα καλά αντανακλαστικά του διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.

Αρχικά στο φάουλ του Μπαργκάν στο 17ο λεπτό, συνέχισε με το τετ-α-τετ του Ιωάννου στο 27ο λεπτό και στην προβολή του Καφέ, που άλλαξε την πορεία της μπάλας προς την εστία, αλλά ο Μαγυάρος τερματοφύλακας άλλαξε την κλίση του σώματος του και απέκρουσε σε μία πραγματικά εντυπωσιακή αντίδραση στο 30ο λεπτό. Το κρεσέντο των καλών επεμβάσεων από πλευράς Φούλοπ ολοκληρώθηκε στο 34’ όταν το δυνατό σουτ του Κόστλι, έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε σε κόρνερ.
Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)
Αστέρας Τρίπολης: Φούλοπ, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Κουρμπέλης (46’ Καλαντζής), Ουσέρο (78’ Φραγκουλάκης), Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Μπακασέτας (38’ Καρντάσιο), Περόνε.
Βέροια: Λόπεζ, Γεωργιάδης,  Έβερτον Σάντος, Ορέστες, Καλί

, Καφές (73’ Κάρλος), Καλογέρης, Μπαρκάν, Ολαϊτάν, Κόστλι (81’ Μπελόν), Ιωάννου (63’ Καλτσάς).
- Πριν το παιχνίδι και στην παράταξη των ομάδων, οι διαιτητές και οι ποδοσφαιριστές μαζί με τα νεαρά παιδιά που τους συνόδευαν φορούσαν μπλουζάκια που έγραφαν μηνύματα κατά του ρατσισμού, ενώ σήκωσαν «κόκκινες κάρτες» στηρίζοντας έτσι την εκστρατεία της Σούπερ Λιγκ στα πλαίσια της Πανευρωπαϊκής Εβδομάδας κατά του Ρατσισμού.

 

 

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/OzuZ-tKW4To

youtube://v/CFuWbK5RKqI


2 Σχόλια

φοβερό video Αστέρα!!! Πάλι "γράψατε" Δεν έχει φρένο στην κατηφόρα σας ?

ΓαυροΒαζελε στο λαγούμι σου γρήγορα...Βγάλε και άλλο κομπλεξ!!