Οι φαρμακοποιοί δεν έχουν κανένα λόγο να μην μας πιστεύουν - Ό,τι έχουμε συμφωνήσει, έχει τηρηθεί

Οι φαρμακοποιοί δεν έχουν κανένα λόγο να μην μας πιστεύουν - Ό,τι έχουμε συμφωνήσει, έχει τηρηθεί

Σεπτέμβριος 11, 2012 - 19:46
4 σχόλια

Τι ανέφερε ο Υποργός Υγείας στην Έλλη Στάη στο κεντρικό δελτίο της ΝΕΤ

- Εργάζομαι καθημερινά για να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας σε κάθε σημείο της χώρας. Εργάζομαι καθημερινά να εξασφαλίσουμε το φάρμακο στους ασθενείς που έχουν ανάγκη και πάσχουν.

- Ούτε συγκρούσεις επιθυμώ, ούτε οξύτητα επιθυμώ και πάνω απ’ όλα είμαι Υπουργός Υγείας, δεν είμαι Υπουργός Οικονομικών. Είμαι υποχρεωμένος, όμως, να διαβάζω τους αριθμούς.

- Όταν αναλάβαμε την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας γνωρίζαμε ότι οι δαπάνες στον τομέα της περίθαλψης είναι περισσότερες από τα έσοδα. Πάραυτα, κάνουμε τα πάντα για τους φαρμακοποιούς, επειδή αισθανόμαστε την πίεση της κοινωνίας. Το να στερεί κανείς το φάρμακο μέσω ενός προστατευομένου επαγγέλματος, την ώρα που η κρίση έχει πλήξει όλα τα επαγγέλματα, είναι εκβιαστική πρακτική. Δεν γίνεται για να έχουν προνόμια οι φαρμακοποιοί, να φέρνουν σε δύσκολη θέση την Πολιτεία, να εξουθενώνουν τους ασθενείς και η Πολιτεία να παραμένει παγερά αδιάφορη.

- Οι φαρμακοποιοί δεν έχουν κανένα λόγο να μην μας πιστεύουν. Ό,τι έχουμε συμφωνήσει, έχει τηρηθεί.

- Πρέπει να διαμορφώσουμε στη χώρα μας ένα φιλελεύθερο αναπτυξιακό περιβάλλον που να προσελκύει επενδύσεις. Δίνουμε πολύ μεγάλη έμφαση στις διαδικασίες της αναπτυξιακής στρατηγικής μεταξύ των οποίων είναι η αξιοποίηση της περιουσίας, η οποία είναι στην δική μας δικαιοδοσία, και ο Τουρισμός Υγείας.

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/QrHJBjKUt_4


4 Σχόλια

Ο υπουργός μας πάντα καινοτόμος. Θα πωλούνται φάρμακα στα super market !!!! Δοξάστε τον

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΒΕΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.

Ο ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΕΙ ΦΑΡΜΑΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙ.

Υπουργαρα μου τα φαρμακα στα σουπερ μαρκετ και καθαρισες απο τους φαρμακοποιους ,και αν κουνηθουν και οι γιατροι στειλλε τον κοσμο στα κουρεια , και εκει ασπρη μπλουζα φορανε .Μεγαλε ετσι σε θελω.